Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
Σε περιμένω....καλημέρα
πρέπει να σε κλείσω ένα οκτάωρο εσένα για να ισιώσω...
Σε περιμένω....καλημέρα
πρέπει να σε κλείσω ένα οκτάωρο εσένα για να ισιώσω...
Σαντιγύ για το μουνακι και baby oil για το πίσω μέρος.....Θέλω να σου βάλω σαντιγί και να στο φαω
Και για τις βυζαρες σου;;;;;;Σαντιγύ για το μουνακι και baby oil για το πίσω μέρος.....
Να μας πει ο vaggelis80, είναι δικό του το concept.....Και για τις βυζαρες σου;;;;;;
Έτσι Άρτεμης σαντιγί για το μουνακι σου το όμορφο και baby oil για το υπόλοιπο κορμί σου...αυτό το δίχτυωτο που έβαλες φωτό θέλω να στο σκίσω με τρελαινειςΣαντιγύ για το μουνακι και baby oil για το πίσω μέρος.....
Έτσι Άρτεμης σαντιγί για το μουνακι σου το όμορφο και baby oil για το υπόλοιπο κορμί σου...αυτό το δίχτυωτο που έβαλες φωτό θέλω να στο σκίσω με τρελαινεις
Γελάς ρε φίλε???Με έχει τρελάνει η καυλιάρα με αυτά που ανεβάζει η καύλα έχει φτάσει στο ταβανι
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ριχνεις κατι ατακες, επινα λιγο κρασακι και μου εφυγε απο τη μυτη ?Γελάς ρε φίλε???Με έχει τρελάνει η καυλιάρα με αυτά που ανεβάζει η καύλα έχει φτάσει στο ταβανι
Μα τη Παναγία όταν βρεθώ μαζί της 3 μπουκάλια baby oil θα αδειάσω θα το κάνουμε το δωμάτιο πουταναΡιχνεις κατι ατακες, επινα λιγο κρασακι και μου εφυγε απο τη μυτη ?
Με aloe veraΜα τη Παναγία όταν βρεθώ μαζί της 3 μπουκάλια baby oil θα αδειάσω θα το κάνουμε το δωμάτιο πουτανα
Κανόνισε και προχώρα στο παρασύνθημα φίλεΜα τη Παναγία όταν βρεθώ μαζί της 3 μπουκάλια baby oil θα αδειάσω θα το κάνουμε το δωμάτιο πουτανα
Παρε και λιγο βενζινη να το καψετε το δωμαιτιο μεταΚανόνισε και προχώρα στο παρασύνθημα φίλε
Ωραία η καινούρια φώτο!!!
Ηλία ρίχτο!Παρε και λιγο βενζινη να το καψετε το δωμαιτιο μετα
soon...?Σε περιμένω....
Αυτό που λες μαζί με φαντασία κ παιχνίδι είναι το ιδανικό για μένα προσωπικά....σαντιγυ μπροστα λαδια πισω , θα παει η γλυστα συννεφο ...1 πραγμα θελουν τα κοριτσια και αυτο στο στομα τους ...χαχαχ
γονατιστη με το στοματακι ανοιχτο κ να παιζεις το μουνακι σου μουρλια θα εισαι !!! χαχαχαΑυτό που λες μαζί με φαντασία κ παιχνίδι είναι το ιδανικό για μένα προσωπικά....
Αχ βρε Αρτέμης τα ίδια γούστα έχουμε...Αυτό που λες μαζί με φαντασία κ παιχνίδι είναι το ιδανικό για μένα προσωπικά....