Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Μη νομίζεις, και εγώ πολύ γενικά ξέρω κάποια πράγματα, μόνο για το δικό μου ξέρω καλά.και με ποια ζωδια ταιριαζουν οι κριοι ? ασχετος εγω με τα ζωδια ...
Μη νομίζεις, και εγώ πολύ γενικά ξέρω κάποια πράγματα, μόνο για το δικό μου ξέρω καλά.και με ποια ζωδια ταιριαζουν οι κριοι ? ασχετος εγω με τα ζωδια ...
τοτε να κανεις πραγματα που ξερεις καλα...Μη νομίζεις, και εγώ πολύ γενικά ξέρω κάποια πράγματα, μόνο για το δικό μου ξέρω καλά.
Κανόνισε εσύ να έρθεις πάλι όταν έχω περίοδοΤι ΘΥΛΗΚΟ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
Γυναικαρα. Για γλειψιμο. Παντου. Απο πατουσες μεχρι λαιμο παντου......
Αχ μωρο μου εσυ.Κανόνισε εσύ να έρθεις πάλι όταν έχω περίοδο
Πότε με το "καλό" την περιμένεις, αν δεν γίνομαι (πολύ) αδιάκριτος;Κανόνισε εσύ να έρθεις πάλι όταν έχω περίοδο
Συγνωμη !! αυτα δεν τα ρωτανε και φυσικα δεν απαντωνται !!! καλο βραδυ .Πότε με το "καλό" την περιμένεις, αν δεν γίνομαι (πολύ) αδιάκριτος;
Έχεις δίκιο. Δεν ήταν κουτσομπολίστικο το κίνητρό μου πάντως, ούτε ήθελα να γίνω αδιάκριτος, αν και έτσι φάνηκε, αλλά καθαρά πρακτικό, γιατί όταν έρχονται «οι Ρώσοι» σταματάνε τα ραντεβού. Τες πα, όλα καλά, καλό βράδυ και σε σένα.Συγνωμη !! αυτα δεν τα ρωτανε και φυσικα δεν απαντωνται !!! καλο βραδυ .
Καλή φάση.Κριός με ωροσκόπο Λέων
Αμέ.....έχω πολύ καλή μνήμη....Αχ μωρο μου εσυ.
Αν και ακομα και με περιοδο να εισαι οταν ερθω αυτή τη φορά δε με γλιτωνεις.
Θυμασαι τι σου ειχα πει τοτε....
Κριός και να μην λέει ψέματα λίγο δύσκολο βέβαια αλλά οκ...Κριός με ωροσκόπο Λέων
Πεισματάρηδες ναι, ισχυρογνώμονες ναι, ηγετικοι ναι, νευρικοί ναι, ειρωνικοι ναι, ψεύτες όχι , τα λένε έξω από τα δόντια κ είναι ντομπροι...Κριός και να μην λέει ψέματα λίγο δύσκολο βέβαια αλλά οκ...
Ενδείκνυται για "τρελό" γαμησι πάντως αυτό είναι σίγουρο ?
Χαίρομαι που πέρασες όμορφα ! Σε ευχαριστώ πολύ!Όμορφη σεξουαλικη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Να το πω αλλιώς μιας και το καλοκαιράκι δεν ειναι μακρια, αν στην παραλία ήταν στη διπλανή πετσετα/ξαπλώστρα δύσκολο να μην τσεκάρει/την πέσει κάποιος. Πέρασα πολύ καλά αν και αναγνωριστικα για πρώτη φορά. Θα ξαναβρεθούμε συντομα
Με Τοξότη....και με ποια ζωδια ταιριαζουν οι κριοι ? ασχετος εγω με τα ζωδια ...
Μακάρι να τα λέγανε έξω από τα δόντια και να ίσχυαν όλα αυτά αλλά δε νομίζω... Έχω καεί απο κριό και μάλιστα γεννημένη πρωταπριλιά οπότε ξέρω τι λέω ?Πεισματάρηδες ναι, ισχυρογνώμονες ναι, ηγετικοι ναι, νευρικοί ναι, ειρωνικοι ναι, ψεύτες όχι , τα λένε έξω από τα δόντια κ είναι ντομπροι...
Το κατάλαβα ότι κάτι σου έκανε κάποια κριαρινα....Μακάρι να τα λέγανε έξω από τα δόντια και να ίσχυαν όλα αυτά αλλά δε νομίζω... Έχω καεί απο κριό και μάλιστα γεννημένη πρωταπριλιά οπότε ξέρω τι λέω ?
Βέβαια όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, δεν ισχύουν τα πάντα για όλους... Αλλά οκ κουβέντα να γίνεται ?
κρεβατογεμιστρα !!!! χαχαχα
Εισαι για ατελειωτο γλειψιμο κοριτσαρα μου! Ανυπομονω να βρεθουμε!