anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
γιατι εισαι δημοσιος κινδυνος ...εγω παλι ρωταω γιατι ανακατευεσαι??
γιατι εισαι δημοσιος κινδυνος ...εγω παλι ρωταω γιατι ανακατευεσαι??
Γιατι εισαι τζαμπατζης πουστης.εγω παλι ρωταω γιατι ανακατευεσαι??
ελα αγορίνα, ποιος σε πείραξε πες μουεγω παλι ρωταω γιατι ανακατευεσαι??
Ουτε εσυ πας με βιζιτες αν δε σου κατσουν τζαμπα.αντε
παλι θα απαντησετε γιατι κανετε σπαμ στο νημα της κοπελας??
παρακαλω την διοικηση να τα δει αυτα και να νουθετησει τους σπαμ πρηχτες
καμια σχεση αυτο το θρεντ για χαβαλε απο ατομα που δεν συνεισφερουν στο σαιτ και δεν πανε με βιζιτες
Παλι παρακαλάς βρε πουστη ?αντε
παλι θα απαντησετε γιατι κανετε σπαμ στο νημα της κοπελας??
παρακαλω την διοικηση να τα δει αυτα και να νουθετησει τους σπαμ πρηχτες
καμια σχεση αυτο το θρεντ για χαβαλε απο ατομα που δεν συνεισφερουν στο σαιτ και δεν πανε με βιζιτες
Tιιιιιι, δεν έχεις μουστάκι; Δε σε θέλει ο μουνοβαγόνης.Ειρωνική ήμουν Όπως κ για το μουστάκι , τις κρεατοελιές, κλπ
Πρέπει να τη σύρεις πανω-κατω , δεξια-αριστερα, για να εμφανιστεί ολόκληρη ... Δεν ξέρω γιατί μου ανέβηκε έτσιΧμμμ.. ενδιαφέρον ?
Πρέπει να τη σύρεις πανω-κατω , δεξια-αριστερα, για να εμφανιστεί ολόκληρη ...
Ειρωνική ήμουν Όπως κ για το μουστάκι , τις κρεατοελιές, κλπ
μάλισταΔεν πειράζει ...σιγά τώρα
Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση εδώ ..είμαι και γω καινούργιος και δεν έχω συνηθίσει τα κολπα στα μηνύματα
Εννοείται τα πάντα θα σκεφτούν να πούνε οι προμοτορες, προσπαθουνε με καθε τροπο να απαξιώσουνε την κριτική μου.Εγω αρχικά δεν ειχα πρόθεση να γράψω κριτική αυτοι με εξαναγκάσανε με την επίθεση που μου κάνανε.γραψε σε παρακαλω οτι ουδεμια σχεση εχουμε
εσυ εχεις κανει εγγραφη το 2009
εγω μπηκα το 2010 στο σαιτ
επειδη κατι μαλακες λενε οτι εισαι κλωνος μου
ξεκαθαρισε τα
οσων αφορα την αρτεμης εμενα μου αρεσει εμφανησιακα εχει αλλο στυλακι
γιαννης πινει γιαννης κερναει ...Εννοείται τα πάντα θα σκεφτούν να πούνε οι προμοτορες, προσπαθουνε με καθε τροπο να απαξιώσουνε την κριτική μου.Εγω αρχικά δεν ειχα πρόθεση να γράψω κριτική αυτοι με εξαναγκάσανε με την επίθεση που μου κάνανε.
Γιαυτο και εγω θα μπαίνω τακτικά εδω να γράφω ότι ειναι κομοδίνο η κοπέλα να ενημερώνονται οι ανυποψίαστοι συναγωνιστές.
Οταν γραφω οτι ειναι ασχημη και κομοδίνο την βρίζω? Έχετε ξεφεύγει οι προμοτορες...