Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μην τους παραβλέπεις παληκάρι μου. Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

Καλά εσυ πουλάς πολύ πνεύμα εδω μέσα και πολύ πρόλογο, είσαι πολύ αφ΄υψηλού. Στο έχω πει είσαι νούμερο.

Τελικά αποφασίστε τι θέλετε, εσείς βρίζετε τούρκοι και οθωμανόί κλπ. ειναι καζούρα και όλα καλά.
Οταν βάζουμε το βιντεάκι σας με τις τρυφερές στιγμές σας, σας πιάνει η σοβαρότητα και το επίπεδο.
Τελικά η ουσία είναι οτι σας τσούζει πολύ οταν σας τα χώνουν και δεν έχετε τα @@ να το παραδεχτείτε.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και επειδη κοβει το ματι μου δικαιωθηκα. ο πεδουλακης ειδε οτι ο ακινς ειναι λιγος και οτι ο καυκης δεν κανει ουτε για τσοπανης και εδιωξε τον πρωτο για να παρει εναν πιο εμπειρο παικτη στον ασο . βλεπω το δροσο να μπαινει μεσα αμα αρχισανε με διορθωσεις απο την πρωτη αγωνιστικη...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά εσυ πουλάς πολύ πνεύμα εδω μέσα και πολύ πρόλογο, είσαι πολύ αφ΄υψηλού. Στο έχω πει είσαι νούμερο.

Τελικά αποφασίστε τι θέλετε, εσείς βρίζετε τούρκοι και οθωμανόί κλπ. ειναι καζούρα και όλα καλά.
Οταν βάζουμε το βιντεάκι σας με τις τρυφερές στιγμές σας, σας πιάνει η σοβαρότητα και το επίπεδο.
Τελικά η ουσία είναι οτι σας τσούζει πολύ οταν σας τα χώνουν και δεν έχετε τα @@ να το παραδεχτείτε.
Από εσένα μουνόπανο δεν δέχομαι πλάκα. Από άλλους δέχομαι ευχαρίστως γιατί είναι σωστοί ακόμα και όταν κάνουν πλάκα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην του απαντας και του δινεις αξια ρε Πετρο,μαλλον εισαι ο μονος που ασχολειται μαζι του εδω μεσα αλλα κι εξω,ασε το παιδακι στη μιζερια του,ειμαι σιγουρος οτι εχεις ν'ασχοληθεις με πολυ πιο σοβαρα πραγματα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην του απαντας και του δινεις αξια ρε Πετρο,μαλλον εισαι ο μονος που ασχολειται μαζι του εδω μεσα αλλα κι εξω,ασε το παιδακι στη μιζερια του,ειμαι σιγουρος οτι εχεις ν'ασχοληθεις με πολυ πιο σοβαρα πραγματα.
Δεν έχεις και άδικο ρε φίλε. Άντε να τον γράψω στ'αρχίδια μου να μην συγχίζομαι. Πως μας βλέπεις με τον νιώνιο;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι να σου πω,εχουμε που εχουμε τον επιτιμο καθηγητη φυσικης και χημειας Δρ Κικε Ερναντεθ,ηρθε και η 65η θλαση του Ρεγκε κι αποτελειωσε την οποια αισιοδοξια.Μακαρι να γινει κανενα θαυμα...ο Θεος να βαλει το χερι του δηλαδη...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι να σου πω,εχουμε που εχουμε τον επιτιμο καθηγητη φυσικης και χημειας Δρ Κικε Ερναντεθ,ηρθε και η 65η θλαση του Ρεγκε κι αποτελειωσε την οποια αισιοδοξια.Μακαρι να γινει κανενα θαυμα...ο Θεος να βαλει το χερι του δηλαδη...
Καλά ο Ρέγκε αξίζει ή όσκαρ ατυχίας ή όσκαρ μαλακίας. Εσύ πότε την κάνεις;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα φυγω στις 23 αλλα τελικα θα κατσω λιγο,τελη του μηνα θα ειμαι πισω,ισα ισα να αλλαξω παραστασεις δηλαδη

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εισιτήρια τελικά πήρατε ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα φυγω στις 23 αλλα τελικε θα κατσω λιγο,τελη του μηνα θα ειμαι πισω,ισα ισα να αλλαξω παραστασεις δηλαδη
Τι να αλλάξεις παραστάσεις, μέχρι να συνηθίσεις την αλλαγή ώρας, θα γυρίσεις πίσω.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Άντε να έχει επιτέλους και ένα ματσάκι ενδιαφέρον.   ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή με ταλαιπωρεί λίγο το αλσχάιμερ, τον νιώνιο τον έχει ο alpha;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχεις και άδικο ρε φίλε. Άντε να τον γράψω στ'αρχίδια μου να μην συγχίζομαι. Πως μας βλέπεις με τον νιώνιο;

Σιγά βρε λούγκρες χαχαχα κλασικές κατινίστικες ατάκες, αστον αγαπη μου μην ασχολείσε μαζί του, ναι καλα λες αγορι μου τον γράφω το μαλάκα.
Σκουλίκια λούγκες κομπλεξικοί....
Πετράκη το ψευτοεπιπεδάκι σου πούλα το αλλού μωρή χαμούρα, οτι γράφεις ρε βλάκα φαίνεται οτι πας να πουλήσεις παραμύθι, καραγκιόζη νούμερο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή με ταλαιπωρεί λίγο το αλσχάιμερ, τον νιώνιο τον έχει ο alpha;

χαχα με ταλαιπωρει το αλσχαιμερ λεει..., δείτε ενα καραγκιόζη. ντάξει είσαι ψαγμένος πετράκη ηρέμησε τώρα...
Νούμερο ε νούμερο.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Αντε να περασουν οι ωρες να ανηφορισουμε Ν.Σμυρνη να δουμε την αρρωστια μας απο κοντα.
Δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος βεβαια καθως εκτος απο τον κινδυνο θανατο που λεγεται Κικε θα εχουμε κ πολλες απουσιες ειδικοτερα στην μεσαια γραμμη..Νατσο,Ζεντιλ κ Ρεγκε φτιαχνουν ολο το παιχνιδι μας κ θα λειπουν δυστυχως σημερα..

Ειτε 3 κεντρ.αμυντικους ειτε 3 αμ χαφ θα κατεβασει ο περιεργος..Ας κανουμε τον σταυρο μας δλδ κ σημερα..Τη μαχη της εξεδρας παντως θα την παρουμε κ παλι ανετα οσα γατια κ να μαζευτουν λογω Ρεκομπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom