anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Και γαμω τα εξωφυλλα
και τον βιτολο σιγουρο τον ειχες...τα λεφτα τα πηρατε?τρεξτε γειτονοι!!!!!! βαρατε τις καμπανες γειτονοι!!!!! στο τροκτικο λενε οτι ο Καμπορα εχει να πληρωθει απο τον Οκτωβριο...... ανεκδοτο γειτονοι!!!! δλδ φανταζεστε να τον ειχαμε και πληρωμενο;;;; ποσα γκολ θα εβαζε ακομα γειτονοι;;;;; και εχει συμφωνησει για αλλα 2 χρονια γειτονοι
Λάθος τον Βιτόλο δεν τον είχαμε σίγουρο αφού δεν τον ήθελο ο Μαζίνιο. Τώρα για τα λεφτά δεν νομίζω να έφαγε κανείς τον παπά του Κόντη ότι και να λέγεται εδω μεσακαι τον βιτολο σιγουρο τον ειχες...τα λεφτα τα πηρατε?
ποιος?εσυ δεν το ειχες σιγουρο???Λάθος τον Βιτόλο δεν τον είχαμε σίγουρο αφού δεν τον ήθελο ο Μαζίνιο. Τώρα για τα λεφτά δεν νομίζω να έφαγε κανείς τον παπά του Κόντη ότι και να λέγεται εδω μεσα
θα μας τον παρετε και αυτον;και τον βιτολο σιγουρο τον ειχες...τα λεφτα τα πηρατε?
Ηξερα οτι δεν τον ηθελε ο Μαζινιο απο την στιγμη που πηραμε τον Ναφτι.ποιος?εσυ δεν το ειχες σιγουρο???
γιατι με οποιο αριανο και να μιλησα σιγουρο τον ειχε...
και εχω πολλους φιλους και γνωστους αριανους...
αυτον τον παπαρα τι τον κρατατε?
αν,λεω αν,στον παρω θα βγεις και θα πεις οτι δεν τον ηθελες?θα μας τον παρετε και αυτον;
τον θέλω μέχρι την στιγμή που θα βρω αξιο αντικαταστάτη τουαν,λεω αν,στον παρω θα βγεις και θα πεις οτι δεν τον ηθελες?
εννοειτε πως στην παρουσα φαση σε καμια περιπτωση δεν θελω να φυγει ο Καμπορα ασχετα αν παει σε εσας η σε αλλη ομαδα αλλα και παλι ειμαστε οπαδοι του ΑΡΗ της φανελας για αυτο τρελενομαστε οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγειαν,λεω αν,στον παρω θα βγεις και θα πεις οτι δεν τον ηθελες?
δεν ξερω τι παιζει αν και δεν νομιζω...απλα ακουστηκε απο δικο σας καποια στιγμη...εγω απλα προσωπικα αλλον θελωτον θέλω μέχρι την στιγμή που θα βρω αξιο αντικαταστάτη του
οκεννοειτε πως στην παρουσα φαση σε καμια περιπτωση δεν θελω να φυγει ο Καμπορα ασχετα αν παει σε εσας η σε αλλη ομαδα αλλα και παλι ειμαστε οπαδοι του ΑΡΗ της φανελας για αυτο τρελενομαστε οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει
μου τέλειωσαν τα χαρτομάντηλα. Ξαναπέρνα αύριοΝαι ρε δεν θέλανε ούτε το βιτόλο,ούτε τον ίβιτς,ούτε το χαλκιά ούτε το σάκη....Και ο βιερίνια είχε κλείσει μαζί με τον πάμπλο.....Γελάει ο κόσμος με τα ασπόνδυλα και άτιτλα ζωάκια.....Εδώ κλέβουν τα συνθηματά τους απο το ισρήλ και μετά λένε γιατί τους λένε εβραίους.....Μόνο μην κάνετε τις κότες στα play-off και αφήσετε την καβάλα να μπεί.....
Για τον Παμπλο δεν ξέρω αλλά του Βιεϊρίνια χάλασε τελευταία στιγμή γιατί δεν τον ήθελε ο Κόντης.Ναι ρε δεν θέλανε ούτε το βιτόλο,ούτε τον ίβιτς,ούτε το χαλκιά ούτε το σάκη....Και ο βιερίνια είχε κλείσει μαζί με τον πάμπλο.....Γελάει ο κόσμος με τα ασπόνδυλα και άτιτλα ζωάκια.....Εδώ κλέβουν τα συνθηματά τους απο το ισρήλ και μετά λένε γιατί τους λένε εβραίους.....Μόνο μην κάνετε τις κότες στα play-off και αφήσετε την καβάλα να μπεί.....
Ο Βιειρίνια είναι παικτάρα και ο Κόντης τριμάλακας. Πάμε παρακάτωΓια τον Παμπλο δεν ξέρω αλλά του Βιεϊρίνια χάλασε τελευταία στιγμή γιατί δεν τον ήθελε ο Κόντης.
Όλοι θυμόμαστε την δήλωσή του "Αν θέλαμε τον Βιεϊρίνια θα τον παίρναμε"
Και αφού ο Άρης διοικείται από την Λέσχη ,που εκπροσωπεί όλο το λαό του Άρη και όχi μόνο έναν σύνδεσμο , γιατί δεν τον διώχνετε;Ο Βιειρίνια είναι παικτάρα και ο Κόντης τριμάλακας. Πάμε παρακάτω
δεν ειμαι και γνωστης αλλα νομιζω πως δεν εκλεγεταιΚαι αφού ο Άρης διοικείται από την Λέσχη ,που εκπροσωπεί όλο το λαό του Άρη και όχi μόνο έναν σύνδεσμο , γιατί δεν τον διώχνετε;