vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.771
- Πόντοι
- 446
Καλημερα ΚΑΥΛΩΣΤΡΑ
Και ούτε πρόκειται! ΜΗΝ ξανά ασχοληθείς μαζί μου !καλημέρα! καλημέρα! δε σε βρίσκω με τίποτα βρε Άρτεμις
Καλησπέρα, Αθήνα ναι ... Επειδή με ρωτάτε πολλοί για Θεσσαλονίκη, παιδιά θα ενημερώσω εδώ όταν καταφερω να ανέβωΚαλημερα Αρτεμις, μια και ειμαι νεος εδω, εισαι κατα βαση Αθηνα ή ελπιζουμε και για Θεσσαλονικη?
Έλαμψε ο τόπος μόνο και μόνο απο αυτή την κωλάρα. Απλά εντυπωσιακήΚαλημέρα με ήλιο!
Τελεια σε περιμενουμε τοτε και Θεσσαλονικη λοιπονΚαλησπέρα, Αθήνα ναι ... Επειδή με ρωτάτε πολλοί για Θεσσαλονίκη, παιδιά θα ενημερώσω εδώ όταν καταφερω να ανέβω
Παναγία μουΚαλημέρα με ήλιο!
Κλεισμένη σε έχω ήδη από τώρα όταν έρθεις καβλα μου. ????Καλησπέρα, Αθήνα ναι ... Επειδή με ρωτάτε πολλοί για Θεσσαλονίκη, παιδιά θα ενημερώσω εδώ όταν καταφερω να ανέβω
εγω θα μπω quest star εκει κοντα στο 12-14 χαχχα μεχρι τοτε μην σταματας εσυ ξερεις τωρα δουλεια σου χαχχαχΤο βίντεο 6 λοιπόν που μας λες συνέχεια, θα είναι μαζί σου !
guest star *εγω θα μπω quest star εκει κοντα στο 12-14 χαχχα μεχρι τοτε μην σταματας εσυ ξερεις τωρα δουλεια σου χαχχαχ
ναι ρε συ για 1-2 εμφανισεις χαχαχααguest star *
Καλησπερα ενα τηλεφωνο επικοινωνιας?Γιατι δεν ειμαι καθολου καλα με αυτο το πλασμα που λεγεται Αρτεμις
Δεν έχετε συμπληρώσει 10 μηνύματα για να μπορώ να σας το στείλω με προσωπικό μήνυμα..... 6955505677 (βαιμπερ ή sms)Καλησπέρα,που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της Άρτεμις;;
Κόκκινο......
Για να μη φτάσω στο σημείο να ανταποδώσω άσχημες συμπεριφορές (κάτι στο οποίο είμαι ΠΑΡΑ πολύ καλή ) , γιατί και εγώ ξέρω να βρίζω ,να ξεφτυλιζω , να χτυπάω , να μαγκευω, κλπ κλπ κλπ ......ο επόμενος που θα τολμήσει να χαστουκισει το πρόσωπο μου , να με πνίξει, να βρίσει , να κάνει κωλογαμησι για μια ωρα( κωλος είναι ΟΧΙ ΜΟΥΝΙ) ή να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που εμένα ΔΕΝ μου αρέσει , είναι βίαιο ή πω ΟΧΙ αλλά αυτός συνεχισει, θα διακόπτω το ραντεβού και θα φεύγω . ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ μαγκιές και αγριαδες !!! Όπως φροντίζω και προσπαθώ να περνούν καλά οι πελάτες μου, έτσι θέλω και γω να περνάω καλά .Οσοι γουστάρουν τα ξεφτυλικια που ανέφερα, να μην με ενοχλούν !!!!!!
καλα επεσες και εσυ στον αθρωπο της Duracell κοπελα μου.