silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Υπέροχη κωλάραΚαλό βράδυ......
Υπέροχη κωλάραΚαλό βράδυ......
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ομορφες τρυπουλες !!!
Για τους μουνολάγνους
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιος να μην πιστέψει πως η κοπέλα δεν ειναι στην περιοχή ή γενικότερα πως ειναι απασχολημένη & δεν μπορεί..
Άλλωστε χρήματα δεν θελει να βγαλει?
Γιατί να πει ψέματα & ο εκάστοτε πελατης να μην το πιστέψει?
Θελω να παρεισφρήσω στα καχύποπτα αυτα μυαλα, να καταλάβω τι γίνεται εκεί μέσα! ?
Δεν το πηγα τοσο βαθια μιας & επειδή ειναι επαγγελματική η σχεση σκεφτηκα.. επιφανειακά.Υπάρχει ψυχολογική θεωρία πίσω από αυτό:
Οποίος ενδιαφέρεται , μπορεί να διαβάσει το σχήμα «καχυποψία/ κακοποίηση»
Οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από καχυποψία, συνήθως είναι πληγωμένοι.
Έχουν βιώσει κακομεταχείριση, εκμετάλλευση ή εξαπάτηση στο παρελθόν και πιστεύουν εσφαλμένα πως αυτό θα επαναληφθεί. Επειδή ένα cg τους είπε ψέματα , γενικεύουν και νομίζουν πως όλες θέλουν να τους κοροϊδέψουν .
Έτσι χτίζουν έναν τοίχο δυσπιστίας για να προστατευτούν…
Η κατάσταση αυτή όμως διαστρεβλώνει την κριτική ικανότητα του ατόμου!
Ακόμα κι όταν τα ερεθίσματα και τα δεδομένα που λαμβάνει είναι θετικά ή ουδέτερα, αυτός τείνει να ερμηνεύει κάθε λέξη ή κάθε πράξη ως κακόβουλη και απειλητική.
Ξεκινά αρνητικά προκατειλημμένος! Σε κάθε λέξη ψάχνει να βρει ψεγάδι, να βρει το πάτημα για να επιβεβαιώσει πάντοτε το κακό σενάριο.
Επίσης υπάρχει και ο φόβος της απόρριψης! Ακούγεται λίγο περίεργο δεδομένου ότι μιλάμε για «επαγγελματική» σχέση , όμως παραμένει έντονος.
Κάποιοι άνθρωποι βαθειά μέσα τους νιώθουν απωθητικοί, κατώτεροι ή ανεπαρκείς. Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν συμφιλιωθεί με τις ατέλειες τους, να νιώθουν άσχημοι ή να πιστεύουν ότι οι σεξουαλικές τους επιθυμίες είναι μη αποδεκτές. Έτσι αρνούνται να δεχτούν ότι η κοπέλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί έχει άλλες προτεραιότητες , θέλει χρόνο για την σχολή , τους φίλους της και τον εαυτό της.
Το βιώνουν ως απόρριψη και «επιτίθενται».
Τυγχάνει να είμαι θύμα αυτής της καχυποψίας - καταστροφολογίας - συνωμοσιολογίας που κυκλοφορεί στο μπου. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχω διαβάσει …
Κατέληξα στο ότι δεν έχει νόημα να κάθεται η κάθε κοπέλα να απολογείται και να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Ps: Στους «θύτες» θα πρότεινα να χαλαρώσουν λίγο!
Ούτε θέλουν όλοι το κακό μας, ούτε κοιμούνται και ξυπνάνε με το διακαή πόθο να μας τη φέρουν πισώπλατα και να μας καταστρέψουν τη ζωή ?
Κυρία Ελεαννα η Κατερίνα έχει υπέροχο γραπτό λόγο και κάνει πολύ εύστοχες αναλύσεις επί των θεματωνΔεν το πηγα τοσο βαθια μιας & επειδή ειναι επαγγελματική η σχεση σκεφτηκα.. επιφανειακά.
Σιγουρα εχεις δικιο μιας & δεν ξερω την ψυχολογια του "πελατη-εραστη".
Σ' ευχαριστώ για την ανάλυση ειλικρινά ηταν απίστευτα διερευνητική & ενδιαφέρουσα.?
Το καταλαβα & μολις μπορεσω να βρω πως μπορω να την ακολουθήσω θα το κανω.Κυρία Ελεαννα η Κατερίνα έχει υπέροχο γραπτό λόγο και κάνει πολύ εύστοχες αναλύσεις επί των θεματων
Μπείτε στο νημα της να την ακολουθήσετε και θα τα πούμε εκεί! Την έχω συναντήσει και γοητεύτηκε από τον χαρακτήρα της ειλικρινά! Αφού είμαστε και στο νημα της Άρτεμις να πω απλά πως δεν την έχω συναντήσει αλλά είναι ευγενική κοπέλα και αυτό με κάνει να θέλω να την συναντήσωΤο καταλαβα & μολις μπορεσω να βρω πως μπορω να την ακολουθήσω θα το κανω.
ηταν πολυ τρυφερός & διεισδυτικός ο τροπος που προσέγγισε το θεμα.
Εγω σκεφτηκα επιφανειακά μιας & εκτος απο αναίσθητη ? σκεφτηκα, αφου η κοπελα θελει να βγαλει τον μισθο της, γιατι να πει ψέματα.?
Πολύ σωστή και στον στόχο των ανασφαλειών μας αυτη η τοποθέτηση σου Κατερίνα ! Εμπεριστατωμένη και περιεκτική , επιπέδου !????Υπάρχει ψυχολογική θεωρία πίσω από αυτό:
Οποίος ενδιαφέρεται , μπορεί να διαβάσει το σχήμα «καχυποψία/ κακοποίηση»
Οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από καχυποψία, συνήθως είναι πληγωμένοι.
Έχουν βιώσει κακομεταχείριση, εκμετάλλευση ή εξαπάτηση στο παρελθόν και πιστεύουν εσφαλμένα πως αυτό θα επαναληφθεί. Επειδή ένα cg τους είπε ψέματα , γενικεύουν και νομίζουν πως όλες θέλουν να τους κοροϊδέψουν .
Έτσι χτίζουν έναν τοίχο δυσπιστίας για να προστατευτούν…
Η κατάσταση αυτή όμως διαστρεβλώνει την κριτική ικανότητα του ατόμου!
Ακόμα κι όταν τα ερεθίσματα και τα δεδομένα που λαμβάνει είναι θετικά ή ουδέτερα, αυτός τείνει να ερμηνεύει κάθε λέξη ή κάθε πράξη ως κακόβουλη και απειλητική.
Ξεκινά αρνητικά προκατειλημμένος! Σε κάθε λέξη ψάχνει να βρει ψεγάδι, να βρει το πάτημα για να επιβεβαιώσει πάντοτε το κακό σενάριο.
Επίσης υπάρχει και ο φόβος της απόρριψης! Ακούγεται λίγο περίεργο δεδομένου ότι μιλάμε για «επαγγελματική» σχέση , όμως παραμένει έντονος.
Κάποιοι άνθρωποι βαθειά μέσα τους νιώθουν απωθητικοί, κατώτεροι ή ανεπαρκείς. Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν συμφιλιωθεί με τις ατέλειες τους, να νιώθουν άσχημοι ή να πιστεύουν ότι οι σεξουαλικές τους επιθυμίες είναι μη αποδεκτές. Έτσι αρνούνται να δεχτούν ότι η κοπέλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί έχει άλλες προτεραιότητες , θέλει χρόνο για την σχολή , τους φίλους της και τον εαυτό της.
Το βιώνουν ως απόρριψη και «επιτίθενται».
Τυγχάνει να είμαι θύμα αυτής της καχυποψίας - καταστροφολογίας - συνωμοσιολογίας που κυκλοφορεί στο μπου. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχω διαβάσει …
Κατέληξα στο ότι δεν έχει νόημα να κάθεται η κάθε κοπέλα να απολογείται και να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Ps: Στους «θύτες» θα πρότεινα να χαλαρώσουν λίγο!
Ούτε θέλουν όλοι το κακό μας, ούτε κοιμούνται και ξυπνάνε με το διακαή πόθο να μας τη φέρουν πισώπλατα και να μας καταστρέψουν τη ζωή ?
Τελικά υπάρχει και επίπεδο και ωραίες ανταλλαγές απόψεων , εμπειριών εδώ στο bourdela όταν το κρατάνε σε σωστό κλίμα EleannaΤο καταλαβα & μολις μπορεσω να βρω πως μπορω να την ακολουθήσω θα το κανω.
Εγω σκεφτηκα επιφανειακά μιας & εκτος απο αναίσθητη ? σκεφτηκα, αφου η κοπελα θελει να βγαλει τον μισθο της, γιατι να πει ψέματα.?
Κ. Ελεαννα σας θαμάζω ολο και περισσότερο , ανησυχώ μήπως σας ερωτευτώ και δεν υπάρχει γυρισμος!Το καταλαβα & μολις μπορεσω να βρω πως μπορω να την ακολουθήσω θα το κανω.
Με θαυμαζεις ή με δαμαζεις?Κ. Ελεαννα σας θαμάζω ολο και περισσότερο , ανησυχώ μήπως σας ερωτευτώ και δεν υπάρχει γυρισμος!
το πρώτο ,δαμάζουμε τα αγρια ζωα οχι της Γυναίκες με κοφτερά μυαλά!Με θαυμαζεις ή με δαμαζεις?
Ή είναι ενα συνονθύλευμα αυτων των δυο? ?
Ηθελα να σε πειραξω.?το πρώτο ,δαμάζουμε τα αγρια ζωα οχι της Γυναίκες με κοφτερά μυαλά!
Πειράζει που, εκτός από το προφανές, το μάτι μου πήγε και στα όμορφα και περιποιημένα δαχτυλάκια της Αρτέμιδος;
Σ'ευχαριστώ!Πειράζει που, εκτός από το προφανές, το μάτι μου πήγε και στα όμορφα και περιποιημένα δαχτυλάκια της Αρτέμιδος;