Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.285
Λες;;;;;;γονατιστη με το στοματακι ανοιχτο κ να παιζεις το μουνακι σου μουρλια θα εισαι !!! χαχαχα
Λες;;;;;;γονατιστη με το στοματακι ανοιχτο κ να παιζεις το μουνακι σου μουρλια θα εισαι !!! χαχαχα
Εγω θελω να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι και να μου βαλεις την κωλαρα σου στο στομα μουΛες;;;;;;
φωτιά και στην τσέπη θα είναι μετά!αρτεμης κανεις ντουο με αλλη κοπελα??
κατι μ λεει με την κατερινα θα ειστε φωτιες
ε οχι δαφωτιά και στην τσέπη θα είναι μετά!
ναι σε λεω χαχαχααΛες;;;;;;
Δεν έχει τύχει ,οχιαρτεμης κανεις ντουο με αλλη κοπελα??
κατι μ λεει με την κατερινα θα ειστε φωτιες
θα ηθελες ?Δεν έχει τύχει ,οχι
Δεν κάνω λεσβιακό , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να λειτουργήσω , για να είμαι ειλικρινής, νομίζω το ωραίο σε ένα τέτοιο τρίο , είναι να παίζουν κ οι κοπέλες μεταξύ τους (κανονικό λεσβιακό εννοω όχι απλά φιλάκια )θα ηθελες ?
ναι προφανωςΔεν κάνω λεσβιακό , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να λειτουργήσω , για να είμαι ειλικρινής, νομίζω το ωραίο σε ένα τέτοιο τρίο , είναι να παίζουν κ οι κοπέλες μεταξύ τους (κανονικό λεσβιακό εννοω όχι απλά φιλάκια )
Κράτα το σενάριο για το ραντεβού....Εγω θελω να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι και να μου βαλεις την κωλαρα σου στο στομα μου
ο πουσι δεν μασαει ρε φιλε τι ειναι για αυτον 2 πορτατιφ ολη η ζημια για να πληρωσει τα κοριτσιαφωτιά και στην τσέπη θα είναι μετά!
Καυλιάρα μουΚράτα το σενάριο για το ραντεβού....
Μακράν η καλύτερη κωλάρα!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!Μακράν η καλύτερη κωλάρα!!!
ομορφο μουνακι ...και δεν το εχουν πολλες ... αν και δεν ειμαι λατρης του σπατουλαρισματος το λιμπιζομαι χαχααχΡοζ.....το αγαπημένο μου χρώμα
Με σαντιγί ή σκέτο ;;;;ομορφο μουνακι ...και δεν το εχουν πολλες ... αν και δεν ειμαι λατρης του σπατουλαρισματος το λιμπιζομαι χαχααχ
σκετο ουτε σαντιγυ ουτε λιπη και ελαια θα γινει πετιμεζι !!!!χαχχαχαχΜε σαντιγί ή σκέτο ;;;;