Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
[glow=red,2,300]Thesspunter ελπίζω να είσαι καλά και να μην έπαθες τίποτα[/glow]. Αν είσαι καλά και απλώς δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις τότε είσαι μαγάλη πούστρα
Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Thesspunter ελπίζω να είσαι καλά και να μην έπαθες τίποτα. Αν είσαι καλά και απλώς δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις τότε είσαι μαγάλη πούστρα
λες να νομιζει οτι χασανε τοτε που παιξαμε και εκανε την απειλη του πραγματικοτητα; Πετρη τι κανεις φιλε;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ακομη δεν μπορω να πιστεψω πως δεν πηραμε αυτον τον παικταρα τον γκαβελ.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα ιδια ρε παιδι μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• aris7(2).jpg
    aris7(2).jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • images.jpg
    images.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 24

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι αληθεια οτι ειμασταν το λιγοτερο οικτροι.Γκαβελ,Αργυροπουλος θα επρεπε να παιζουν στον Ηρακλη στην Α2,ο Μαρσαλ πατατα,ο Ηλιαδης αρχισε να παιρνει τον κατηφορο.Δαμιανιδη και Τζιβελεκη προλαβαινετε να κανετε αμεσα 2-3 αλλαγες γιατι προβλεπω να παιρνατε εναν χειμωνα μοναξιας,ημαρτον επιτελους...Στον Αρη ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επειδη οι πιο πολλοι εδω μεσα μου φαινεται οτι μπασκετ διαβαζουν μονο αποτελεσματα.....εγω ειδα στην ομαδα αυτο που δεν ειδα περυσι . ΠΑΘΟΣ και επιγνωση οτι φορανε τη φανελα με το ΘΕΟ στο στηθος. επιτελους λιγο νευρο! σε σχεση με περυσι εχουμε λιγοτερο ταλεντο αλλα εχουμε αμυνα και ψυχολογια ματσον. ο γκαβελ δεν ηρθε να βαλει 30 ποντους αλλα να παιζει αμυνα. ο νελσον εδωσε ασιστ που ειχα καιρο να δω απο παικτη του ΑΡΗ. ο μαρσαλ εγινε αμεσως ενα με την κερκιδα και αυτο του δινει αυτοπεποιθηση . ο τσαλδαρακος σωληνα , φαινεται οτι φετος θα εχει ηγετικο ρολο . ο σεκουλιτς αθορυβος αλλα κανει δουλιτσα.

αυτα δεν αναιρουν οτι ειχα πει για μεταγραφες και τζεβελεκηδες αφου εχουμε προβλημα οπως παντα στο ευκολο ριμπαουντ ειδικα τωρα που δεν υπαρχει τζερυ. θελουμε ενα ψηλο ακομα. για μενα ρεαλιστικος στοχος παραμενει η 4αδα για αρχη , με επιφυλαξη να δω και ζμπαουγκ - ροζ πανθηρα.

τελος να πω στα αρχειδια μου η μπαλα , οσα χρονια κ να περασουν το δεος που νοιωθω καθε φορα που μπαινω στο παλε δεν τη αλλαζω με τιποτα. αυτο για οσους ψηνονται με το ποδοσφαιρο και βαζουν τη μπαλα πανω απο το μπασκετ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τζιμη,αλλο ματς ειδαμε μαλλον...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι επιχειρηματα ν'ακουσεις?Πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος ως οπαδος επειδη η ομαδα εδειξε παθος?Το αυτονοητο εγινε κατορθωμα?Δεν ειδες οτι η ομαδα μετα το 15' δεν ηξερε που παταει και που βρισκεται?Ειδες εσυ καποιον ηγετη,καποιον σκορερ?Ειδες θεαμα?Τι ακριβως ειδες στον Γκαβελ που σου αρεσε?Που μονος με το καλαθι το'χασε?Ο μαρσαλ ειναι ανετοιμος η παλτο,πες μου την γνωμη σου,ενα καλαθι εβαλε και πανηγυριζε σα να'χει βαλει γκολ στο 90'!!Στο δευτερο ημιχρονο ποσες επιθεσεις της προκοπης εχεις να θυμασαι?Και το καλυτερο,για τον Ματσον,πρωτο ταιμ αουτ,η ομαδα ειναι μπροστα με 11 ποντους κι αλλαζει τα 4/5 της πενταδας(!!!)Μακαρι να εχω εγω αδικο Τζιμη και αυτο που ειδα να ηταν ενας εφιαλτης...

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην σε καθε αρχη μιας σεζον εχεις στο μυαλο σου την εικονα της περσινης , οποτε οι συγκρισεις γινονται με βαση τη σεζον που περασε.
ναι πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που η ομαδα ειχε παθος. αυτονοητο μεν , ανυπαρκτο περυσι δε.
δεν ειπα ποτε οτι οι νεοι παικτες ειναι τζερυ ή μαικ . με γνωμονα οτι κανεις μας δεν τους ηξερε περιμεναμε το χειροτερο .
ο γκαβελ επειδη ειχα ψαξει τα στατιστικα του ειχα δει οτι ειχε κοντα στα 70% στις βολες. για γκαρντ ειναι τραγικο . αρα ο ματσον τον πηρε για αμυνα κατι που εκανε στο ματς.
ο μαρσαλ εχασε σχεδον ολη την προετοιμασια λογω τραυματισμου . ναι πετυχε ενα καλαθι και  το πανυγηρισε σαν τρελος γιατι ο κοσμος σε εκεινο το σημειο ειχε δωσει σοου στην κερκιδα . αυτος τον γουσταρει τον κοσμο και ανεβηκε η αυτοπεποιθηση του. δεν ειπα οτι ειναι παικταρας , ουτε οτι θα βαζει 20 ποντους. ξερω ομως οτι θα σκυλιαζει σε καθε ματς και αμα βγει παλτο βγηκε.
ο τσαλδαρης δεν ηταν ηγετης ? 21 ποντους εβαλε και οποτε η μπαλα εκαιγε την μπουμπουνιζε. για τον μητσαρα δε σηκωνω κουβεντα.
ο ματσον ειναι ο γνωστος ματσον δεν ειναι ο μπομπυ ναιτ. με πολλες αδυναμιες αλλα του αναγνωριζω τη δουλεια στην ψυχολογια και στην αμυνα . μη μου πεις οτι παιζαμε τετοια πιεστικη αμυνα περυσι γιατι θα γελασω.
ο σαββας ηταν σε κακη μερα αλλα πηρε το κρισιμο σουτ (ηγετης) και αν ειδες κανενα φιλικο θα θυμασαι οτι παντα ηταν διακριθεντας.

παρολαυτα οι αδυναμιες μας πολλες και ξαναλεω οτι θα δωσουμε μαχη για 4αδα. ομως δεν παυει να ειναι νεα ομαδα κ εγω σαν αρειανος θελω χρονο για να αρχισω να κραζω πριν δω σοβαρα αγωνιστικα δειγματα. εδω ειμαστε και θα τα ξαναπουμε και τα καλα κ τα ασχημα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οι απουσιες Μασει και Ραιτ(ενος σκορερ δηλαδη) θα ειναι παραπανω απο χτυπητες,βασικα απο τους ξενους μια ομαδα σαν τον Αρη θελει να κανουν την διαφορα και κατι τετοιο δε φαινεται.Το οτι περσι ειχαμε εναν κοουτς που επαιρνε χαπακια για τον υπνο στον παγκο δε σημαινει οτι ειχαμε και χειροτερο υλικο,πιστευω οτι περυσι υπηρχε περισσοτερη ποιοτητα στην ομαδα.Τελος παντων,ειπα την αποψη μου οπως θα ηθελα να βλεπω την ομαδα και με στανταρντς αλλων εποχων(δεν αναφερομαι στην εποχη Γκαλη αλλα σε πιο προσφατες).Απο αποψη υλικου εχουμε καθε περυσι και καλυτερα.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα αμα πας γηπεδο και περιμενεις να δεις τζερυ και ραιτ και μαικ θα απογοητευτεις. πρεπει ναπαρεις αποφαση οτι η ομαδα δεν εχει φραγκα . τουλαχιστον να πηγαινουμε γηπεδο να βγαζουμε τα λαρυγγια μας για παικτες που γουσταρουν αυτο θελω εγω. αλλιως να φερουμε τον κρυο μοτολα πισω και τον μποισα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Εγω παντως μαγκες πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση για την ομαδα κ ειδικοτερα για το προχθεσινο ματς..

