Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Γιατί όχι; Κι αυτός που φτιάχνει νταβάνια πως λέγεται;αυτο το βλημα νταβατζης ...?
Γιατί όχι; Κι αυτός που φτιάχνει νταβάνια πως λέγεται;αυτο το βλημα νταβατζης ...?
Και τέλος να σου ζητήσω συγγνώμη για ποιο πράγμα?
Εγω έγραψα ότι ο bon4o έβριζε και μου θύμισε εσένα που έβριζες γιατί δεν σου έκατσε η κοπέλα τσάμπα!
Θα σου ζητήσω συγγνωμη αλλά πρώτα θα ξαναπραθέσω ότι της έχεις σούρει και ότι είχε βγει τότε για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθάίνουν οι νεότεροι για το ποιόν σου!
Ο βαγκον ειναι επιπολαιος,τα εβαλε μεχρι και με την αριστερη προστασια.ελα αγορίνα, ποιος σε πείραξε πες μου
γυρναει σαν την αδικη καταρα απο νημα σε νημα ρεΟλα τα ειχαμε ο μαλακας μας ελειπε
Ρε αντε πηγαινε πλυνε του πεθερου κανα σωβρακο και ασε ποιος σου ελειπε...Ολα τα ειχαμε ο μαλακας μας ελειπε
και πολύ καλά κάνεις!! Αλλά πραγματικά πως μπορείς να τους ξεχωρίσεις από την αρχή? Δεν σε έχει ξεγελάσει κανένας? Μου φαίνεται τουλάχιστον απίθανο...Αυτός από τον τρόπο που εκφράζεται , δεν δείχνει σοβαρός άνθρωπος.....εγώ με σκουπίδια δεν κάνω ραντεβού !
αυτό λέω και γω στην κοπέλα μου αλλά αγανακτεί
δικαιωμα σου να γραφεις την αποψη σου και καλα κανειςΕννοείται τα πάντα θα σκεφτούν να πούνε οι προμοτορες, προσπαθουνε με καθε τροπο να απαξιώσουνε την κριτική μου.Εγω αρχικά δεν ειχα πρόθεση να γράψω κριτική αυτοι με εξαναγκάσανε με την επίθεση που μου κάνανε.
Γιαυτο και εγω θα μπαίνω τακτικά εδω να γράφω ότι ειναι κομοδίνο η κοπέλα να ενημερώνονται οι ανυποψίαστοι συναγωνιστές.
Οταν γραφω οτι ειναι ασχημη και κομοδίνο την βρίζω? Έχετε ξεφεύγει οι προμοτορες...
Η εμπειρία βοηθάει σε αυτό , οι κανόνες μου κ το ότι είμαι επιλεκτική..μου έχουν τύχει πολύ λίγες κακές περιπτώσεις, ευτυχώς.και πολύ καλά κάνεις!! Αλλά πραγματικά πως μπορείς να τους ξεχωρίσεις από την αρχή? Δεν σε έχει ξεγελάσει κανένας? Μου φαίνεται τουλάχιστον απίθανο...
ναι αλλα εχεις ενα μεγαλο μειον δεν κανεις εκπτωσειςΗ εμπειρία βοηθάει σε αυτό , οι κανόνες μου κ το ότι είμαι επιλεκτική..μου έχουν τύχει πολύ λίγες κακές περιπτώσεις, ευτυχώς.
Είμαι πολύ περίεργη με το θέμα ευγένεια κ σεβασμός, κ θεωρώ την επικοινωνία βασική , για να πάει καλά δικό μου ραντεβού.
Είναι κάτι που το συζητάμε κ μέσα στα ραντεβού μου, επειδή όλοι μου λένε πόσο ευγενική είμαι κ με εκτιμούν πολύ .
μαζικη επιθεση με τον κωλο μ κανουν συντροφε αχαχαχΟ βαγκον ειναι επιπολαιος,τα εβαλε μεχρι και με την αριστερη προστασια.
Διαβαζα το νημα αυτο με τη μαζικη επιθεση.
Βαγκον βλεπεις οτι οποιος απομακρυνεται απο το μαντρι τον τρωνε οι λυκοι.
Οι αριστεροι ετσι την πατανε,γινεται εμφυλιος διασπωνται και μετα καταληγουν ερμαια.
Εγω θελω αριστερους μπετον αρμε να μην διασπώνται.
τσαπου θελει αχαχΡε αντε πηγαινε πλυνε του πεθερου κανα σωβρακο και ασε ποιος σου ελειπε...
Εγω ειπα για τον βαγγον δεν ειπα για σενα,αλλα σ αρεσει να μου κωλοτριβεσαι
ρε βλάκα δεν φτάνει που έχεις κάνει ένα νήμα σκατά με τις απειλές σου, τώρα θα το αποτελειώσεις και με τα σπαμαρισματα???μαζικη επιθεση με τον κωλο μ κανουν συντροφε αχαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσαπου θελει αχαχ
Γιατί όχι; Κι αυτός που φτιάχνει νταβάνια πως λέγεται;
τώρα το έμαθες οτι είναι πισωγλέντης ...?βαγονακια δεν το ηξερα τελικα δινεις και κωλο ελπιζω να περνεις μεχρι 140 μην ανοιξουμε νεο νημα
και σαπουνιο πουσυ είχε παλαιότερα περιγράψει πως πλένει τον κώλο του με νεράκι για να είναι πραγματικά καθαρός
τα ψυχοφάρμακα σου τα πήρες σήμερα ...?δικαιωμα σου να γραφεις την αποψη σου και καλα κανεις
προσωπικα το θεμα με αφορα οταν σε λενε κλωνο μου ενω εσυ εισαι και πιο παλιος
απο εκει να καταλαβεις μυαλο
γενικα μην ασχολεισαι με το σπαμ να λες την αποψη σου σε λογικα πλαισια χωρις προσβολες προς την κοπελα