Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 38.412
Μου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;Να κανω και ενα σκισιμο στο φορεμα απο πισω;
Μου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;Να κανω και ενα σκισιμο στο φορεμα απο πισω;
Γυναικάρα ατέλειωτη
Πως να αντισταθούν σε σένα.Μου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;
Καυλιαρα μουΜου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;
γι αυτο θα τους λες σκιστε με να αλλαξω ραφτη χαχαχααχΜου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;
Πως να αντισταθούν σε σένα.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ τους προέτρεψα να το κάνουν πάνω στην ένταση ,γι αυτο θα τους λες σκιστε με να αλλαξω ραφτη χαχαχααχ
Είσαι η απόλυτη καυλα.Η αλήθεια είναι ότι εγώ τους προέτρεψα να το κάνουν πάνω στην ένταση ,
Η αλήθεια είναι ότι εγώ τους προέτρεψα να το κάνουν πάνω στην ένταση ,
Μην μας βάζεις ιδέες, Άρτεμις...Μου έχουν σκίσει εσώρουχο κ καλσόν σε ραντεβού....εκεί θα κολλήσουμε;;;;
Καλησπέρα Άρτεμις , ευχόμαστε ενα είσαι καλά και να περνάς υπέροχα, θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε εάν πηγαίνεις και με ζευγάρια ( Ανδρας -Γυναίκα) πηγαίνεις ?Καλησπέρα
Αυτό.....Άρτεμις σε θέλω ένα reverse cow girl να με χορέψεις ??
Πωω κοίτα τι κάνει ο πύραυλος ??Αυτό.....
Μου αρέσουν αυτές οι ιδέες......Μην μας βάζεις ιδέες, Άρτεμις...
Εμάς να δεις.Μου αρέσουν αυτές οι ιδέες......
με ρώτησαν , πού τα θέλω...θα απαντήσω με 2 εικόνες....εικόνα Νο1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εικόνα Νο2.....
με ρώτησαν , πού τα θέλω...θα απαντήσω με 2 εικόνες....εικόνα Νο1
Εικόνα Νο2.....
Τα καταπίνεις?με ρώτησαν , πού τα θέλω...θα απαντήσω με 2 εικόνες....εικόνα Νο1
Εικόνα Νο2.....
εμένα είναι η αυριανή μου επιλογή!Άμα λέω ότι είσαι η απόλυτη καύλα....
Για αυτό είσαι νούμερο ένα επιλογή μου όταν τελειώσει όλο αυτό.