Τα θετικα ειναι..
-Η επιστροφη του κοσμου.
-Το μεγαλυτερο παθος που θα υπαρχει σιγουρα φετος(ειδικα στην αμυνα).
-Φετος θα δινεται μεγαλυτερος ρολος σε Σαββα κ Τσαλδαρη.
Επισης με κανει αισιοδοξο οτι με κακους Κλαρκ κ Μαρσαλ πηραμε το ματσακι..Οταν ανεβουν αυτοι θα ειμαστε πολυ καλυτεροι επιθετικα..

Τα αρνητικα..
-Δεν υπαρχει βαθος..Αργυροπουλος κ Αγαδακος δεν ειναι να παιρνουν τοσο χρονο..Χρειαζομαστε επειγοντως οικονομικο ψηλο κ 3αρι καθως τα παραμυθια περι χρησιμοποιησης πιτσιρικαδων κ κυριως του Παπανικολαου δεν θα ισχυσουν..
-Αναρχια προβλεπεται κ φετος επιθετικα..Ο Ματσον παντα μου προκαλουσε μια αηδια αλλα μετα τον περυσινο μυρωδια ακομα κ ο Ζευγωλης θα μας αρεσε φετος..
-Το να κερδιζεις με τετοια ατμοσφαιρα με το ζορι τον κακο προχθες Αντ1 δεν ειναι οτι καλυτερο..

Το εχω ξαναπει..Μαρουσι,γυφτος κ νιονιος εχουν καλυτερο υλικο απο εμας..Μονο η φανελα κ ο κοσμος μπορουν να μας δωσουν καποιο προβαδισμα για την τριτη θεση...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
[size=12pt]Έσκασε το ντοκουμέντο!!!![/size]

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ!!
Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε 2 μέλη του ΣΟΥΠΕΡ 3 GAY στον τελικό κυπελλου!!!  :smitten:
Τι ναζάκια τι χαδάκια... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παραβλεπω τους πανιβλακιδηδες και παραθετω την κριτικη μου αποψη για το ματς ζμαπουγκ-νιονιος.

ξεκιναω με ζμπαουγκ.
-12 παικτες που κατεβηκαν στο γηπεδο , καμια συνοχη , οπως ειναι λογικο μιας και ειναι ολοι νεοι στην ομαδα.
-ο καυκης ειναι ο πιο αστειος ασος του πρωτθληματος. ειναι καλος για κανενα διλεπτο να παιξει αμυνα στον αντιπαλο αλλα αμα τον βαλεις να οργανωσει και μαλιστα σε πιεση κλαφτα!
-ο ντιαρα και ο γκρεγκορι δειχνουν οτι θα ηγηθουν καθως ξερουν μπασκετ.
-ο βασιλειαδης κλασικος σουτερ ημερας απο τον οποιον τα περιμενουν ολα οταν κολλησουν αλλα δεν του παει ο ρολος. εβαλε 10 ποντους σερι και μολις τον μαρκαρανε λιγο και κρυωσε εβλεπε δαχτυληθρα αντι για στεφανη.
-ο ακινς λιγο που επαιξε εκανε χοντρα λαθη και ο πεδουλακης τον πεταξε εξω.
-στους ψηλους εχουν προβλημα προς το παρον .
-ο τσιαρας πολυ κομπλαρισμενος γιατι δεν ειναι το αστερι που ηταν στην λαρισα και δεν παιζει ελευθερα.

νιονιος

-ο μαιλς στον ασο ειναι σβουρα σαν τον κλαρκ ενα πραγμα μονο που φαινεται να εχει καλυτερο drive και τριποντο .
-ο μπαξτερ τι να πω. σιφουνας! δαμιανιδη ακους???? τους εκανε πλακα κατω απο τα καλαθια.
-ζοροσκι σταθερος μαζι με καλαμποκη.

γενικα ο νιονιος φαινεται πιο δυνατος απο περυσι . ο ζμπαουγκ θα δειξει γιατι ακομα ομαδα δεν ειναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom