hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μη ξανοιγεσαι ρε...10 ευρω και πολλα ειναι...σκυλι αλλα ωραιο για 50ευρω/40λεπτα...
μη ξανοιγεσαι ρε...10 ευρω και πολλα ειναι...σκυλι αλλα ωραιο για 50ευρω/40λεπτα...
50 θα τα έδιναμη ξανοιγεσαι ρε...10 ευρω και πολλα ειναι...
την τζουλια την ειδα απο κοντα σε μια αρπαχτη που εκανε...κοιτουσα σαν τον χανο ....ποδαρες!!!!!!!!προσωπαρα!!!!!!!!!!κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!η τζουλια ειναι πανεμορφη αλλα το κορμι της ειναι χαλια...πεσμενο βυζι και ακωλη,ειναι κριμα με τετοια φατσα...
εεεε υπερβολη...40λεπτα ειπα...μη ξανοιγεσαι ρε...10 ευρω και πολλα ειναι...
απο κοντα την εχω δει κι εγω και σωμα δε φαινοταν....ΟΜΩΣ στην ταινια της βλεπεις καθαρα οτι ειναι και ακωλη και με πεσμενο βυζι...και ξενερα το κυριοτερο...την τζουλια την ειδα απο κοντα σε μια αρπαχτη που εκανε...κοιτουσα σαν τον χανο ....ποδαρες!!!!!!!!προσωπαρα!!!!!!!!!!κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!
την εφτυσα να μην την ματιαξω αληθεια σου λεω!!!!!!!!!!!το βαψιμο και το μαλλι την κατεστρεψε!!!!
και ειχα κ γυρω μου κατι ελλεεινιδες-κυριολεκτικα-που κοιτουσαν με αηδια κ λεγανε"σιγα μωρε τα ματια/ποδια/εχει κυτταριτιδα"συν του οτι καποιες παιρναν τους γκομενους τους σε χρονο ντε τε απο κει....
και ειχα κ γυρω μου κατι ελλεεινιδες-κυριολεκτικα-που κοιτουσαν με αηδια κ λεγανε"σιγα μωρε τα ματια/ποδια/εχει κυτταριτιδα"συν του οτι καποιες παιρναν τους γκομενους τους σε χρονο ντε τε απο κει....
τι να σου πω;!εγω την ζηλεψα....απο κοντα την εχω δει κι εγω και σωμα δε φαινοταν....ΟΜΩΣ στην ταινια της βλεπεις καθαρα οτι ειναι και ακωλη και με πεσμενο βυζι...και ξενερα το κυριοτερο...
εξαρταται πως εισαι...τι να σου πω;!εγω την ζηλεψα....
τι 40 ρε?10 ευρω το 24ωρο..εεεε υπερβολη...40λεπτα ειπα...
αληθεια...και καποιες εν τω μεταξυ ηταν μουναρες...γτ να εχεις κομπλεξ μπροστα σε μια θεα-που δε προκειται στανταρ να παει με τον γκομενο σου-ειδικα αν εισαι κ συ μουναρα?!
20 το 20λεπτο και κλεισαμε...τι 40 ρε?10 ευρω το 24ωρο..
:'( :'( :'(εξαρταται πως εισαι...
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαααααααααααααεξαρταται πως εισαι...
Πολύ πρωινή σήμερα!!! :o:'( :'( :'(
Ερώτηση: Ποια ειναι η ποιο πα/βουρα,μπαζολα απο αυτες? (Η ψηφοφορία λήγει: 14/08/10, 18:06) Αλιντισα 13 (20%)
Velvy( Wannabe girl) 13 (20%)
Loukritia( 42 ετών) 26 (40%) Boomb 13 (20%)
ελα σκεψου τη ντουβλη...:'( :'( :'(
Ερώτηση: Ποια ειναι η ποιο πα/βουρα,μπαζολα απο αυτες? (Η ψηφοφορία λήγει: 14/08/10, 18:06) Αλιντισα 13 (20%)
Velvy( Wannabe girl) 13 (20%)
Loukritia( 42 ετών) 26 (40%) Boomb 13 (20%)
πηγα γ ψωνια...παπουτσια...αλλα επειδη ειμαι γνωστη ξυνιαρα-επιλεκτικη το λεω εγω-γυρισα με μια μπλουζα μονο κ χωρις να παρω μποτακια... :'(Πολύ πρωινή σήμερα!!! :o
Πώς κ έτσι;;;
:- :- :-δε με συμφερει...ελα σκεψου τη ντουβλη...
τη γυναικα του bbwlover?:- :- :-δε με συμφερει...
Μποτακια καλοκαιρι ?πηγα γ ψωνια...παπουτσια...αλλα επειδη ειμαι γνωστη ξυνιαρα-επιλεκτικη το λεω εγω-γυρισα με μια μπλουζα μονο κ χωρις να παρω μποτακια... :'(