anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
ετσι λεει ποιο πανω ...Τι δουλειά έχει να βγει με το κίτρινο αγροτικό με τα ζαρζαβατικά;
ετσι λεει ποιο πανω ...Τι δουλειά έχει να βγει με το κίτρινο αγροτικό με τα ζαρζαβατικά;
Σου είπα ότι δεν μπορώ να κάνω ραντεβού μαζί σου , επειδή με είχες σκυλοβρισει , είχες πει ψέματα για μένα κ μου είχες επιτεθεί σε πολύ άσχημο βαθμό .... Μια συγνώμη δεν αναιρεί όλο αυτό τον πόλεμο εναντίον μου, κ σου είπα ότι θέλω να μείνει εκεί χωρίς άλλες εντάσειςαρτεμης γραψε οτι τα εχουμε βρει για να μην γινονται παρανοησεις
μπραβο που τα γραφειςΣου είπα ότι δεν μπορώ να κάνω ραντεβού μαζί σου , επειδή με είχες σκυλοβρισει , είχες πει ψέματα για μένα κ μου είχες επιτεθεί σε πολύ άσχημο βαθμό .... Μια συγνώμη δεν αναιρεί όλο αυτό τον πόλεμο εναντίον μου, κ σου είπα ότι θέλω να μείνει εκεί χωρίς άλλες εντάσεις
Αληθεύει Άρτεμις οτι το 2009 δεν είχες καν γεννηθεί;Σου είπα ότι δεν μπορώ να κάνω ραντεβού μαζί σου , επειδή με είχες σκυλοβρισει , είχες πει ψέματα για μένα κ μου είχες επιτεθεί σε πολύ άσχημο βαθμό .... Μια συγνώμη δεν αναιρεί όλο αυτό τον πόλεμο εναντίον μου, κ σου είπα ότι θέλω να μείνει εκεί χωρίς άλλες εντάσεις
Άντε μαλάκα, τράβα τώρα να γλύψεις τους παππούληδες να σε ξαναδεχτούν.μπραβο που τα γραφεις
ταγαροβλαχε ....μπραβο που τα γραφεις
νταβατζή της κακιάς ώρας!μπραβο που τα γραφεις
αυτο το βλημα νταβατζης ...?νταβατζή της κακιάς ώρας!
έλα ντε....τσαμπατζής καλύτερα!αυτο το βλημα νταβατζης ...?
ελα καπακι τωρα στον δευτερο στοχο σου ,μπραβο που τα γραφεις
αυτος για να στρωσει θελει γαλικο γαμησι ...έλα ντε....τσαμπατζής καλύτερα!
Εγώ πούσι δεν λέω ψέματα και ξέρεις κ κάτι άλλο;;;;;; Ίδιο προσβλητικό υβριστικό απαξιωτικό τρόπο με τον τύπο που έκανε τηψευτικη κριτική, είχες κ εσύ απέναντι μου πριν λίγους μήνες ....έχω λάβει πολλά μηνύματα στο κιν μου, που όλοι μα όλοι μου λένε ότι μοιάζει πολύ ο τρόπος έκφρασης σας !!!!!!!! Άφησε με ήσυχη επιτέλουςμπραβο που τα γραφεις
κουκλα κλειστον ραντεβου ...Εγώ πούσι δεν λέω ψέματα και ξέρεις κ κάτι άλλο;;;;;; Ίδιο προσβλητικό υβριστικό απαξιωτικό τρόπο με τον τύπο που έκανε τηψευτικη κριτική, είχες κ εσύ απέναντι μου πριν λίγους μήνες ....έχω λάβει πολλά μηνύματα στο κιν μου, που όλοι μα όλοι μου λένε ότι μοιάζει πολύ ο τρόπος έκφρασης σας !!!!!!!! Άφησε με ήσυχη επιτέλους
αα δε ξερω αυτα να τα βρεις με αυτονΕγώ πούσι δεν λέω ψέματα και ξέρεις κ κάτι άλλο;;;;;; Ίδιο προσβλητικό υβριστικό απαξιωτικό τρόπο με τον τύπο που έκανε τηψευτικη κριτική, είχες κ εσύ απέναντι μου πριν λίγους μήνες ....έχω λάβει πολλά μηνύματα στο κιν μου, που όλοι μα όλοι μου λένε ότι μοιάζει πολύ ο τρόπος έκφρασης σας !!!!!!!! Άφησε με ήσυχη επιτέλους
γι αυτό τα μάζεψα και τα ξαναέβαλα!!πωπω ξεβρακωμα που πεφτει.
το ξεραμε εννοειται, αλλα ενα repeat δε μας χαλαει καθολου.
τα ειχα δει και τοτεγι αυτό τα μάζεψα και τα ξαναέβαλα!!
Λες να σταματήσει να ασχολείται και με σενα που διακριτικά ως κυρία που είναι σε είπε μουνόπανο;αα δε ξερω αυτα να τα βρεις με αυτον
μη μου λες εμενα ασχετα πραματα και μην με ανακατευεις στον καυγα σας
μακρυα απο εμας αυτα
βασικα θα μπορουσες να μην ασχολεισαι καν
αν με ειπε μουνοπανο αυτο ειναι μεταξυ εμενα και αυτηνηςΛες να σταματήσει να ασχολείται και με σενα που διακριτικά ως κυρία που είναι σε είπε μουνόπανο;
Δημόσιος είναι ο διάλογος, εγώ απλά σου ανοίγω τα μάτια ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑαν με ειπε μουνοπανο αυτο ειναι μεταξυ εμενα και αυτηνης
εσυ τι ανακατευεσαι
?
εγω παλι ρωταω γιατι ανακατευεσαι??Δημόσιος είναι ο διάλογος, εγώ απλά σου ανοίγω τα μάτια ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