You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Την εχει χασει σιγουρα,μας περιμενει δυσκολη σεζον...για τον Βαλεντινο δεν ξερω,λες να βρηκε κανενα αισθημα και να απεχει?Who knows...Φαίνεται να έχει χάσει λίγο την μπάλα και να ενεργεί εν βρασμό ψυχής. Μακάρι να με διαψεύσει
Οχι ρε πουστη μου αρχισε να παιρνει χαμπαρι ο ζαβλακας προεδρος τι ταγαρια εχει στην ομαδα του!!Αλλα και παλι γκαφα γιατι το κανει σε λαθος χρονο!Στην πόρτα της εξόδου ο Αουρέλιο
Ο Μάρκο Αουρέλιο ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, ότι δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, ζητήθηκε από τον παίκτη, να βρει ομάδα, μιας και δεν είναι στα πλάνα της. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν αποκλείεται οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο υλικό της ομάδας του Άρη να έχουν και συνέχεια…
Άντε Agnius, για σένα δουλεύει ο πρόεδρος. Καλή αρχή
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλεφτηκε με την εριναλΆσχετο, ο Valentino που χάθηκε;
απο τοτε που εβγαλε φορα παρτιδα το καυλι του κατακλυστηκε απο πμ
υγ.μεχρι και ο κονσεισαο του εστειλε
Ο θρίαμβος των ηλιθίων. Τράβα γαμήσου μουνόπανο.Στήστε κώλο σκουλίκια έρχονται τα αφεντικά σας.
Ρε πορτογάλε, βλέπω το άφησες ασχολίαστο. Αλήθεια είναι; Φέρε πίσω τον Valentino λυσάρα.κλεφτηκε με την εριναλ
απο τοτε που εβγαλε φορα παρτιδα το καυλι του κατακλυστηκε απο πμ
υγ.μεχρι και ο κονσεισαο του εστειλε
Οχι ρε πουστη,πως μου ξεφυγε?Τωρα το ειδα.Αληθεια που χαθηκε αυτος ρε?Ρε πορτογάλε, βλέπω το άφησες ασχολίαστο. Αλήθεια είναι; Φέρε πίσω τον Valentino λυσάρα.
Έχουμε απώλειες πάντως. Thesspunter, Valentino...όλλα τα καλά παιδιά φεύγουν αντί να φύγουν τα μουνόπανα. Έτσι stefan;Οχι ρε πουστη,πως μου ξεφυγε?Τωρα το ειδα.Αληθεια που χαθηκε αυτος ρε?
Μια χαρα τα πατε οι 2 σας!!!Έχουμε απώλειες πάντως. Thesspunter, Valentino...όλλα τα καλά παιδιά φεύγουν αντί να φύγουν τα μουνόπανα. Έτσι stefan;
Έλα μωρέ, να περνάει η ώρα. Πάντως σκέφτομαι ώρες ώρες, για φαντάσου με αυτόν που βρίζεσαι μέσω διαδικτύου να είστε γνωστοί ή ακόμα και να κάνεται παρέα. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν κάνω παρέα με μουνόπανα. Έτσι stefan;Μια χαρα τα πατε οι 2 σας!!!
Το εχω σκεφτει και γω,διολου απιθανο! Ασε που καποιος που μπορει ανετα να πουλαει τρελα εδω,να τον συναντησεις και να δεις κανα ανθρωπακι 1.50m που να φοβαται και τη σκια του!Τετοιες περιπτωσεις φανταζομαι θα ειναι εκατονταδες!Έλα μωρέ, να περνάει η ώρα. Πάντως σκέφτομαι ώρες ώρες, για φαντάσου με αυτόν που βρίζεσαι μέσω διαδικτύου να είστε γνωστοί ή ακόμα και να κάνεται παρέα. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν κάνω παρέα με μουνόπανα. Έτσι stefan;
Σαφεστατοτατότατα. Η ανωνυμία όπως επίσης και η εξουσία μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλη αλαζονία. Τέλος πάντων, καλή καρδιά, να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώραΤο εχω σκεφτει και γω,διολου απιθανο! Ασε που καποιος που μπορει ανετα να πουλαει τρελα εδω,να τον συναντησεις και να δεις κανα ανθρωπακι 1.50m που να φοβαται και τη σκια του!Τετοιες περιπτωσεις φανταζομαι θα ειναι εκατονταδες!
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-paok/ARIS-paok_07-08_3-1//ARIS-paok_07-08_3-1_2.jpg[/img[/URL]]
Άντε να δούμε, θα γελάσει το χειλάκι μας;
Άντε να δούμε, θα γελάσει το χειλάκι μας;
super_akis69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες! απ'οτι είδα και στο bourdela.com, παιζει πολυ ΑΡΗΣ...
παρακολουθω το site,αν και δεν συμμετεχω...
για το κυριακατικο ματς,εχω πιστη στην ομαδα και πιστευω οτι ο γαυρος θα γονατισει...
ελπιζω οι παικτες να παιξουν σαν λιονταρια και οχι σαν γατακια και επιτελους να ξεκινησει
μια καινουρια αρχη για την ομαδα...
να ειστε αισιοδοξοι..τα λεμε στο γηπεδο μαγκες... ;)
παρακολουθω το site,αν και δεν συμμετεχω...
για το κυριακατικο ματς,εχω πιστη στην ομαδα και πιστευω οτι ο γαυρος θα γονατισει...
ελπιζω οι παικτες να παιξουν σαν λιονταρια και οχι σαν γατακια και επιτελους να ξεκινησει
μια καινουρια αρχη για την ομαδα...
να ειστε αισιοδοξοι..τα λεμε στο γηπεδο μαγκες... ;)
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άντε ρε παιδιά γερά !!! Γαμήστε τον πούστη τον ψευτοπρωταθλητή!!! Φέρτε τα τηγάνια!!! Την Κυριακή πάλι γαύρο θα φάμε!!! Και εμείς μαζί σας!!! Τους έκανε καλό έρωτα ο Γαλατάς !!! Μερακλής και αυτός τρώει μόνο γαύρο!!! Ψάρια πουλάω ...εδώ ο καλός γαύρος που θα πάρει το UEFA!!!
η μαλακια σου ειναι ανικητη...σε ασχετες στιγμες πετας απο μια...εισαι περιπτωση...
Την κυριακή παίζετε με τα αφεντικά σας (γαύρους). είναι άσχετη η στιγμή? κάτσε και σκέψου πριν μιλήσεις βλάκα...
[size=12pt]Σαφεστατοτατότατα[/size]
Πολυ λούγκρικη ατάκα, κάτι τέτοια πέταγε ο μπέζος που έκανε τον πούστη στους απαράδεκτους.
είσαι και 38 και λες τέτοια? Ρε μπάς και είσαι ομοφυλόφιλος?
Μην γαμάς πολύ ρε πετράκη θα ματώσει ο κολαράκος σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K