Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα αρειανα..
πολυ πικρα σημερα..
ηττα παντου ρε???
με τις υγειες σας..

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Tι εκανε ο ρουλης ρε?

Συνημμένα

• magas.jpg
    magas.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 21

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ελπιζω να μου εισαι ξυρισμενη :2funny: :2funny:

Άμα το θές έτσι....μέ ή χωρίς τρίχες...το ίδιο θα πονέσεις....ξύρισε εσύ το κωλαράκι...και αν με παρακαλέσεις...μπορεί και να στον φορμάρω..... :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• paokgrobarifouter3ns6.jpg
    paokgrobarifouter3ns6.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 21

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο Βελιγραδι ερχεστε μουναρες
στη Θεσσαλονικη που ειστε??? :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στο Βελιγραδι ερχεστε μουναρες
στη Θεσσαλονικη που ειστε??? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι αναγκη ρε καραγκιοζη να ειμαστε πολλοι...
φτανει ενας ρε αδερφες....
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Ακομα μια..πειστικη εμφανιση απο την ομαδα χθες..
Δεν μπορουμε να γυρισουμε ποτε σκορ..
Δεν μπορουμε να κρατησουμε ποτε σκορ..
Δεν εχουμε καταληξει ακομα σε συστημα κ παικτες(που αξιζουν βεβαια να παιζουν γιατι κατι κελεμεναουρελιοι ειναι για κλωτσομπουνιδια..)
Μετα τον χαμενο στοχο του Ουεφα απομακρυνεται κ ο στοχος εστω της τεταρτης θεσης στο πρωταθλημα απο την εκτη αγωνιστικη κιολας!!!!..Ευτυχως αργει το ματσακι με τον Ατρομητο στο κυπελο...

Ο Λαμπρος χθες στο γηπεδο φωναζε μεσα στη βροχη ολα τα συνθηματα μεχρι το 1-1..Δεν αξιζει τετοια γαμημενη ανταποδωση απο την ομαδα ρε πουστη μου...Βεβαια αν ειχε απαλλαχθει απο τον τυχαιο αυτο προπονητη νωριτερα θα τα γλυτωνε ολα αυτα

Στο επομενο ματς με τον γαυρο αισιοδοξω αρκετα καθως ο Κικε θα προχωρησει σε ριζικες αλλαγες σε προσωπα κ τακτικη :headbang: :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καποιος θα πρεπει να πει στον μεγαλο πειραματιστη κικε,οτι οι δοκιμες γινονται στην προετοιμασια,οχι μεσουσης της περιοδου,αρκετα με τον μαλακα!Τι περιμενουν επιτελους?Αν θελουν απλα καποιον να παιρνει χαρτακι και να κατεβαζει την ομαδα ας προσλαβουν εμενα,κατι θα καταφερω περισσοτερο!!Το φταιξιμο ειναι της διοικησης 100%.Αυτοι κρατησαν Κελεμεν,Αουρελιο,αυτοι εφεραν Ντελορτε,Μπατιον,αυτοι εφεραν Κικε.Και δυστυχως ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι του Αρη ειναι κοταρες!Την πρωτη αγωνιστικη στο μπασκετ ολα τα ειδαν τελεια ενω δε πιστευαμε στα ματια μας,τωρα μετα το δευτερο ματς αρχισε να μην τους κανει ο Μαρσαλ(μεγαλο παλτο)και ν'ανακαλυπτουν προβλημα στην επιθεση.Χθες,τους εφταιγε η διαιτησια,ο Κικε λεει εστησε την ομαδα αψογα(!!!) και εκανε σωστες αλλαγες(Βλονταρτσικ αντι Ρομπερζ στο 0-1!!!).Τι καταρα,αυτη η ομαδα να μην εχει δημοσιογραφους που δε χεζονται πανω τους.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες,εγώ είμαι γαύρος αλλά επειδή απο την Θεσ/νίκη μόνο ΑΡΗ γουστάρω (λόγω αντιπαλότητας με τους ανοιχτομπούτες) ένα θα σας πώ:η 11άδα θα έπρεπε να έχει:Σηφάκη-Καράμπελα(αριστερά)-Κουλοχέρη (άμυνα)-Νεμπεγλέρα-Πρίττα (κέντρο)-Παπάζογλου (επίθεση)...το πρόβλημα στον ΑΡΗ είναι ότι δεν υπάρχει ελληνικό στοιχείο μέσα...κάποιος να πάει να πεί 2 κουβέντες στον διαιτητή....αααα,ξέχασα....και αυτός ο ανεκδιήγητος προπονητής....Μαντζουράκη να πάρετε,που είναι free, θα σας φτιάξει ομάδα...γνώμη μου πάντα....
ΥΓ--->Αυτόν τον Κέλεμεν μόνο που τον βλέπω...γελάω...Βλόνταρτσικ,Ντελόρτε,Αουρέλιο..ούτε για
Γ' Εθνική.... :headbang: :headbang: :headbang:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο ποδοσφαιρο μια λυση υπαρχει , να φυγει ο κικε . βεβαια αν το εβαζε ο χαβιτο στο 60 αλλα θα λεγανε πολλοι αλλα τελος παντων .
για το μπασκετ οποιος περιμενε χτες να χασουμε κατω απο 15 ποντους δεν παρακολουθει το αθλημα. ενημερωτικα δεν παμε να κερδισουμε βαζελο -γαβρο αλλα να βγουμε 3οι. και αυτο θα γινει αμα νικησουμε νιονιο , αντ1, μαρουσακι , ζμπαουγκ. εκτος αν ο μαρσαλ ειναι καλυτερος του χαλπεριν , ο αργυροπουλος απο τον παπαλουκα , ο αγαδακος απο τον βουισιτς κλπ κλπ . καλη η γκρινια αλλα στο μπασκετ δωστε λιγο χρονο ακομα , στη μπαλα εχετε δικιο . ο λπαμπρος οπαδος ειναι αλλα εγω αν ημουν προεδρος θα τον ειχα στειλει εδω κ 1 μηνα τον κικε. αρα κατι αλλο παιζεται..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγά βρε λούγκρες χαχαχα κλασικές κατινίστικες ατάκες, αστον αγαπη μου μην ασχολείσε μαζί του, ναι καλα λες αγορι μου τον γράφω το μαλάκα.
Σκουλίκια λούγκες κομπλεξικοί....
Πετράκη το ψευτοεπιπεδάκι σου πούλα το αλλού μωρή χαμούρα, οτι γράφεις ρε βλάκα φαίνεται οτι πας να πουλήσεις παραμύθι, καραγκιόζη νούμερο.
Επειδή η αγάπη μου μου είπε ότι δεν αξίζεις τον κόπο, δεν σε γαμάω άλλο, μην με παρακαλάς. Άντε βρες άλλο γαμιά να σε ξεκωλιάσει μουνόπανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom