loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχει καλοκαιρινα...αυτα με τα δυχτια ας μουμε...Μποτακια καλοκαιρι ?
αλλα μαλλον θα παρω χειμωνιατικα τελικα....
εχει καλοκαιρινα...αυτα με τα δυχτια ας μουμε...Μποτακια καλοκαιρι ?
τη γυναικα του bbwlover?
Γυναίκες,καπιταλιστικά όρνια!!!πηγα γ ψωνια...παπουτσια...αλλα επειδη ειμαι γνωστη ξυνιαρα-επιλεκτικη το λεω εγω-γυρισα με μια μπλουζα μονο κ χωρις να παρω μποτακια... :'(
καβλα...τι veronica zemanova κι αηδιες...
καλα θα ηταν να ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις..Και σε θεμα χαρακτηρα βεβαια προτιμω καργα τη Τζουλια γιατι ειναι ακομπλεξαριστη και δε φοβαται μηπως την πουνε πουτανα
Τζουλια δαγκωτο γιατι ειναι κουκλαρα και εχει τα "αρχιδια" να δειξει οτι γαμιεται!
ελα ρε φιλε με την καθε τελειωμενη τωρα να πουμε...Η Τζουλια ειναι πιο ομορφη - καμια σχεση! - και εχει αυτο το Βρετανικο πανω της, ενω η αδερφη της μοιαζει με Ελλεεινιδα του κερατα. Και σε θεμα χαρακτηρα βεβαια προτιμω καργα τη Τζουλια γιατι ειναι ακομπλεξαριστη και δε φοβαται μηπως την πουνε πουτανα, ενω η αλλη παρολο που προκαλει απιστευτα με τις φωτογραφιες και την εμφανιση της το παιζει κυρια - κλασικη Ελλεεινιδα καριολα δηλαδη. Τζουλια δαγκωτο γιατι ειναι κουκλαρα και εχει τα "αρχιδια" να δειξει οτι γαμιεται!
κριμα...μικρη κοπελα ειναι...νταξει ξερω πιλοη της και τετοια αλλα εγω στεναχωριεμαι...ευχομαι να ξυπνησει καποια στιγμη μπας κ σωθει...καλα θα ηταν να ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις..
τοτε θα την παραδεχομουν & εγω..
ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη..
εκτος του οτι ειναι πολυ χαμηλου IQ(με οτι αυτο συνεπαγεται σαν πλεονεκτημα για τον οποιο νταβατζακο την περιτριγυριζει),ειναι & τελειωμενο πρεζακι..
με λιγα λογια η δυστυχια προσωποποιημενη..
αν ειναι τυχερη,σε λιγα χρονια θα σερνεται στα καναλια ως παραδειγμα προς αποφυγη..
το πιθανοτερο ειναι να την βρουν νεκρη καποια στιγμη..
κλαψε που δεν τη φτανεις ουτε στο μικρο της νυχι :'(κριμα...μικρη κοπελα ειναι...νταξει ξερω πιλοη της και τετοια αλλα εγω στεναχωριεμαι...ευχομαι να ξυπνησει καποια στιγμη μπας κ σωθει...
η αρτεμις ειναι σκυλι αμα τη δεις ξεβαφτη ,εχει ωραιο κορμι αλλα ειναι μονο να τη δεις σε κανα ανακτορο κλαμπ( )να την πηδηξεις στην τουαλετα και να τη χυσεις στα μουτρα...
στο ενδιαμεσο τερλεγκα-χριστοδουλοπουλου...
για λυπηση οντως..κριμα...μικρη κοπελα ειναι...νταξει ξερω πιλοη της και τετοια αλλα εγω στεναχωριεμαι...ευχομαι να ξυπνησει καποια στιγμη μπας κ σωθει...
ετσι οπως καταντησε και Δοξα τον Θεο λεω...κλαψε που δεν τη φτανεις ουτε στο μικρο της νυχι :'(
εγω την λυπαμαι τι να κανω;!αν ειχε λγο μυαλο με την εμφανιση της θα ειχε κανει παπαδες στο μοντελινκ στο εξωτερικο...τι να ξυπνησει ρε η βιζιτου?μαστουρα και βιζιτα και οτι προλαβει οπως και τοσες αλλες...κακο δε λεω αλλα οχι και να τη λυπασαι μη χεσω...
σωστο κ αυτο... :-για λυπηση οντως..
& δεν ειναι επιλογη της..
επιλεγεις να πεσεις στα ναρκωτικα οταν στροφαρεις λιγακι..
οταν εισαι φυτο,ειναι πανευκολο να σε χωσουν..
μουναρα ομως θα θελες να σαιετσι οπως καταντησε και Δοξα τον Θεο λεω...
οχι ποτε δεν ειχα ονειρο να γινω περιγελος πουτανα και πρεζακι...εγω την λυπαμαι τι να κανω;!αν ειχε λγο
νωντα καλε μου...πανε λιγο παραπερα γτ με ενοχλει η βλακεια...μουναρα ομως θα θελες να σαι
κλαψε τωρα και ζηλευε
:-τη συγκεκριμμενη ο πατερας της την εβγαζε στο κλαρι απο μικρη λενε οποτε μονο γι αυτο αξιζει να στεναχωρηθεις...
αυτο ειναι το λιγοτερο..αν ειχε λγο μυαλο με την εμφανιση της θα ειχε κανει παπαδες στο μοντελινκ στο εξωτερικο...
και τωρα καταντησε ....οτι καταντησε τελος παντων...
η τζινα ρε φιλε-την οποια θεωρω ομορφοτερη απο την τζουλια- κρατουσε πολυ καλη πισινη...αξιοπρεπεια το παιζε(η ηταν δε ξερω σιγουρα)...αυτο ειναι το λιγοτερο..
αν στροφαρε εστω & ελαχιστα,θα κραταγε πισινη μηπως παντρευτει κανα μαλακα,οπως εκανε η τζινα αλοιμονου με τον βαρδηνογιαννη ή πως την λενε με τον εφοπλιστη που εκαναν το παρτυ στο θωρηκτο & τοσες αλλες μοντελες που βρηκαν τον μονιμο σπονσορα-μεγιστανα..