xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές, πολλοί από εμάς στα σχόλια γράφουμε όταν η κοπέλα έρχεται αρωματισμένη. Ποιά αρώματα θεωρείτε πιό καυλωτικά; Ποιά χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να μας ανάβουν;
thats my perfume...
thats my perfume...
http://[URL unfurl="true"]www.queen.gr/media/com_news/story/2011/10/03/27301/main/e3f24cabbc955f9c96d61b91b533d0af.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
fixed :cool:
Δεν ξερω ποια γυναικεια αρωματα με αναβουν, αλλα ξερω ποια γυναικεια αρωματα αναβουν (στη κυριολεξια βαζουν πυρκαγια) στο σπιτι μου, οταν τα μυριζει πανω μου, η γυναικα μου. Γι αυτο δεν μου αρεσουν τα αρωματα στις γυναικεςΣυναγωνιστές, πολλοί από εμάς στα σχόλια γράφουμε όταν η κοπέλα έρχεται αρωματισμένη. Ποιά αρώματα θεωρείτε πιό καυλωτικά; Ποιά χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να μας ανάβουν;
τα τοπ ειναι κατι κρεμες με γκλιτερ κ αρωμα καρυδας που βαζουν μετα το μπανιο
Στον κωλο για λιπαντικο?εγω βαζω λαδι καρυδαςςς ;)
αυτο που περισευει απο το τηγανι?εγω βαζω λαδι καρυδαςςς ;)
αυτο που περισευει απο το τηγανι?
ειπε το βλαχαδερο που παλευει να το παιξει μοιραια γυναικα..πως φαινεται οτι κατεβηκεςς απτα βουνα!
Στον κωλο για λιπαντικο?
εγω βαζω λαδι καρυδαςςς ;)
ιουυυυτο εχω ξαναπει..οταν το μουνι τρεμει απο καυλα και χυνει ολη την ωρα δε χρειαζεται ο κωλος λιπαντικο γτ τα υγρα του μουνιου κυλανε προς τα κατω! Αλλα μαλλον δε γαματε καλα τις γυναικες σαςς οποτε δε ξερετε αυτες τις λεπτομερειεςς!
το εχω ξαναπει..οταν το μουνι τρεμει απο καυλα και χυνει ολη την ωρα δε χρειαζεται ο κωλος λιπαντικο γτ τα υγρα του μουνιου κυλανε προς τα κατω! Αλλα μαλλον δε γαματε καλα τις γυναικες σαςς οποτε δε ξερετε αυτες τις λεπτομερειεςς!