gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
κερδιζει μαυρο στριγκακι με κοκκινισμενο κωλαρακι !!!!χαχαΑυτο είναι ανοιχτό ...
κερδιζει μαυρο στριγκακι με κοκκινισμενο κωλαρακι !!!!χαχαΑυτο είναι ανοιχτό ...
Αυτο είναι ανοιχτό ....
Και να μην ήταν ανοιχτό λίγος ο καημός. Εδώ μιλάμε για θαύμα της φύσης και διαθέσιμο προς χρήσηΑυτο είναι ανοιχτό ....
το μαύρο!Για να δω γνώμες
Για να δω γνώμες
Όλα στο μαύροΓια να δω γνώμες
Σε ευχαριστώ πολύ!Πρώτη συνάντηση με Άρτεμις χθες το βραδάκι. Κανονίσαμε πολύ εύκολα μέσω Viber. Ήρθε με ένα μαύρο φόρεμα, πολύ ωραίο και γενικότερα είναι μια όμορφη κοπέλα. Λίγες κουβέντες για να γνωριστούμε, που νομίζω πως δεν ήμουν και πολύ καλός εκεί μετά από 14-15 ώρες δουλειάς, εκείνη όμως άψογη και φιλικοτατη. Πήγε έκανε το ντουζακι της, έβαλε ένα κόκκινο υπερβολικά πολύπλοκο(?) ωραίο εσώρουχο, που εν τέλη ήταν είναι μια ολόσωμη ζαρτιερα, που της ταίριαζε πάρα πολύ, και ηρθε. Πολύ όμορφο θηλυκό κορμί, με καμπύλες και ωραία πιασίματα και κυριολεκτικά δεν την χορταινεις. Πεντακάθαρη σε όλα της και ΠΟΛΥ καλή σε ότι προσφέρει. Εννοείται πως θα προτιμηθεί ξανά!
Αυτες οι δυσκολίες .......ειμαι στους αναποφασιστους !!! δεν τον εχω δει live ακομα ενεκα δυσκολιων!!!
X _ _ ΩΑυτες οι δυσκολίες .......
ΚΩΛΟΔυσκολιες θα ξεπεραστούν κάποια στιγμή .....Αυτες οι δυσκολίες .......
Σε κόβει εκεί χαμηλά εεε;;; Βγάλτο κούκλα μου να χαλαρώσεις?Αυτες οι δυσκολίες .......
καλημερα προσπαθω να σε βρω.Καλημέρα με ήλιο!
καλημερα?καλημερα προσπαθω να σε βρω.
καλημερακαλημερα προσπαθω να σε βρω.
ΦωτιααααααΚαλημέρα με ήλιο!
Το βίντεο 6 λοιπόν που μας λες συνέχεια, θα είναι μαζί σου !ΚΩΛΟΔυσκολιες θα ξεπεραστούν κάποια στιγμή .....
καλημέρα! καλημέρα! δε σε βρίσκω με τίποτα βρε ΆρτεμιςΚαλημέρα με ήλιο!