Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ω ρε κωλάρα.....

1z38fx4.jpg

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τρεξτε γειτονοι!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βαρατε τις καμπανες γειτονοι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο τροκτικο λενε οτι ο Καμπορα εχει να πληρωθει απο τον Οκτωβριο......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ανεκδοτο γειτονοι!!!! δλδ φανταζεστε να τον ειχαμε και πληρωμενο;;;; ποσα γκολ θα εβαζε ακομα γειτονοι;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εχει συμφωνησει για αλλα 2 χρονια γειτονοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τρεξτε γειτονοι!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βαρατε τις καμπανες γειτονοι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο τροκτικο λενε οτι ο Καμπορα εχει να πληρωθει απο τον Οκτωβριο......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ανεκδοτο γειτονοι!!!! δλδ φανταζεστε να τον ειχαμε και πληρωμενο;;;; ποσα γκολ θα εβαζε ακομα γειτονοι;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εχει συμφωνησει για αλλα 2 χρονια γειτονοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τον βιτολο σιγουρο τον ειχες...τα λεφτα τα πηρατε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και τον βιτολο σιγουρο τον ειχες...τα λεφτα τα πηρατε?
Λάθος τον Βιτόλο δεν τον είχαμε σίγουρο αφού δεν τον ήθελο ο Μαζίνιο. Τώρα για τα λεφτά δεν νομίζω να έφαγε κανείς τον παπά του Κόντη ότι και να λέγεται εδω μεσα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Λάθος τον Βιτόλο δεν τον είχαμε σίγουρο αφού δεν τον ήθελο ο Μαζίνιο. Τώρα για τα λεφτά δεν νομίζω να έφαγε κανείς τον παπά του Κόντη ότι και να λέγεται εδω μεσα
ποιος?εσυ δεν το ειχες σιγουρο???
γιατι με οποιο αριανο και να μιλησα σιγουρο τον ειχε...
και εχω πολλους φιλους και γνωστους αριανους...
αυτον τον παπαρα τι τον κρατατε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποιος?εσυ δεν το ειχες σιγουρο???
γιατι με οποιο αριανο και να μιλησα σιγουρο τον ειχε...
και εχω πολλους φιλους και γνωστους αριανους...
αυτον τον παπαρα τι τον κρατατε?
Ηξερα οτι δεν τον ηθελε ο Μαζινιο απο την στιγμη που πηραμε τον Ναφτι.

¨οσο για τον μαλάκα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αν,λεω αν,στον παρω θα βγεις και θα πεις οτι δεν τον ηθελες?
εννοειτε πως στην παρουσα φαση σε καμια περιπτωση δεν θελω να φυγει ο Καμπορα ασχετα αν παει σε εσας η σε αλλη ομαδα αλλα και παλι ειμαστε οπαδοι του ΑΡΗ της φανελας για αυτο τρελενομαστε οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τον θέλω μέχρι την στιγμή που θα βρω αξιο αντικαταστάτη του
δεν ξερω τι παιζει αν και δεν νομιζω...απλα ακουστηκε απο δικο σας καποια στιγμη...εγω απλα προσωπικα αλλον θελω

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
εννοειτε πως στην παρουσα φαση σε καμια περιπτωση δεν θελω να φυγει ο Καμπορα ασχετα αν παει σε εσας η σε αλλη ομαδα αλλα και παλι ειμαστε οπαδοι του ΑΡΗ της φανελας για αυτο τρελενομαστε οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει
οκ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Ναι ρε δεν θέλανε ούτε το βιτόλο,ούτε τον ίβιτς,ούτε το χαλκιά ούτε το σάκη....Και ο βιερίνια είχε κλείσει μαζί με τον πάμπλο.....Γελάει ο κόσμος με τα ασπόνδυλα και άτιτλα ζωάκια.....Εδώ κλέβουν τα συνθηματά τους απο το ισρήλ και μετά λένε γιατί τους λένε εβραίους.....Μόνο μην κάνετε τις κότες στα play-off και αφήσετε την καβάλα να μπεί.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ρε δεν θέλανε ούτε το βιτόλο,ούτε τον ίβιτς,ούτε το χαλκιά ούτε το σάκη....Και ο βιερίνια είχε κλείσει μαζί με τον πάμπλο.....Γελάει ο κόσμος με τα ασπόνδυλα και άτιτλα ζωάκια.....Εδώ κλέβουν τα συνθηματά τους απο το ισρήλ και μετά λένε γιατί τους λένε εβραίους.....Μόνο μην κάνετε τις κότες στα play-off και αφήσετε την καβάλα να μπεί.....
μου τέλειωσαν τα χαρτομάντηλα. Ξαναπέρνα αύριο

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
παρτε ενα μερος του Καμπορα (αυτο με το βελος) και το υπολοιπο βλεπουμε

Συνημμένα

• vroman23.gif
    vroman23.gif
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 8

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Για τον Παμπλο δεν ξέρω αλλά του Βιεϊρίνια χάλασε τελευταία στιγμή γιατί δεν τον ήθελε ο Κόντης.
Όλοι θυμόμαστε την δήλωσή του "Αν θέλαμε τον Βιεϊρίνια θα τον παίρναμε"

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τον Παμπλο δεν ξέρω αλλά του Βιεϊρίνια χάλασε τελευταία στιγμή γιατί δεν τον ήθελε ο Κόντης.
Όλοι θυμόμαστε την δήλωσή του "Αν θέλαμε τον Βιεϊρίνια θα τον παίρναμε"
Ο Βιειρίνια είναι παικτάρα και ο Κόντης τριμάλακας. Πάμε παρακάτω

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ο Βιειρίνια είναι παικτάρα και ο Κόντης τριμάλακας. Πάμε παρακάτω
Και αφού ο Άρης διοικείται από την Λέσχη ,που εκπροσωπεί όλο το λαό του Άρη και όχi μόνο έναν σύνδεσμο , γιατί δεν τον διώχνετε;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και αφού ο Άρης διοικείται από την Λέσχη ,που εκπροσωπεί όλο το λαό του Άρη και όχi μόνο έναν σύνδεσμο , γιατί δεν τον διώχνετε;
δεν ειμαι και γνωστης αλλα νομιζω πως δεν εκλεγεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom