Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
«Που ξέρει ο κ. Θούρο τι συμβαίνει; Εγώ δεν είμαι κανένας ασόβαρος να δημοσιοποιώ χαρτιά. Αντί να βγαίνουν και να λένε τέτοια σχόλια ας έρθουν στο γραφείο μου να δείξω τα χαρτιά και τις συμφωνίες για να το βουλώσουν. Γράφουν διάφορα πράγματα οι μη υπάρχοντες. Τι είμαι εγώ; Παιδάκι να σκανάρω τα χαρτιά και να τα βγάζω στο σάιτ; Σε μία ώρα θα είμαι στο γραφείο μου. Όποιος θέλει ας έρθει να το δει. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον μάνατζερ του Βιτόλο. Έκανε την δουλειά του και ήθελε να μας πείσει ότι συζήτησε υποτίθεται προχθές και πήγε στον ομάδα που πήγε».

Ο θουρο Κε Κοντη ειναι αυτος ο εξαισιος μανατζερ, ο οποιος πριν απο δυο ΜΟΛΙΣ εβδομαδες ενοχληθηκε απο τον ζησουκο για τον παικτη..... αυτος ο ικανοτατος ανθρωπος ο οποιος ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ με τη διοικηση της ομαδας του ΠΕΛΑΤΗ του(αλλα κατα τα αλλα ξερει ολες τις συμφωνιες αυτης της διοικησης)....... ο οποιος εκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμφωνια και βρηκε ομαδα-κοροιδο για τον παικτη του με τα διπλασια χρηματα απ αυτα που αμοιβοταν.......

Εσεις ποιος ειστε κε Κοντη???? Τι παει να πει fifa manager, ο τιτλος σας επι 20ετιας???? Που ειστε βαζελος και απαγορευεται να δουλευετε για αλλη ομαδα???? Που εχετε φερει στην ελλαδα ΜΟΝΟ ΠΑΛΤΑ?????? Και αυτη η μποκα-μοκα-τσοκα ποια ειναι παλι?????

Τρεμετε ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..... ερχετε η αρμαδα του τοντωρη, του ζηση και του τσαντος......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε cock, εσενα σε εχω για πιο σοβαρο, δηλαδη η μποκα ξεφορτωθηκε και τον Παλασιο???????????? 'Η ξαφνικα εχουμε γινει η ποδοσφαιρικη γη της επαγγελιας και ο παικτης που ανηκε στη μποκα και ηταν μπακ απ του Ρικελμε, θεωρειται για εμας ενα παλτο που ηθελαν να το ξεφορτωθουν και το λουστηκε ο Αρης????

Καλος ο ενθουσιασμος, καλο το οπαδιλικι, καλη η καζουρα..... αλλα ελεος.....

Οπως αυτο που σου ειπα εχθες, απεκλεισες την ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ νταμπλουχο Αγγλιας Αρσεναλ, οχι τη ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ ΑΓΓΛΙΑΣ, λες και ηταν ηδη, οπως θελετε να παρουσιαζεται........

