AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ασε,δυσκολευομαι να τον παρακολουθησω σου λεω...ο Πατακης να'ναι καλα...Και μετα μου λετε πως στο Drom δεν κάνουν δουλειά. Α ρε παπάρια
Ασε,δυσκολευομαι να τον παρακολουθησω σου λεω...ο Πατακης να'ναι καλα...Και μετα μου λετε πως στο Drom δεν κάνουν δουλειά. Α ρε παπάρια
γενικότητες των γενικοτήτων, ώ γενικότητεςΤα "χειροπιαστα" που λες τα'χουμε αναφερει πολλακις(τι πεταξα τωρα!)και τα ξερετε κι εσεις οι ιδιοι.
οι παρανομες προσεγγισεις παιχτων σαν τη μετριοτητα του αβαταρ σου ας πουμε,ετσι ενδεικτικα(κοκπιτ σ'εφαγα!)...γενικότητες των γενικοτήτων, ώ γενικότητες
χαρακτηριστικό σας...
Για αγώνες μιλάς;;;; Τι πουλήσαμε πέρσι;;;; Εγώ θυμάμαι τότε που χάσατε από βάζελο στο μπομπονερα της παπαναστασίου και μετά απο δυο ημέρες κλείσατε συμφωνία με κοσμοτέ ( και μια θυρα ονομάστηκε θλυρα κοσμοτε). Αλήθεια με κάθε σύνδεση δώρο διαρκείας:;;;παραθεση λεμε να κανουμε,οχι να γραψουμε βιβλιο...τις ξερεις τις λαμογιες σας τοσα χρονια τωρα...θα σου πω μονο κατι για λιγους...Προπερσι με ποικιλλιδη πουλουσατε,φετος με βασιλη αγοραζετε...και ΔΕΝ ειναι φημες.
ποιά παράνομη προσσέγιση ρε φίλε; αυτό σε ενόχλησε; αυτό είναι λαμογιά; τα βρήκε ο παίχτης και η ομάδα και αυτό σε πείραξε;οι παρανομες προσεγγισεις παιχτων σαν τη μετριοτητα του αβαταρ σου ας πουμε,ετσι ενδεικτικα(κοκπιτ σ'εφαγα!)...
Αλήθεια με κάθε σύνδεση δώρο διαρκείας:;;;
Εισαι και γκαβος...μετα εγω φταιω?Για αγώνες μιλάς;;;; Τι πουλήσαμε πέρσι;;;; Εγώ θυμάμαι τότε που χάσατε από βάζελο στο μπομπονερα της παπαναστασίου και μετά απο δυο ημέρες κλείσατε συμφωνία με κοσμοτέ ( και μια θυρα ονομάστηκε θλυρα κοσμοτε). Αλήθεια με κάθε σύνδεση δώρο διαρκείας:;;;
Η προσέγγιση ήταν άμωμη (σ'έφαγα και εγώ ) και όταν απελευθερώθηκε η συμφωνία ήταν αμφοτεροβαρής (α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ)οι παρανομες προσεγγισεις παιχτων σαν τη μετριοτητα του αβαταρ σου ας πουμε,ετσι ενδεικτικα(κοκπιτ σ'εφαγα!)...
Για αυτο κανεις δε μπορει να σας παρει στα σοβαρα και να συζητησει μαζι σας,αλλα αντι αλλων,το οτι προσεγγισες παρανομως,αντιθετα με καθε κανονα της παγκοσμιας ομοσπονδιας εναν παιχτη που εχει συμβολαιο με την ομαδα του λεω,ασε γιατι σας διαλεξε,και ο Λετο διαλεξε να παει στον δευτερο απο τον πρωτο...στο θεμα μας,εχεις απαντηση?Ηταν νορμαλ η προσεγγιση?Μας εχετε πρηξει οτι και καλα μεγαλοποιουμε ενα φιλικο,οταν το σημαντικοτερο ματς της ευρωπαικης σας ιστοριας οπως το προβαλλε ο τυπος ηταν ενα φιλικο με τον μεγαλο Αγιαξ,μαλιστα εντεχνως στις δημοσιευσεις η λεξη ¨φιλικο" δεν περιλαμβανοταν,θα νομιζε κανεις οτι ειχατε παει τελικο πρωταθλητριων...και μιλατε εσεις για προπαγανδα...ρε,ουστ...ποιά παράνομη προσσέγιση ρε φίλε; αυτό σε ενόχλησε; αυτό είναι λαμογιά; τα βρήκε ο παίχτης και η ομάδα και αυτό σε πείραξε;
το οτι δεν σε γουσταρε, σε έφτυσε και έφυγε για καλύτερα, αυτό δεν το βλέπεις;
Αυτα πες τα αλλου ρε...Η προσέγγιση ήταν άμωμη (σ'έφαγα και εγώ ) και όταν απελευθερώθηκε η συμφωνία ήταν αμφοτεροβαρής (α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ)
Έχουμε κερδίσει και μια Μπάρτσα του Κρόυφ σε επίσημο αγώνα. Έχουμε περάσει και μια κυπελλούχο Ευρώπης. Έχουμε αποκλείσει και μια Άρσεναλ. Έχουμε φτάσει στα πέναλντι και με μια Μπάγερν (ναι τότε που ο κόραξ διέταξε 2 επαναλήψεις σε ένα πέναλντι). Ρίξαμε και 4 σε μια Ατλέτικο. Έχουμε και το εκτός έδρας ρεκόρ με 7 γκολ. Και πολλά άλλα.Για αυτο κανεις δε μπορει να σας παρει στα σοβαρα και να συζητησει μαζι σας,αλλα αντι αλλων,το οτι προσεγγισες παρανομως,αντιθετα με καθε κανονα της παγκοσμιας ομοσπονδιας εναν παιχτη που εχει συμβολαιο με την ομαδα του λεω,ασε γιατι σας διαλεξε,και ο Λετο διαλεξε να παει στον δευτερο απο τον πρωτο...στο θεμα μας,εχεις απαντηση?Ηταν νορμαλ η προσεγγιση?Μας εχετε πρηξει οτι και καλα μεγαλοποιουμε ενα φιλικο,οταν το σημαντικοτερο ματς της ευρωπαικης σας ιστοριας οπως το προβαλλε ο τυπος ηταν ενα φιλικο με τον μεγαλο Αγιαξ,μαλιστα εντεχνως στις δημοσιευσεις η λεξη ¨φιλικο" δεν περιλαμβανοταν,θα νομιζε κανεις οτι ειχατε παει τελικο πρωταθλητριων...και μιλατε εσεις για προπαγανδα...ρε,ουστ...
αν δεν γνωριζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι εισαι πραγματικα ο αντιπροσωπευτικος τυπος μπαοκτση που ελεγα προηγουμενως...τελος παντων,ρωτα και θα μαθεις,εγω μεχρι προτινος ειχα την εντυπωση οτι ηταν για το πρωταθλητριων της εποχης,ουτε τη λεξη "φιλικο" δεν εβαζαν οι αφιλοτιμοι προπαγανδιστες...οσο για τα ματς που αναφερεις,η επιτυχια επι της Αρσεναλ ηταν(οπως αποδειχθηκε)ξεκαρφωτη,μονο με την Μπαγιερ παρουσιασες καλη ομαδα,αν και αυτα που παρουσιαζεις ως αθλους τα εχουν κανει απειρες μικρες ομαδες στην Ευρωπη κατα καιρους.Έχουμε κερδίσει και μια Μπάρτσα του Κρόυφ σε επίσημο αγώνα. Έχουμε περάσει και μια κυπελλούχο Ευρώπης. Έχουμε αποκλείσει και μια Άρσεναλ. Έχουμε φτάσει στα πέναλντι και με μια Μπάγερν (ναι τότε που ο κόραξ διέταξε 2 επαναλήψεις σε ένα πέναλντι). Ρίξαμε και 4 σε μια Ατλέτικο. Έχουμε και το εκτός έδρας ρεκόρ με 7 γκολ. Και πολλά άλλα.
Sorry αλλά αυτό με τον Αγιαξ προσωπικά ούτε που το γνώριζα. Δε δίνουμε αξία σε φιλικά. Εϊναι καλά μόνο την ώρα του αγώνα.
Εγώ γνωρίζω ότι είμαι μικρή ομάδα της Ευρώπης. Εσύ γνωρίζεις ότι είσαι μικρή ομάδα της Ελλάδας;;;;;αν δεν γνωριζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι εισαι πραγματικα ο αντιπροσωπευτικος τυπος μπαοκτση που ελεγα προηγουμενως...τελος παντων,ρωτα και θα μαθεις,εγω μεχρι προτινος ειχα την εντυπωση οτι ηταν για το πρωταθλητριων της εποχης,ουτε τη λεξη "φιλικο" δεν εβαζαν οι αφιλοτιμοι προπαγανδιστες...οσο για τα ματς που αναφερεις,η επιτυχια επι της Αρσεναλ ηταν(οπως αποδειχθηκε)ξεκαρφωτη,μονο με την Μπαγιερ παρουσιασες καλη ομαδα,αν και αυτα που παρουσιαζεις ως αθλους τα εχουν κανει απειρες μικρες ομαδες στην Ευρωπη κατα καιρους.
Εγώ γνωρίζω ότι είμαι μικρή ομάδα της Ευρώπης. Εσύ γνωρίζεις ότι είσαι μικρή ομάδα της Ελλάδας;;;;;
44Εισαι ανυπαρκτη ομαδα της Ευρωης και ΒΥΣΜΑΤΟΥΧΟΣ ομαδα της Ελλαδος
Δεν υπηρξε προπαγανδα ο Αγιαξ?Μετα ρε παοκακια πως να συζητησει κανεις μαζι σας και να σας παρει στα σοβαρα?Ησασταν,ειστε και θα ειστε οι μαστορες της προπαγανδας σε αυτη την πολη.Κοκπιτ,δεν εχεις ακουσει πραγματι για τον αγωνα εκεινο?Τα ονοματα των παιχτων της παοκ τα γνωριζεις η σου τα λεει ο διπλανος σου στο γηπεδο?Εγώ γνωρίζω ότι είμαι μικρή ομάδα της Ευρώπης. Εσύ γνωρίζεις ότι είσαι μικρή ομάδα της Ελλάδας;;;;;
Όσο για τον Αγιαξ δε δίνουμε σημασία σε φιλικά. Δεν υπήρξε καμία προπαγάνδα.
Φυσικά μετά την Άρσεναλ έριξα 6 γκολ σε δυο ματς τη Ατλέτικο. Σιγά το κατόρθωμα όμως.
Φιλαράκο δεν τον ξέρω τον αγώνα πολύ απλά γιατί κανείς δεν τον διαφήμισε ποτε. Από όσα έψαξα τώρα έγινε το 73. Και γράφει πεντακάθαρα ότι είναι φιλικό.Δεν υπηρξε προπαγανδα ο Αγιαξ?Μετα ρε παοκακια πως να συζητησει κανεις μαζι σας και να σας παρει στα σοβαρα?Ησασταν,ειστε και θα ειστε οι μαστορες της προπαγανδας σε αυτη την πολη.Κοκπιτ,δεν εχεις ακουσει πραγματι για τον αγωνα εκεινο?Τα ονοματα των παιχτων της παοκ τα γνωριζεις η σου τα λεει ο διπλανος σου στο γηπεδο?
αφου εψαξες ΤΩΡΑ για να μαθεις για το ματς,καθε αλλη κουβεντα ειναι περιττη,πανε σε κανενα φορουμ για σουμπουτεο μπας και βρεις ομοιδεατες...αν ημουν οπαδος της παοκ,ειλικρινα θα ντρεπομουν να εχω ομοιδεατες σαν και σενα,αλλα το ξερουμε,αυτοι ειστε,δεν αλλαζετε...Φιλαράκο δεν τον ξέρω τον αγώνα πολύ απλά γιατί κανείς δεν τον διαφήμισε ποτε. Από όσα έψαξα τώρα έγινε το 73. Και γράφει πεντακάθαρα ότι είναι φιλικό.
Αλήθεια όμως εσύ που έψαξες για τον ΠΑΟΚ τόσο άμπαλος είσαι και από τη στιγμή που είδες ότι ήταν μόνο ένας αγώνας και δεν είχε ρεβάνς, δε κατάλαβες ότι ήταν φιλικός:;;;; Αν και τα όσα γράφεις πιστεύω ότι είναι ψέματα. Το διάβασες ότι ήταν φιλικός αλλά κάνεις τη παλαβή για ευκόλως εννοούμενους λόγους.
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αλλά είναι λογικό. Για τα επόμενα 10 χρόνια το μόνο που θα έχεις να λες θα είναι το φιλικό με μπόκα. Εγώ όμως μετά το 73 πήρα κύπελλα και πρωτάθλημα (ξέχωρα που ο ΠΑΟΚ του 70 θεωρείται η καλύτερη ελληνική ομάδα όλως των εποχών). Οπότε έδωσα περισσότερη βάση σε αυτά (όπως και όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ).αφου εψαξες ΤΩΡΑ για να μαθεις για το ματς,καθε αλλη κουβεντα ειναι περιττη,πανε σε κανενα φορουμ για σουμπουτεο μπας και βρεις ομοιδεατες...αν ημουν οπαδος της παοκ,ειλικρινα θα ντρεπομουν να εχω ομοιδεατες σαν και σενα,αλλα το ξερουμε,αυτοι ειστε,δεν αλλαζετε...
Αυτα που γραφεις τα εψαξες τωρα η σου τα εχουν πει παλαιοτερα?Ετσι εξηγειται πως τρωτε παπα οτι ειστε μεγαλη ομαδα και χτυπατε πρωταθλημα...αντε βρε...και του χρονου τσου-λου.Χαιρετω και παω να ετοιμαστω για τη βραδυνη ματσαρα.Ειστε καλοδεχουμενοι μετα τη ρεγκα για ανταλλαγη αποψεων περι θεαματος...καληνυχτα.Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αλλά είναι λογικό. Για τα επόμενα 10 χρόνια το μόνο που θα έχεις να λες θα είναι το φιλικό με μπόκα. Εγώ όμως μετά το 73 πήρα κύπελλα και πρωτάθλημα (ξέχωρα που ο ΠΑΟΚ του 70 θεωρείται η καλύτερη ελληνική ομάδα όλως των εποχών). Οπότε έδωσα περισσότερη βάση σε αυτά (όπως και όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ).