You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σέρχιο Κόκε: «Πλασματικό το σκορ»
Ο αρχηγός του ΑΡΗ Σέρχιο Κόκε, τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους Τύπου λίγη ώρα μετά την άνετη νίκη της ομάδας.
Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε: «Σήμερα είδαμε την καλύτερη εικόνα που μπορούσε να έχει η ομάδα μου αλλά και ο κόσμος του ΑΡΗ. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι αυτά στα οποία οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να παίξουν.
Η ψυχολογία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και ξέρουμε ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Η ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου πρέπει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το κάνει».
Σχετικά με την απώλεια του Πέναλτι από τον Κάμπορα δήλωσε: «Δε φοβηθήκαμε μετά την απώλεια του πέναλτι. Ο Κάμπορα ζήτησε να το εκτελέσει και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ήταν άτυχη στιγμή, ήμασταν όμως ήρεμοι και έτσι ήρθε η νίκη».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα παρά πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε και τα υπόλοιπα.
Η δική μου ομάδα έφυγε από το γήπεδο με ένα πλασματικό αποτέλεσμα. Κερδίσαμε με ένα σκορ το οποίο άνετα θα μπορούσε να είναι 4-0».
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στο Κλεανθης Βικελίδης μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα η απάντηση του ήταν: «Όχι».
Ο αρχηγός του ΑΡΗ Σέρχιο Κόκε, τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους Τύπου λίγη ώρα μετά την άνετη νίκη της ομάδας.
Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε: «Σήμερα είδαμε την καλύτερη εικόνα που μπορούσε να έχει η ομάδα μου αλλά και ο κόσμος του ΑΡΗ. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι αυτά στα οποία οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να παίξουν.
Η ψυχολογία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και ξέρουμε ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Η ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου πρέπει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το κάνει».
Σχετικά με την απώλεια του Πέναλτι από τον Κάμπορα δήλωσε: «Δε φοβηθήκαμε μετά την απώλεια του πέναλτι. Ο Κάμπορα ζήτησε να το εκτελέσει και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ήταν άτυχη στιγμή, ήμασταν όμως ήρεμοι και έτσι ήρθε η νίκη».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα παρά πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε και τα υπόλοιπα.
Η δική μου ομάδα έφυγε από το γήπεδο με ένα πλασματικό αποτέλεσμα. Κερδίσαμε με ένα σκορ το οποίο άνετα θα μπορούσε να είναι 4-0».
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στο Κλεανθης Βικελίδης μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα η απάντηση του ήταν: «Όχι».
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση πως ο ΑΡΗΣ έπαιξε και αυτή την Κυριακή για τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους του, όπως ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ κάνει σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.
Υ.Γ. Όταν έχεις μάθει να… λειτουργείς άψογα ως ένα από τα πιόνια, πιστεύεις ότι και όλοι οι άλλοι λειτουργούν ανάλογα.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση πως ο ΑΡΗΣ έπαιξε και αυτή την Κυριακή για τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους του, όπως ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ κάνει σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.
Υ.Γ. Όταν έχεις μάθει να… λειτουργείς άψογα ως ένα από τα πιόνια, πιστεύεις ότι και όλοι οι άλλοι λειτουργούν ανάλογα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αψογη και καυστικη ανακοινωσηΑνακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ρε συ κανενας δεν μου κανει πλυση εγκεφαλου...Φιλε,σε ενα τετοιο ντερμπυ δεν μπορει να βγαζει αβερτα τις καρτες γιατι στο τελος θα παιζαν 6 με 6,συνηθως κανουν κρατη.Εσεις το παρακανατε ομως με τα νευρα και τιμωρηθηκατε,βαζω και τις φωνες απο την εξεδρα που σιγουρα επηρεαζουν.Θα επρεπε να ειστε πιο προσεχτικοι.Εμεις παιξαμε σα χλεχλεδες στην τουμπα και φαγαμε 4 αντι να εχουμε αποδεκατιστει,ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.Κανεις τις επιλογες σου.Και σενα στην Τουμπα ετσι σε σφυριζουν και το ξερεις.Επικεντρωσου στην εμφανιση και μην αφηνεις τους ασχετους και τους Μινους να σου κανουν πλυση στον εγκεφαλο...
δεν λεω οτι το κορακι σφυριξε για να ευνοησει εσενα...
ημουν ανυπαρκτος χτες το λεω και θα το ξαναπω αμα χρειαστει...απλα με το φτωχο μου το μυαλο λεω οτι σφυριξε για τα συμφεροντα καποιων αλλων
και δεν θα συνεχισω την συζητηση για τις καρτες γιατι και εσυ το λιγοτερο μια κοκκινη επρεπε να την φας
και απανταει σε τι με αυτην την ανακοινωση?????αψογη και καυστικη ανακοινωση
και ρωταω εγω ο χαζος τωρα...γιατι σε ολα τα ματς που αδικηθηκες οπως λες εβγαλες ανακοινωση εκτος απο ενα???????
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αφου η ζαγορακη μας κατηγορει οτι ειμαστε πιονικαι απανταει σε τι με αυτην την ανακοινωση?????
και ρωταω εγω ο χαζος τωρα...γιατι σε ολα τα ματς που αδικηθηκες οπως λες εβγαλες ανακοινωση εκτος απο ενα???????
πομφολυγες και ανοησιες
ρε ζαγορακη αντι να κοιταξεις που δεν εκανε φαση η ομαδα σου
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Απαντάει στην μαλακία ανακοίνωση του Ζαγοράκη που προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτιακαι απανταει σε τι με αυτην την ανακοινωση?????
ρε συ διαβασε την ανακοινωση του παοκ και πες μου τι καταλαβαινεις...δεν σε κατηγορει οτι εσυ επαιξες για καποιον αλλο (αν και πλεον παραρτημα θα σε λεωαφου η ζαγορακη μας κατηγορει οτι ειμαστε πιονι
πομφολυγες και ανοησιες
ρε ζαγορακη αντι να κοιταξεις που δεν εκανε φαση η ομαδα σου
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ???????????????????????ρε συ διαβασε την ανακοινωση του παοκ και πες μου τι καταλαβαινεις...δεν σε κατηγορει οτι εσυ επαιξες για καποιον αλλο (αν και πλεον παραρτημα θα σε λεω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)απλα λεει οτι βρηκαν να τα κανουν στο μεταξυ μας ματς και μου δινουν εμενα το δικαιωμα να μιλαω για διαιτησια απο την στιγμη που δεν υπηρχα στο παιχνιδι...εγω ειμαι πολυ βλακας η καποιος αλλος?
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ναι ρε φιλε γιατι μπλεκουν το ονομα του αρη σε κατι που αν ειχαν τα αρχιδια θα το εκαναν 3 εβδομαδες πριν στο μεταξυ μας παιχνιδι...καταλαβαινετε ολοι φυσικα για ποιο παιχνιδι μιλαωΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ???????????????????????
δεν νομιζω οτι σας κατηγορει οτι παιξατε για τον βαζελο
μαλλον ειμαι πολυ χαζος για να φτασω σε ψηλα επιπεδα σκεψης
παοκ ειστε ολοι ρε απλα δεν το ξερετεΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ???????????????????????
αντε να πιουμε κανενα τσιπουρο γιατι δεν ημαστε καλα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Σήμερα δεν μπορώ. Έχω ακόμα πονοκέφαλο από τις καριόλες τις καραμούζεςαντε να πιουμε κανενα τσιπουρο γιατι δεν ημαστε καλα
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Τωρα θα σας την φυλανε 100 χρονια οι Παοκτζηδες.
Βεβαια η διαιτησια ειναι εργο Παναθηναικου και δεν αμφισβητηται αυτο.
Εβαλε το χερακι του ο Πατερας,που αλλου θα εκοβε βαθμους στον Παοκ.
Μην γινει και καμια στραβη με τον Ολυμπιακο που τους εχει και πελατες.
Οποτε τωρα που πηρατε αυτο το ματσακι ξερετε οτι θα σς σφαξει στο επομενο παιχνιδι.
Και ξερετε που ειναι αυτο,θα λετε μετα οτι ειστε κουρασμενοι απο το κυππελο!!!
Οποτε τωρα που πηρατε αυτο το ματσακι ξερετε οτι θα σς σφαξει στο επομενο παιχνιδι.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σε λαθος χρονο τσιγκλας,εχουμε Καβαλα τωρα,βγες απο την Πεμπτη και μετα.Τωρα θα σας την φυλανε 100 χρονια οι Παοκτζηδες.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
πετραν εσυ τα πετουσες τα κοτοπουλα;
μηπως ξες αν ηταν δικεφαλα και ανατολικης προελευσεως;
μηπως ξες αν ηταν δικεφαλα και ανατολικης προελευσεως;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ασε ρε τενιςΤωρα θα σας την φυλανε 100 χρονια οι Παοκτζηδες.
εχουμε την ματσαρα με την καβαλα
με τον νιωνιο θα ασχολουμαστε
ουτε ο μπαλαμπαν δεν παιζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K