Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αντε πάλι

ποιοί είναι οι μικροί και ασήμαντοι ρε φίλε;  ποιά ομάδα υποστηρίζουν;

είσαι τόσο χέστης που ούτε να το αναφέρεις μπορείς....

κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο  κοτούλα

και για να μην ξεχάσω και για το θέμα βιτόλο:  μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πάνε να παίξεις ΦΙΛΙΚΟ, μπεεεεεεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τσιμπισες παλι?Στην ομαδουλα σου αναφερομαι που ειναι πρωτη μονο στις λαμογιες...εγω με Μποκα,εσυ με μποχα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε ρουφιανε του βορρα, βρομιαρη ,τσιρακι του κοκκαλη  ευχαριστω και το θεο που με εχει κανει αρειανο.  επεσα στην β επειδη παντα μπλεκοντουσαν οι κομπλεξικοι δικοι σου  πολιτικοι (ορφανος) και μου εκοβαν βαθμους να δω τι θα πεις που δεν θα παρεις πιστοποιτικο στο μπασκετ  φετος και δεν θα συμμετασχεις στο  πρωταθλημα για εξωαγωνιστικους λογους.απο εσενα εχω παραπανω τροπαια και στην μπαλα και στο μπασκετ.στην μπαλα στη δεκαετια του 70 για 10 ολοκληρα χρανια δεν ειχες νικη με τον αρη ρουφιανε.επισης εγω  ποτε δεν στηθηκα στον γαυρο και σε καμια ομαδα οπως εκανες εσυ. οσο για  τον γκαγκατση τον πιο βρωμιαρη ανθρωπο στο ελληνικο πρωταθλημα  δεν μιλαμε κοτοπουλακι ε γαμω την περηφανια σας για την οποια κανετε λογο ρουφιανοι του βορρα καλυτερα στη β παρα με αφεντικο το κοκκαλη οσο για τον βιτολο και καλυτερο παιχτη πηρα (ναφτι ) κονομησα και 700000                 
Προσωπικά δε πιστεύω ότι πήρατε πρωταθλημα στη μπαλα το 28. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ένας επιζών , μια φωτογραφία... κάτι τέλοςπάντων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ... και εσείς ακόμα χαίρεστε με αυτό.
Σκουλήκια....

Ρουφιάνοι γιατί είμαστε;;;; Επειδή δε παίξατε τελικό στο μπάσκετ το 91;;; Δλδ μας θέλεις προστάτιδα ομάδα να σε βάζουμε τελικούς;;; Έτσι να το δεχτούμε αν και σαν τσικό οφείλω να πω ότι κάνετε καλή δουλειά.

Το ποιος είναι ρουφιάνος το έχει διδάξει το παρελθόν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αντε πάλι

ποιοί είναι οι μικροί και ασήμαντοι ρε φίλε;  ποιά ομάδα υποστηρίζουν;

είσαι τόσο χέστης που ούτε να το αναφέρεις μπορείς....

κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο  κοτούλα

και για να μην ξεχάσω και για το θέμα βιτόλο:  μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πάνε να παίξεις ΦΙΛΙΚΟ, μπεεεεεεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όταν κατεβάσεις γάλα, φώναξέ με

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τσιμπισες παλι?Στην ομαδουλα σου αναφερομαι που ειναι πρωτη μονο στις λαμογιες...εγω με Μποκα,εσυ με μποχα...
Οταν μου εξηγήσεις πως γίνεται το "μικρός και ασήμαντος" να είναι συνώνυμο του "πρώτος στις λαμογιές" θα μπορεσεις και να με πείσεις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οταν μου εξηγήσεις πως γίνεται το "μικρός και ασήμαντος" να είναι συνώνυμο του "πρώτος στις λαμογιές" θα μπορεσεις και να με πείσεις...
Συνηθως οι μικροι κι ασημαντοι παν να γινουν μεγαλοι με λαμογιες...πολυ απλο.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συνηθως οι μικροι κι ασημαντοι παν να γινουν μεγαλοι με λαμογιες...πολυ απλο.
Όντως και εσύ με λαμογιές ανέβηκες στην Α. Και αφού ήδη μετράς 4 συνεχόμενες παρουσίες σε αυτή τη κατηγορία μεγάλωσες.

ΥΓ: Να πω και το δίκαιο, πιστεύω ότι με τις φετινές σας μεταγραφές ψιλοσιγουρέψατε την παραμονή σας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όντως και εσύ με λαμογιές ανέβηκες στην Α. Και αφού ήδη μετράς 4 συνεχόμενες παρουσίες σε αυτή τη κατηγορία μεγάλωσες.

ΥΓ: Να πω και το δίκαιο, πιστεύω ότι με τις φετινές σας μεταγραφές ψιλοσιγουρέψατε την παραμονή σας.
εισαι ο κλασσικος μπαοκτσης με επιχειρηματα που σπαν κοκκαλα,αντιπροσωπευτικο δειγμα της ρατσας σας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
περίμενε, πήγε να ανοίξει λεξικό για το "αποκύημα"

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσυ για να μην πεσεις(η καλυτερα εξαφανιστεις ως υποσταση)κατσε και βγαλε κι αλλες ανακοινωσεις εναντιον των παιχτων σου που δεν δεχονται να φαν εναν ακομη παπα και φετος...στο μπασκετ αναφερομαι για να προλαβω τυχον ερωτηση σου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτο το "αποκυημα" που το βρηκες?Α,ρε τι κανει η συστηματικη μελετη των νεων παιδιων...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
όπως για παράδειγμα;
παραθεση λεμε να κανουμε,οχι να γραψουμε βιβλιο...τις ξερεις τις λαμογιες σας τοσα χρονια τωρα...θα σου πω μονο κατι για λιγους...Προπερσι με ποικιλλιδη πουλουσατε,φετος με βασιλη αγοραζετε...και ΔΕΝ ειναι φημες.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
παραθεση λεμε να κανουμε,οχι να γραψουμε βιβλιο...τις ξερεις τις λαμογιες σας τοσα χρονια τωρα...θα σου πω μονο κατι για λιγους...Προπερσι με ποικιλλιδη πουλουσατε,φετος με βασιλη αγοραζετε...και ΔΕΝ ειναι φημες.
ασε τα σάπια σε εμένα.  Κάτι χειροπιαστό έχεις; 

Πάλι με φήμες ασχολείσαι, προπαγανδιστή...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ασε τα σάπια σε εμένα.  Κάτι χειροπιαστό έχεις; 

Πάλι με φήμες ασχολείσαι, προπαγανδιστή...
Τα "χειροπιαστα" που λες τα'χουμε αναφερει πολλακις(τι πεταξα τωρα!)και τα ξερετε κι εσεις οι ιδιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom