Γαμήθηκα στο γέλιο όταν το είδα στον αέρα ρεπετραν εσυ τα πετουσες τα κοτοπουλα;
μηπως ξες αν ηταν δικεφαλα και ανατολικης προελευσεως;

Γαμήθηκα στο γέλιο όταν το είδα στον αέρα ρεπετραν εσυ τα πετουσες τα κοτοπουλα;
Ολα καλα,το ιδιο παθος να εχουμε και δεν θα υπαρξει προβλημα οσο κι αν σκυλιασουν οι "Καβαλιωτες" στη ρεβανς...Κάκος την Τετάρτη κυρίες και κύριοι
Σκορ ασφαλείας την Τετάρτη επειγόντως. Για τον Κάκο το έγραψα απλά για ενημέρωσηΟλα καλα,το ιδιο παθος να εχουμε και δεν θα υπαρξει προβλημα οσο κι αν σκυλιασουν οι "Καβαλιωτες" στη ρεβανς...
Προσοχη στα μετοπισθεν,να μην κυνηγαμε στη ρεβανς,αυτο ειν'ολο.Σκορ ασφαλείας την Τετάρτη επειγόντως. Για τον Κάκο το έγραψα απλά για ενημέρωση
πετραν εσυ τα πετουσες τα κοτοπουλα;
Ναι αυτά δεν τα έδειξε η τι βι. Λίγο πριν αρχίσει το ματσάκι φύγαν κανα δυο μπροστά μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμιόλες τι έχασα γαμώ την που τάνα την τοπική αυτοδιοίκηση γαμώ!!!!!!!!!!
Οτι ειναι ιεροδουλος η μανα του μωρε,τιποτα ιδιαιτερο,κι εγω νομιζα πως μαθαν κατι περισσοτερο τα καλοπαιδα...Ρε αλάνια...το πανό για τον Βιτόλο τί έλεγε???![]()
![]()
![]()
Ναι αυτά δεν τα έδειξε η τι βι. Λίγο πριν αρχίσει το ματσάκι φύγαν κανα δυο μπροστά μου![]()
αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααΜιμίκος γεννετικά τροποποιημένα σαν την κωλάρα του έρμου του παλέρμου??![]()
Απο αυριο επικεντρωνομαστε στην Καβαλα,αντε γεια.αχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
άντε ρεμάλια την κάνω. Τα λέμε αύριοοοοοοοοοοο
Απο αυριο επικεντρωνομαστε στην Καβαλα,αντε γεια.
οποιος ενδιαφερεται...σε 4 λεπτα εχει σε επαναληψη την τσοντα με την τζουλια του βορα
στο νοβασπορτς2
αντε και απο αυριο εχουμε με τον μακαρο να ασχοληθουμε
[move]ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΔΙΛΕΦΑΚΕ ΑΕΤΕ[/move]
και απανταει σε τι με αυτην την ανακοινωση?????
και ρωταω εγω ο χαζος τωρα...γιατι σε ολα τα ματς που αδικηθηκες οπως λες εβγαλες ανακοινωση [glow=red,2,300]εκτος απο ενα[/glow]???????