vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 446
Και με ρούχα καύλα εισαιΆντε κ μια ντυμένη.....για αλλαγή....
Και με ρούχα καύλα εισαιΆντε κ μια ντυμένη.....για αλλαγή....
Θα σου δωσει και φιλακια εσενα. Περιμενε ..Το βυζακι δεν φαίνεται καλά...
Δε νομίζω ότι είναι θέμα προγράμματος. Λόγω κορωνοϊού τα έχει κόψει. Οπότε μόνο after covid.Με την Άρτεμις είχα μιλήσει μέσω viber και η απάντηση της ήρθε αρκετά γρήγορα και μάλιστα πολύ ευγενική. Δεν την έχω πάρει την κοπέλα για να έχω δική μου κρίση αλλά αυτό που βλέπουμε στις φώτο είναι κάτι πολύ καλό. Σε υπηρεσίες με τα συμφραζόμενα των μελών εδώ δείχνει ότι το κατέχει. Ο λόγος που δεν έχω βρεθεί μαζί της είναι ότι δεν δίνει φιλιά. Δεν είναι απαραίτητο αλλά αν σου βγει πάνω στην καυλα και η κοπέλα κοιτάξει να το αποφύγει προσωπικά εμένα θα με ξενερώσει. Εύχομαι να μπει και αυτό στο προγραμα της γιατί φαίνετε ότι πραγματικά αξίζει συνάντηση μαζί της
Και ντυμένη και γυμνή είσαι η απόλυτη καυλα.
Η κροφτKολαροβυζαρα.απαιχτη.
Όλα είσαι.Η κροφτ
λάθος νομίζεις!Δε νομίζω ότι είναι θέμα προγράμματος. Λόγω κορωνοϊού τα έχει κόψει. Οπότε μόνο after covid.
Καλησπέρα κ σε σέναΚαλησπέρα στην πιο ωραία κορμάρα του bou...κορμάρα μου ανυπομονώ να σε συναντήσω να γλύψω την κορμάρα σου
Πολλή κορμάρα ρε παιδί μουΚαλησπέρα στην πιο ωραία κορμάρα του bou...κορμάρα μου ανυπομονώ να σε συναντήσω να γλύψω την κορμάρα σου
Για τα δικά μου γούστα είναι ΚΑΥΛΑ!!!Πολλή κορμάρα ρε παιδί μου
Ωραία μουνόχειλα ???
Καλημέρα Άρτεμης τι μου κάνεις πρωί πρωί με τρελαίνεις...είναι πολύ ΚΑΥΛΑ σε θέλω με τρελα
Θέλω να σου βάλω σαντιγί και να στο φαω