Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θεος ο Δασκαλου λεμε , πραγματικα δεν πιανετε με τιποταΓΚΟΛ Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
οχι ρε συΕίχαμε κάνα πέσιμο χθες Γαμάι?
Πάντως θα σας την φυλάνε στα πλει-οφ...
Αδελφε δες το 4:38Θεος ο Δασκαλου λεμε , πραγματικα δεν πιανετε με τιποτα
Μην ξεχνιομαστε
vitolo vitolo vitolo gia den mas eipes pos ton perneis apton kolo...pare thn tzoulia tin paliopoutana na valete ston kolo mia sampania
ε οχι και αδιαφορο θα βγαινετε οπως τοτε με την γρια που τξην επεσε ο οπαδος στον σηφακη και θα φωναζετε για καφριλικια εναντιον του αρεωςοχι ρε συ
ηταν ξαφανισμενες ολες
στησαν καπου ενεδρες αλλα τζιφος
ας κανουν οτι θελουν στα play-off
αδιαφορο ειναι
Δεν την πέσαμε σε κανέναν παίκτη σας χθες όμωςε οχι και αδιαφορο θα βγαινετε οπως τοτε με την γρια που τξην επεσε ο οπαδος στον σηφακη και θα φωναζετε για καφριλικια εναντιον του αρεως
μα τι λες τωρα ?ε οχι και αδιαφορο θα βγαινετε οπως τοτε με την γρια που τξην επεσε ο οπαδος στον σηφακη και θα φωναζετε για καφριλικια εναντιον του αρεως
ο σεκιουριτας στον φροντιστη και στον χαλκια τι ηταν?Δεν την πέσαμε σε κανέναν παίκτη σας χθες όμως
είδες τι έγινε? Εγώ δεν είχα μπει ακόμα στο γήπεδο όταν έγινε και δεν εχω άποψηο σεκιουριτας στον φροντιστη και στον χαλκια τι ηταν?
για πες εσυ τι εγινε?ο σεκιουριτας στον φροντιστη και στον χαλκια τι ηταν?
ΟΛα ξεκινησαν απο τον Χαλκια που προκαλουσε τον κοσμο,μην τα συγκρινεις με την φαση στο Καυταντζογρειο,καμια απολυτως σχεση...ο σεκιουριτας στον φροντιστη και στον χαλκια τι ηταν?
εστηνε κωνους ο φροντιστης για να πανε για προθερμανση και πηγε ο μαλακας και τους εριχνε και μετα δεν αφηνε τον χαλκια να παει για ζεσταμα και προθερμανση και τον εσπρωχνεείδες τι έγινε? Εγώ δεν είχα μπει ακόμα στο γήπεδο όταν έγινε και δεν εχω άποψη
Μήπως λέω εγώ τώρα μήπως τον έδιωχνε από την γωνία της κερκίδας που πήγε για να κάνει προετοιμασία ;;εστηνε κωνους ο φροντιστης για να πανε για προθερμανση και πηγε ο μαλακας και τους εριχνε και μετα δεν αφηνε τον χαλκια να παει για ζεσταμα και προθερμανση και τον εσπρωχνε
τον ειπε να βαλει τους κωνους πιο πισω και να κανει 5 μετρα πιο μεσα την προθερμανσηεστηνε κωνους ο φροντιστης για να πανε για προθερμανση και πηγε ο μαλακας και τους εριχνε και μετα δεν αφηνε τον χαλκια να παει για ζεσταμα και προθερμανση και τον εσπρωχνε
πηγε επιτηδες κοντα στην κερκιδα για να γινει μανουρα,αστο σου λεω,ηταν πολυ προκλητικος...εστηνε κωνους ο φροντιστης για να πανε για προθερμανση και πηγε ο μαλακας και τους εριχνε και μετα δεν αφηνε τον χαλκια να παει για ζεσταμα και προθερμανση και τον εσπρωχνε
ε θα σε γαμησω...τον ειπε να βαλει τους κωνους πιο πισω και να κανει 5 μετρα πιο μεσα την προθερμανση
γιατι ηταν πολυ κοντα με την κερκιδα
αλλα αυτος επεμενε.... και πουλουσε προλογο
ε...δεν θελει και πολυ
πες μου τωρα αντικειμενικα λελεουρα
ποιος εχει δικιο