BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
OΚ ,κρατήστε τον , δικό σας θέμα είναι.δεν ειμαι και γνωστης αλλα νομιζω πως δεν εκλεγεται
OΚ ,κρατήστε τον , δικό σας θέμα είναι.δεν ειμαι και γνωστης αλλα νομιζω πως δεν εκλεγεται
Το ξέρω. Αν ήταν στο χέρι μου θα τον είχα κάψειOΚ ,κρατήστε τον , δικό σας θέμα είναι.
μακαρι να παρει συνταξη απο την αξιογαμητη ομαδα του αρεως...OΚ ,κρατήστε τον , δικό σας θέμα είναι.
Σε βλέπω λίγο ζορισμένο. Χρησιμοποίησέ την ανεπιφύλακτα. Σε μενα είχε κάνει θαύματα μετά την 4αραμακαρι να παρει συνταξη απο την αξιογαμητη ομαδα του αρεως...
ειναι μεγαλο κεφαλαιο για την ομαδα σας
Καλοί μαλάκες είμαστε τότεΕκλέχθηκε ο κοντης. Ήταν και στις δυο διοικήσεις. Άλλαξε στρατόπεδο. Κλασικό λαμογιο λεμεεεεε
Σε βλέπω λίγο ζορισμένο. Χρησιμοποίησέ την ανεπιφύλακτα. Σε μενα είχε κάνει θαύματα μετά την 4αρα
http://[URL unfurl="true"]www.britstore.co.uk/photos/Sudocrem_Antiseptic_Healing_Cream_250g.jpg[/img[/URL]]
[/quote]λεω κατι πιο ελαφρυ για μενα μετα την 2αρα
κοντη μπινε μην φυγεις ποτε
Παρ'την που σου λεωωωωωωωωωωλεω κατι πιο ελαφρυ για μενα μετα την 2αρα
κοντη μπινε μην φυγεις ποτε
μπες πρωτα...και μετα βλεπουμε γιατι μαλλον θα την κρατησεις θα σου χρειαστειΠαρ'την που σου λεωωωωωωωωωω
Έρχονται και play off
Ναι σωστά ακόμα δεν σώθηκα και μαθηματικά από τον υποβιβασμόμπες πρωτα...και μετα βλεπουμε γιατι μαλλον θα την κρατησεις θα σου χρειαστει
οχι ενταξει μπορεις να κοιμασαι ...σωθηκεςΝαι σωστά ακόμα δεν σώθηκα και μαθηματικά από τον υποβιβασμό
το παπα το μακη φωνακτεμαλακα κοντη γαμιεσαι
Λοιβανίζω το nachoτο παπα το μακη φωνακτε
ψαχτειτε με τις γριες...Εμπρηστική επίθεση σε γραφεία συνδέσμου του Άρη
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010, 10:45
Άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε 4 αυτοκίνητα, επιτέθηκαν χθες βράδυ στις 9 με βόμβες μολότοφ και πυρσούς στα γραφεία συνδέσμου του Άρη, που βρίσκονται στην Πλατεία Χαλάστρας της Θεσσαλονίκης.
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές στην πρόσοψη και σε εξοπλισμό των γραφείων.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010, 11:05
*ΠΟΝΕΣΕ
*ΕΤΣΟΥΞΕ
Ελα και συ κοτοπουλοπαιδοΝαι ρε δεν θέλανε ούτε το βιτόλο,ούτε τον ίβιτς,ούτε το χαλκιά ούτε το σάκη....Και ο βιερίνια είχε κλείσει μαζί με τον πάμπλο.....Γελάει ο κόσμος με τα ασπόνδυλα και άτιτλα ζωάκια.....Εδώ κλέβουν τα συνθηματά τους απο το ισρήλ και μετά λένε γιατί τους λένε εβραίους.....Μόνο μην κάνετε τις κότες στα play-off και αφήσετε την καβάλα να μπεί.....