Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά δε μας λες γιατί γράφεις ψεματα ότι δεν είδες τη λέξη φιλικό όταν διάβαζες για το ΠΑΟΚ- Αγιαξ.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κάνεις τεχνηέντως για να προσπαθήσεις να εξισώσεις τον λαό του ΠΑΟΚ με το δικό σας ανύπαρκτο επίπεδο. Ο λαός του ΠΑΟΚ δε πανηγυρίζει για φιλικά αδερφέ.

Επίσης δείχνει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχεις απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις το ατόπημα του να χαίρεσαι για ένα φιλικό περισσότερο από όσο θα έπρεπε και προσπαθείς με προπαγανδιστικά μέσα να αποδείξεις ότι και εμείς είμαστε ίδιοι. Όμως καλέ μου γείτονα αυτό δεν ισχύει....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα που γραφεις τα εψαξες τωρα η σου τα εχουν πει παλαιοτερα?Ετσι εξηγειται πως τρωτε παπα οτι ειστε μεγαλη ομαδα και χτυπατε πρωταθλημα...αντε βρε...και του χρονου τσου-λου.Χαιρετω και παω να ετοιμαστω για τη βραδυνη ματσαρα.Ειστε καλοδεχουμενοι μετα τη ρεγκα για ανταλλαγη αποψεων περι θεαματος...καληνυχτα.
Από τσου ΒΟΥ καλύτερα

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω σταματησει καιρο να γραφω στο thread μιας και απο τοτε που επεστρεψε ο θες-ξερολας εχει γινει μπουρδελο. παρολαυτα μολις με πηρε φιλαρακι που παει γηπεδο να μου πει το εξης. περιπου 500 μετρα απο το γηπεδο σε ενα φαναρι 50-60 πρεζονια με κρανη (το 60% των ζμπαουγκ δηλαδη) κανανε ντου στο λεωφορειο του οασθ , αρχισανε να το κουνανε και πεταξανε πετρες και ξυλα απο τα παραθυρα. στο λεωφορειο εντωμεταξυ και κατι ασχετοι γιαγιαδες κλπ.μου ειπε οτι χτυπησανε 2-3 παιδια και γενικα πανικος.

κατα τα αλλα δεν ασχολουνται με τον ΑΡΗ μπλα μπλα....γαμιεστε κοτοπουλα με κρανη....

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μερικα πρεζονια-ζμπαουγκτζηδες την πεσανε σε εναν(1) φιλαθλο του ΑΡΗ που πηγαινε γηπεδο και τον μαχαιρωσανε. το παληκαρακι ειναι σοβαρα.

καλυτερα να πεσω σε ολα τα αθληματα Δ' Εθνικη παρα να ειμαι ενα σιχαμα-παρασιτο-οπαδος του ζμπαουγκ. και παλι γαμιεστε κοτοπουλα με κρανη . και μην ακουσω για μεμονωμενο περιστατικο γιατι γαμιεστε μεμονωμενα και εσεις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
περαστικα στο παλικαρι και μακαρι να βρουν τους ενοχους και να σαπισουν στην φυλακη

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
περαστικα στο παλικαρι και μακαρι να βρουν τους ενοχους και να σαπισουν στην φυλακη
Tα ιδια κανανε και μερικα ζωα στο πειραια χθες...μια κοπελιτσα ειναι στο νοσοκομειο...
Τι σκατα εχουν στο μυαλο τους μερικοι...τι σκατα τους βαζουν ;) ;) ;)ΜΑΑΑΑΛΑΚΕΣ!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι να πεις τώρα για τα ζωα γαμώ το σπίτι τους? Μακάρι να ναι καλά το παληκάρι.

Στα αγωνιστικά τώρα κρατάω την απόδοση των Γκρατσιάν, Αράνο, Ναφτί και Φερνάντεζ. Θέλουμε πολλή δουλειά πάντως.

Υ.Γ. Στο γκολ λείπανε οι τσουλήθρες για να ολοκληρωθεί το σκηνικό της παιδικής χαράς στην άμυνά μας, όπως επίσης και κανα δυο σακούλες για τον εμετό  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και μια μικρή γεύση για αυτούς που δεν ηταν εκει

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ποιος αρχιζε να σπαει λεωφορεια?μηπως ησασταν εσεις ρε οπαδοι του χαριλαικου?οταν προκαλεις περνεις την απαντησει!δεν συμφωνω με τα χθεσινα και μην αρχιζετε να με κραζετε,αλλα ετσι ειναι αυτα...δεν μπορεις να λες τον αλλο τουρκο και να μην περιμενεις να σε τσακιση φιλοι απο χαριλαου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποιος αρχιζε να σπαει λεωφορεια?μηπως ησασταν εσεις ρε οπαδοι του χαριλαικου?οταν προκαλεις περνεις την απαντησει!δεν συμφωνω με τα χθεσινα και μην αρχιζετε να με κραζετε,αλλα ετσι ειναι αυτα...δεν μπορεις να λες τον αλλο τουρκο και να μην περιμενεις να σε τσακιση φιλοι απο χαριλαου
Η μαλακία στην εξουσία

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η μαλακια στην Ελλαδα θεωρειται μαγκια
ποσο μαλακας,αχρηστος,κομπλεξικος,ποσο μιζερη πρεπει να ειναι η ζωη σου για να την πεφτεις 50-100 ατομα σε κοριτσακια και μικρα παιδια ή μεμονομενα ατομα
Στην φυλακη με τους μαλακες,δεν θα λειψουν και στην κοινωνια

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
η μαλακια στην Ελλαδα θεωρειται μαγκια
ποσο μαλακας,αχρηστος,κομπλεξικος,ποσο μιζερη πρεπει να ειναι η ζωη σου για να την πεφτεις 50-100 ατομα σε κοριτσακια και μικρα παιδια ή μεμονομενα ατομα
Στην φυλακη με τους μαλακες,δεν θα λειψουν και στην κοινωνια

συμφωνω απολυτα!!!εσεις τα κανετε και εμεις!αυτα πρεπει να σταματησουν!θυμαμε ενα εριστατικο στη γερμανια,επαιζε στουτγαρδη-λεβερκουζεν και ηταν 1 οπαδος στο κεντρο της στουτγαρδης και κανα 20 οπαδοι της στουγαρδης του διχναν πως να παει στο γηπεδο!!!!!...αυτο μακαρι να το δουμε και εμεις καμια φορα στην ελλαδα,αλλα για να γινει πρεπει επιτελους να σταματησουν να βριζει ο ενας τον αλλο!!!παθος και φωνη στο γηπεδο και απεξω μετα ολοι μαζι στης μπυραριες.αυτο ειναι το ονειρο μου!πρεπει ολοι μαζι να βοηθησουμε σε αυτο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εχω σταματησει καιρο να γραφω στο thread μιας και απο τοτε που επεστρεψε ο θες-ξερολας εχει γινει μπουρδελο. παρολαυτα μολις με πηρε φιλαρακι που παει γηπεδο να μου πει το εξης. περιπου 500 μετρα απο το γηπεδο σε ενα φαναρι 50-60 πρεζονια με κρανη (το 60% των ζμπαουγκ δηλαδη) κανανε ντου στο λεωφορειο του οασθ , αρχισανε να το κουνανε και πεταξανε πετρες και ξυλα απο τα παραθυρα. στο λεωφορειο εντωμεταξυ και κατι ασχετοι γιαγιαδες κλπ.μου ειπε οτι χτυπησανε 2-3 παιδια και γενικα πανικος.

κατα τα αλλα δεν ασχολουνται με τον ΑΡΗ μπλα μπλα....γαμιεστε κοτοπουλα με κρανη....
Χαίρομαι που μ' αγαπάς.  Το ίδιο νοιώθω και εγώ για σένα και θα στο δείξω την 11 η αγωνιστική. Ήδη ο υπερπαιχταράς Βιτόλο άρχισε τα γιαούρτια με το μέλι...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χαίρομαι που μ' αγαπάς.  Το ίδιο νοιώθω και εγώ για σένα και θα στο δείξω την 11 η αγωνιστική. Ήδη ο υπερπαιχταράς Βιτόλο άρχισε τα γιαούρτια με το μέλι...
Μέλι με καρύδια, του μπαρμπα Αλέξη τα αρχίδια. Στα ετοιμάζω με πολλή αγάπη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά το κατάλαβα οτι πίσω απ τις λέξεις κρύβεται ο αλέξης...
Είναι αυτός που πηγαίνατε μαζί σχολείο και καθόθασταν στο διπλανό θρανείο. Χέρι χέρι σαν πιτσουνάκια. Τι ώρα παίζετε σήμερις?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είναι αυτός που πηγαίνατε μαζί σχολείο και καθόθασταν στο διπλανό θρανείο. Χέρι χέρι σαν πιτσουνάκια. Τι ώρα παίζετε σήμερις?
Πολύ αργά για να είσαι ξύπνιος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom