Επισκέπτης
καλησπερα αρειανα..
πολυ πικρα σημερα..
ηττα παντου ρε???
με τις υγειες σας..
πολυ πικρα σημερα..
ηττα παντου ρε???
με τις υγειες σας..
Tι εκανε ο ρουλης ρε?
τραβα στο τζαμι σου εσυ μωρη τουρκαλα να πιεις καμια μαλαματινα..Tι εκανε ο ρουλης ρε?
Καλως την κουκλιτσα μου!ότι θα κάνετε και εσείς αύριο...που θα (ξανα)ανοίξετε τα ποδαράκια σας.....
Η κορυφαια ρετσινα στην Ελλαδα κουκλα μου!τραβα στο τζαμι σου εσυ μωρη τουρκαλα να πιεις καμια μαλαματινα..
Καλως την κουκλιτσα μου!
Ελπιζω να μου εισαι ξυρισμενηΔεν έρχεσαι να μου κάνεις ένα...γλυφομούνι???
Ανοιχτομπούτες του Βορρά.....
Ελπιζω να μου εισαι ξυρισμενη
ασε το παρλιακο ρε..απο τοτε που το γαμησαν τα αδελφια της delije χανει λαδια λεμε..μην ασχολεισαι..Δεν έρχεσαι να μου κάνεις ένα...γλυφομούνι???
Ανοιχτομπούτες του Βορρά.....
Με το νου σου...σκατοβλαχεασε το παρλιακο ρε..απο τοτε που το γαμησαν τα αδελφια της delije χανει λαδια λεμε..μην ασχολεισαι..
[youtube=425,350]ltBMbMg1Hvs[/youtube]
δεν γαμαω στρακια..Με το νου σου...σκατοβλαχε
δεν γαμαω στρακια..
θα σου στειλω τον ταλο..
δεν ειναι αναγκη ρε καραγκιοζη να ειμαστε πολλοι...Στο Βελιγραδι ερχεστε μουναρες
στη Θεσσαλονικη που ειστε???
Επειδή η αγάπη μου μου είπε ότι δεν αξίζεις τον κόπο, δεν σε γαμάω άλλο, μην με παρακαλάς. Άντε βρες άλλο γαμιά να σε ξεκωλιάσει μουνόπανο.Σιγά βρε λούγκρες χαχαχα κλασικές κατινίστικες ατάκες, αστον αγαπη μου μην ασχολείσε μαζί του, ναι καλα λες αγορι μου τον γράφω το μαλάκα.
Σκουλίκια λούγκες κομπλεξικοί....
Πετράκη το ψευτοεπιπεδάκι σου πούλα το αλλού μωρή χαμούρα, οτι γράφεις ρε βλάκα φαίνεται οτι πας να πουλήσεις παραμύθι, καραγκιόζη νούμερο.