Λυπάμαι που με βάζεις σε αυτή τη διαδικασία, λυπάμαι που θα αναγκαστώ να ασχοληθώ ξανά μαζί σου , λυπάμαι γενικά που υπάρχουν τύποι σαν εσένα που παρακαλάνε κ αν δεν τους γίνει η χάρη , κάνουν τέτοιο βρώμικο πόλεμο κ άνανδρο βασικά , με βρωμολογα προσβολές κ απειλές , πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κρυμμένοι στην ανωνυμία ενός προφίλ...από τον τρόπο που μιλάς είσαι είτε ψυχοπαθής είτε μεθύστακας πρεζακιας , χωρίς να σου έχω κάνει κάτι κακό, χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σου , τρέφεις τέτοιο μένος τέτοια εμμονή ....κ όλα αυτά επειδή δεν έκανα έκπτωση .... Αυτός λοιπόν ο "κύριος" , φτιάχνει ψεύτικα προφίλ ,μου στέλνει μνμτα , ίδιος τρόπος γραφής , ίδια εμμονή , ίδιο αντάλλαγμα ...δεν είναι δύσκολο να καταλάβω ποιος είναι πίσω από αυτά τα μνμτα....τέτοια επιμονη να με συναντήσει κ όταν τον μπλοκάρω , μπαίνει στο νήμα μου κ αρχίζει τα ψέματα κ τις απειλές ....αλήθεια γιατί δεν τον μπαναρει ο υπεύθυνος του σάιτ ;;;; Ε;;; Φαίνεται ποιος είναι κ αυτός κ οι κλώνοι του ...οποίος έχει μυαλό καταλαβαίνει ....δεν έχω διάθεση να ασχολούμαι με ξεκατινιασματα ειλικρινά , όσοι με έχουν συναντήσει ξέρουν τι είμαι ως άνθρωπος ,όχι μόνο από τη συμπεριφορά μου αλλά κ από το καθαρό βλέμμα μου...
Παρακαλώ τον υπεύθυνο του σάιτ να επιληφθεί του θέματος διότι ο "κύριος " αυτός παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ ....