Νέα

Άρτεμις Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgezerv76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 607
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η τζουλια ειναι πανεμορφη αλλα το κορμι της ειναι χαλια...πεσμενο βυζι και ακωλη,ειναι κριμα με τετοια φατσα...
την τζουλια την ειδα απο κοντα σε μια αρπαχτη που εκανε...κοιτουσα σαν τον χανο ....ποδαρες!!!!!!!!προσωπαρα!!!!!!!!!!κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!
την εφτυσα να μην την ματιαξω αληθεια σου λεω!!!!!!!!!!!το βαψιμο και το μαλλι την κατεστρεψε!!!!

και ειχα κ γυρω μου κατι ελλεεινιδες-κυριολεκτικα-που κοιτουσαν με αηδια κ λεγανε"σιγα μωρε τα ματια/ποδια/εχει κυτταριτιδα"συν του οτι καποιες παιρναν τους γκομενους τους σε χρονο ντε τε απο κει.... :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την τζουλια την ειδα απο κοντα σε μια αρπαχτη που εκανε...κοιτουσα σαν τον χανο ....ποδαρες!!!!!!!!προσωπαρα!!!!!!!!!!κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!
την εφτυσα να μην την ματιαξω αληθεια σου λεω!!!!!!!!!!!το βαψιμο και το μαλλι την κατεστρεψε!!!!

και ειχα κ γυρω μου κατι ελλεεινιδες-κυριολεκτικα-που κοιτουσαν με αηδια κ λεγανε"σιγα μωρε τα ματια/ποδια/εχει κυτταριτιδα"συν του οτι καποιες παιρναν τους γκομενους τους σε χρονο ντε τε απο κει.... :2funny:
απο κοντα την εχω δει κι εγω και σωμα δε φαινοταν....ΟΜΩΣ στην ταινια της βλεπεις καθαρα οτι ειναι και ακωλη και με πεσμενο βυζι...και ξενερα το κυριοτερο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
:2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
απο κοντα την εχω δει κι εγω και σωμα δε φαινοταν....ΟΜΩΣ στην ταινια της βλεπεις καθαρα οτι ειναι και ακωλη και με πεσμενο βυζι...και ξενερα το κυριοτερο...
τι να σου πω;!εγω την ζηλεψα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αληθεια...και καποιες εν τω μεταξυ ηταν μουναρες...γτ να εχεις κομπλεξ μπροστα σε μια θεα-που δε προκειται στανταρ να παει με τον γκομενο σου-ειδικα αν εισαι κ συ μουναρα?! :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εξαρταται πως εισαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:'( :'( :'(
Ερώτηση: Ποια ειναι η ποιο πα/βουρα,μπαζολα απο αυτες?  (Η ψηφοφορία λήγει: 14/08/10, 18:06) Αλιντισα  13 (20%)
Velvy( Wannabe girl)  13 (20%)
Loukritia( 42 ετών)  26 (40%) Boomb  13 (20%)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:'( :'( :'(
Ερώτηση: Ποια ειναι η ποιο πα/βουρα,μπαζολα απο αυτες?  (Η ψηφοφορία λήγει: 14/08/10, 18:06) Αλιντισα  13 (20%)
Velvy( Wannabe girl)  13 (20%)
Loukritia( 42 ετών)  26 (40%) Boomb  13 (20%)
ελα σκεψου τη ντουβλη... :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πολύ πρωινή σήμερα!!! :o

Πώς κ έτσι;;; :2funny:
πηγα γ ψωνια...παπουτσια...αλλα επειδη ειμαι γνωστη ξυνιαρα-επιλεκτικη το λεω εγω-γυρισα με μια μπλουζα μονο κ χωρις να παρω μποτακια... :'(

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Επισκέπτης
Η Τζουλια ειναι πιο ομορφη - καμια σχεση! - και εχει αυτο το Βρετανικο πανω της, ενω η αδερφη της μοιαζει με Ελλεεινιδα του κερατα. Και σε θεμα χαρακτηρα βεβαια προτιμω καργα τη Τζουλια γιατι ειναι ακομπλεξαριστη και δε φοβαται μηπως την πουνε πουτανα, ενω η αλλη παρολο που προκαλει απιστευτα με τις φωτογραφιες και την εμφανιση της το παιζει κυρια - κλασικη Ελλεεινιδα καριολα δηλαδη. Τζουλια δαγκωτο γιατι ειναι κουκλαρα και εχει τα "αρχιδια" να δειξει οτι γαμιεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom