pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
κουκλαρα με το μαγιο
έλα ρε και σε ψάχναμε!κουκλαρα με το μαγιο
Τελικά την συνάντησες την κοπέλα?κουκλαρα με το μαγιο
εσύ ξέρεις...φαντάζομαι την τελευταία κριτική δεν θα την λάβεις υπόψιν σου?θα μ πει εκεινη ποτε θελει δε πιεζω καταστασεις
οχι ουτε κανεσύ ξέρεις...φαντάζομαι την τελευταία κριτική δεν θα την λάβεις υπόψιν σου?
μάλιστα...γιατί σε μια στιγμή τον διάβαζα τον κλώνο και με πήγε πίσω στο μακρινό Ιανουάριο και θυμήθηκα τα posts σου!οχι ουτε καν
Εμεις οχι.Εσυ ομως θα κανεις με τοσο σπερμα που χυνεται για παρτι σου.Μπανάκι κάνατε;
Αρχισες να φλερταρεις και τις τανεςπου , παει καηκες τελειως.χορευεις τσιφτετελια Αρτεμης
?
πας και τσιμπήσει τίποτα τσάμπα...αλλιώς θα μπει με τον κλώνο του να γράψει κακή κρτιική!Αρχισες να φλερταρεις και τις τανεςπου , παει καηκες τελειως.
Και ασχημος και αφραγκος δηλαδη. ^^πας και τσιμπήσει τίποτα τσάμπα...αλλιώς θα μπει με τον κλώνο του να γράψει κακή κρτιική!
Γνωστός ο pussy και οι πρακτικές του!
παραμυθατζής, αμπλαούμπλας!Και ασχημος και αφραγκος δηλαδη. ^^
Δηλαδή αυτό που βλέπω, κάποιοι δεν το γαμάτε; Μερικοί θέλετε να μας τρελάνετε αλλά δεν γίνεται μαγκάκια μου. Το Δαφνί το ξέρουμε καλύτερα από το σπίτι μας...Λίγο πριν την πρωινή δουλειά στη λαϊκή , στον πάγκο με τις πατάτες ..... Ηλιοκαμμενη, ταλαιπωρημένη , χοντρή μεγαλοκοπελα φωνάζει ...."ελάτε πάρτε πατάτες, δώρο ένα αγγούρι....."
Ποίος είναι ο κλώνος του;;;πας και τσιμπήσει τίποτα τσάμπα...αλλιώς θα μπει με τον κλώνο του να γράψει κακή κρτιική!
Γνωστός ο pussy και οι πρακτικές του!
Εγω θελω να βρεθω εντος σουΕντός Αττικής...
"Εντός , εκτός και επί τ'αυτά " .....Εγω θελω να βρεθω εντος σου