Δηλαδη εγω που απεκλεισα περσι τη Σαραγοσα των 100 εκκατομυριων μπατζετ και κατοπιν επεσε στη σεκουντα, πρεπει να λεω .....σιγα μωρε ομαδα β' Ισπανιας απεκλεισα, ε?????? μετρομπουζοσπορια λογικη......
Δύο λόγοι υπάρχουν για να δώσει μια ομάδα δανεικό έναν παίκτη της. Α) Για να ψηθεί επειδή είναι πιτσιρικάς και Β) για να ξεφορτωθεί ένα αχρείαστο συμβόλαιο. Μήπως δεν ισχύει αυτό;;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν παιζεσαι, ρε τι παρτυ χανω με εσας τα πρωινα..... παγωμενα χρεη, στημενα ΚΥΠΕΛΛΑ, αναβολες αγωνιστικων απο το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, γιδοπουλος-γκαγκατσης και βαλε, πλευ οφ?????, παρανομα ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ γηπεδα σε μπαλα-μπασκετ(οι μονοι στη χωρα), ξυλο σε οποιον μπαινει στη τρουμπα και τολμαει να εκτελεσει κορνερ στην 4, γκολ οφσαιντ σε τελικο κυπελλου στην αθηνα και αν συνεχισω θα κρασαρει το σαιτ............
Η μεγάλη διαφορά μας είναι ότι εμείς παραδεχόμαστε ότι έχουν γίνει λαμογιές υπέρ μας ενώ εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας αγνή ομάδα. Στο ίδιο καζάνι βράζετε, όπως και όλες σχεδόν οι ομάδες.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
«Που ξέρει ο κ. Θούρο τι συμβαίνει; Εγώ δεν είμαι κανένας ασόβαρος να δημοσιοποιώ χαρτιά. Αντί να βγαίνουν και να λένε τέτοια σχόλια ας έρθουν στο γραφείο μου να δείξω τα χαρτιά και τις συμφωνίες για να το βουλώσουν. Γράφουν διάφορα πράγματα οι μη υπάρχοντες. Τι είμαι εγώ; Παιδάκι να σκανάρω τα χαρτιά και να τα βγάζω στο σάιτ; Σε μία ώρα θα είμαι στο γραφείο μου. Όποιος θέλει ας έρθει να το δει. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον μάνατζερ του Βιτόλο. Έκανε την δουλειά του και ήθελε να μας πείσει ότι συζήτησε υποτίθεται προχθές και πήγε στον ομάδα που πήγε».

Ο θουρο Κε Κοντη ειναι αυτος ο εξαισιος μανατζερ, ο οποιος πριν απο δυο ΜΟΛΙΣ εβδομαδες ενοχληθηκε απο τον ζησουκο για τον παικτη..... αυτος ο ικανοτατος ανθρωπος ο οποιος ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ με τη διοικηση της ομαδας του ΠΕΛΑΤΗ του(αλλα κατα τα αλλα ξερει ολες τις συμφωνιες αυτης της διοικησης)....... ο οποιος εκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμφωνια και βρηκε ομαδα-κοροιδο για τον παικτη του με τα διπλασια χρηματα απ αυτα που αμοιβοταν.......

Εσεις ποιος ειστε κε Κοντη???? Τι παει να πει fifa manager, ο τιτλος σας επι 20ετιας???? Που ειστε βαζελος και απαγορευεται να δουλευετε για αλλη ομαδα???? Που εχετε φερει στην ελλαδα ΜΟΝΟ ΠΑΛΤΑ?????? Και αυτη η μποκα-μοκα-τσοκα ποια ειναι παλι?????

Τρεμετε ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..... ερχετε η αρμαδα του τοντωρη, του ζηση και του τσαντος......
Πριν 2 εβδομάδες έλεγες ότι για να τον πάρουμε θα έπρεπε να δώσουμε ΠΟΛΛΑ λεφτά. Τώρα έχει αλλαγή ρότας όμως.

Λέγατε ότι ο πρόεδρος της σαντατερ είναι κολλητός του κοντη. Τώρα φυσικά θα γίνουν αντίδικοι.

Όμως ξαναρωτώ, πιστεύεις ότι υπήρχε συμφωνία πως αν αφήσει η σαντατερ ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον Βιτόλο θα πάρει φράγκα ο αρης;;;;;

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές....
Μπορεί κάποιος φίλος να μου απαντήσει σχετικά με την απόδοση του Άρη καθώς και το κανάλι που θα μεταδώσει αύριο των αγώνα???

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην ξεχνιομαστε......

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ και οπου φυσαει ο ανεμος και οποιος σας ταιζει, ΤΣΙΡΑΚΙΑ.....

Και για να σας αποδειξω οτι κατα βαθος συμφωνουμε και μπορουμε να τα βρουμε οι δυο λαοι, χρησιμοποιω ενα συνθημα σας, το οποιο μας εκφραζει ΑΠΟΛΥΤΑ....

ΜΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!

Αντε μπας και ξεβρωμισει η Θεσσαλονικη ΜΑΣ!!!!!!
Εσείς επικυρώσατε πρόπερσι τη βαθμολογία, όχι εμείς. Τελικά όμως αποφάσισε του βγενο είμαστε ή του θείου (μη ξεχνάς όμως και τις κασσέτες τριανταφυλλόπουλου)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Συναγωνιστές....
Μπορεί κάποιος φίλος να μου απαντήσει σχετικά με την απόδοση του Άρη καθώς και το κανάλι που θα μεταδώσει αύριο των αγώνα???
connx tv
μαλακια,να βλεπαμε λιγο μπαλα
εισητηρια θα δωσετε στους φιλοξενουμενους; :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Συναγωνιστές....
ινδιαναρα μου
οταν λες αποδοση;;
απαντησα σε ασανω ποστ για κονεξ
και αλζαζιρα στο νοβα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
connx tv
μαλακια,να βλεπαμε λιγο μπαλα
εισητηρια θα δωσετε στους φιλοξενουμενους; :grin:
Thanks για την πληροφορία!
Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι φιλοξενούμενοι... να σου πώ για εισητήρια

ινδιαναρα μου
οταν λες αποδοση;;
απαντησα σε ασανω ποστ για κονεξ
και αλζαζιρα στο νοβα
Αρχηγέ εννοάω απόδοση σε στοίχημα. Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν το προσφέρει... κρίμα είχα καλή έμπνευση εκείνη τη στιγμή και γι'αυτό ρώτησα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν ζουσες στην πολη και ησουν Αρειανος και ζουσες σε μια τουρκοκρατουμενη πολη, θα καταλαβαινες το μισος......

Εδω τωρα και το αλλο το γιδι μας ειπε οτι μετρο και λιμπερο ειναι αβανταδοροι του Αρη και γελανε ακομα πετρουλακης και ζαγορας!!!!!
να μην σου πω ποιόν να πεις γίδι παλιο μαλάκα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πετρουλάκης και Λίμπερο αβαντάρουν το σκουλήκι.  Αν εσύ δεν θεωρείς αβάντα το ίσο πρωτοσέλιδο με τον μεγάλο ΠΑΟΚ τότε μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο (που ζεις)

σας λυπάμαι σκουλήκια, είστε γεμάτοι κόμπλεξ και καφρίλα.  Ποτέ δεν θα φτάσετε τον μεγάλο ΠΑΟΚ, το μόνο που σας απομένει είναι επικοινωνιακά τρικ της ΠΟΥΤΣΑΣ από γιάννη γιάννη και γιάννη.

Ωραίο το φιλικό αλλά αύριο βρα΄δυ θα τελειώσει και θα επανέρθετε στην πραγματικότητα της καρπαζιάς, του βιτόλο του παπάζογλου και του χαλκιά, της δεύτερης θέσης του ΠΑΟΚ, της β' εθνικής, της  μοναδική κατάκτησης τίτλου σε 40 χρόνια αυτής του πρωταθλητή β' εθνικής και άλλα πολλά...

Που είναι ο Βιτόλο, οέο;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πριν 2 εβδομάδες έλεγες ότι για να τον πάρουμε θα έπρεπε να δώσουμε ΠΟΛΛΑ λεφτά. Τώρα έχει αλλαγή ρότας όμως.

Λέγατε ότι ο πρόεδρος της σαντατερ είναι κολλητός του κοντη. Τώρα φυσικά θα γίνουν αντίδικοι.

Όμως ξαναρωτώ, πιστεύεις ότι υπήρχε συμφωνία πως αν αφήσει η σαντατερ ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον Βιτόλο θα πάρει φράγκα ο αρης;;;;;

Εσυ πες οτι τα 550 Χ 4 χρονια για τον βιτολα, ειναι λιγα...... γιατι ξεκινησατε απο τα 450 για 2 χρονια και καταληξατε στα 550 για 4 οεο????

Το οτι θα γινουν αντιδικοι, ποιος το λεει, ο θουρο, αυτο το ΛΑΜΟΓΙΟ που κοντεψε να τιναξει στον αερα την καριερα του παικτη του????? Και ο οποιος ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ και δεν τον εβρισκε?????

Και σου ΞΑΝΑπαντω οτι ΔΕΝ πιστευω οτι υπαρχει τετοια συμφωνια, αλλα μπορει να ηταν και επικοινωνιακο.... το θεμα ειναι οτι για ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ κυνηγουσαν τα γιδια οι δικοι σου εναν παικτη με νυχια και με δοντια και με καθε κοστος επι 4-5 μηνες, υπερτιμηθηκε και σε χρημα και σε δημοσιοτητα..... αλλα κατα τα αλλα δεν ασχολειστε με εμας...!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πάλι αναφέρεσαι σε φήμες. 

Ο βιτόλο είναι παίχτης του ΠΑΟΚ και έχει υπογράψει από την άνοιξη, όταν τα κορόιδα που σε διοικούσαν έτρεχαν να του αγοράσουν μάσκα του σκι...

Για ποιο καπρίτσιο μιλάς τώρα ρε φίλε...  οτι να ναι είσαι

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε ρουφιανε του βορρα, βρομιαρη ,τσιρακι του κοκκαλη  ευχαριστω και το θεο που με εχει κανει αρειανο.  επεσα στην β επειδη παντα μπλεκοντουσαν οι κομπλεξικοι δικοι σου  πολιτικοι (ορφανος) και μου εκοβαν βαθμους να δω τι θα πεις που δεν θα παρεις πιστοποιτικο στο μπασκετ  φετος και δεν θα συμμετασχεις στο  πρωταθλημα για εξωαγωνιστικους λογους.απο εσενα εχω παραπανω τροπαια και στην μπαλα και στο μπασκετ.στην μπαλα στη δεκαετια του 70 για 10 ολοκληρα χρανια δεν ειχες νικη με τον αρη ρουφιανε.επισης εγω  ποτε δεν στηθηκα στον γαυρο και σε καμια ομαδα οπως εκανες εσυ. οσο για  τον γκαγκατση τον πιο βρωμιαρη ανθρωπο στο ελληνικο πρωταθλημα  δεν μιλαμε κοτοπουλακι ε γαμω την περηφανια σας για την οποια κανετε λογο ρουφιανοι του βορρα καλυτερα στη β παρα με αφεντικο το κοκκαλη οσο για τον βιτολο και καλυτερο παιχτη πηρα (ναφτι ) κονομησα και 700000                 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καινούργιο φρούτο...

λοιπόν, αυτή είναι η διαφορά μας, αν δεν παίξουμε στο πρωτάθλημα δεν θα μας φτάιει κανένας πολιτικός και κανείς Αρης η ολυμπιακός, θα μας φταίνει οι δικοί μας που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι...

Αυτή είναι και η διαφορά μας, εσάς σε όλες τις αποτυχίες σας φταίει ο ΠΑΟΚ, η κυβέρνηση και οι υπουργοί του ΠΑΟΚ.  Κοινώς, ο ΠΑΟΚ και μόνο ο ΠΑΟΚ

Για το αν κονόμησες λεφτά, σε καλή μεριά, να τα φας στα μπουζούκια κορόιδο...  μπε ρε κορόιδο, μπε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε αδερφια,για μια μερα τουλαχιστον ας μην ασχοληθουμε με τους μικρους και ασημαντους της πολης,εχουμε σπουδαιο φιλικο ματς μπροστα μας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε αδερφια,για μια μερα τουλαχιστον ας μην ασχοληθουμε με τους μικρους και ασημαντους της πολης,εχουμε σπουδαιο φιλικο ματς μπροστα μας...
αντε πάλι

ποιοί είναι οι μικροί και ασήμαντοι ρε φίλε;  ποιά ομάδα υποστηρίζουν;

είσαι τόσο χέστης που ούτε να το αναφέρεις μπορείς....

κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο  κοτούλα

και για να μην ξεχάσω και για το θέμα βιτόλο:  μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πάνε να παίξεις ΦΙΛΙΚΟ, μπεεεεεεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132