Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όλα εντάξει, ο super3 όρισε τον νέο διαχειριστή στην ομάδα και όλα καλά! :jerking:

Υ.Γ Τι περίεργο τώρα που άρχισε η ιστορία με το νέο γήπεδο να μπούνε στην διοίκηση 2 εργολάβοι! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όλα εντάξει, ο super3 όρισε τον νέο διαχειριστή στην ομάδα και όλα καλά! :jerking:

Υ.Γ Τι περίεργο τώρα που άρχισε η ιστορία με το νέο γήπεδο να μπούνε στην διοίκηση 2 εργολάβοι! ;)
Γιατί πιστεύεις πως θα γίνει γήπεδο;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αλλά μόνο τυχαία δεν είναι η όλη ιστορία!
Κοίτα κανένας από αυτούς τους εργολάβους που λες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κτίσιμο ενός γηπέδου. Πάντως και στην προηγούμενη διοίκηση υπήρχε εργολάβος

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
H διαχείρηση της εκλογικής νίκης των 7 είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης.
Αν στο βωμό των προσωπικών εμπαθειών καούν τα Αθλητικά Νέα, το νέο γήπεδο και το
παικτικό υλικό της ομάδας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά ας μου θυμίσει κάποιος οι superάδες δεν είναι αυτοί που στήριζαν μέχρις εσχάτων το Σκόρδα?
Αυτοί δεν είναι πο πίεζαν την τότε διοίκηση να δώσει εν λευκώ την ομάδα στο"σεϊχη με τα σουβλάκια"?
Αυτοί δεν είναι που δεν "επέτρεπαν" σε κανένα να διαμαρτυρηθεί για λανθασμένες επιλογές της διοίκησης?
Αν είναι αυτοί να μας πουν πότε ακριβώς "στράβωσαν" με το Σκόρδα γιατί φήμες έχουμε όλοι ακούσει.
Μπορεί ο Σκόρδας να "εγκλημάτισε" φέτος εις βάρος της ομάδας καθοδηγούμενος από τις εμμονές του αλλά και μόνο που γκρινιάζουμε επειδή δε βγήκαμε Ευρώπη που την είχαμε δει 2 φορές σε 20 χρόνια είναι και δικό του επίτευγμα.
Και το γεγονός και μόνο της εμμονής του δείχνει ότι στηρίζει τις επιλογές του μέχρι τέλους
σε αντίθεση με τους όψιμους πολέμιούς του.
Κύριοι μέχρι τώρα σας κυνηγούσαν οι ομόλογοί σας του παοκ.
Ελπίζω να μην αρχίσουν σύντομα να σας κυνηγάνε οι λοιποί Αρειανοί!
Πότε είπαμε τα σπάσατε με το Σκόρδα?

Υ.Γ. Όχι δεν είμαι "Σκορδικός". Τον έχω κράξει πολύ εδώ μέσα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παλληκαρια, δεν ξερω γιατι, αλλα παρατηρω μια απιστευτη ΕΜΜΟΝΗ και ΜΕΝΟΣ κατα του super 3...... και αντε να τα λενε οι "φιλοι" μας οι συμπολιτες, παει καλα, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, αλλα εμεις οι ιδιοι???????
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ημουν ΠΟΤΕ superας, ουτε πηγα πανω απο 3-4 φορες εκδρομη εκτος εδρας, στα νιατα μου, αφου επιασα πλεον τα 35 μου, αλλα δε μπορω αλλο αυτη τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ που ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ και προφανως ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ σ' αυτη την ομαδα...... και ΚΥΡΙΩΣ θα ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..... sorry κιολας, αλλα νομιζεται οτι οι "αλλοι" ειναι μελι-γαλα στο μεταξυ τους οπαδικο???? Θα μου πει κανεις, "τι με νοιαζει?", ΣΥΜΦΩΝΩ 100%, αλλα δε σας κανει εντυπωση οτι ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, για αλλους, αλλα μονο για ΕΜΑΣ και τους "superαδες" και "αντιsuperαδες"???????

Συμφωνω οτι ο super εχει γιγαντωθει ολα αυτα τα χρονια, υπερβολικα, εχουν οι εκφραστες του ενα "υφακι" στον τροπο που μιλανε και ενα περιεργο τουπε, που και μενα ωρες ωρες μου τη δινει.........

Αλλα, κατ εμε, που προσπαθω να κρατω την ισορροπια, δε φταιει ο συνδεσμος που εφτασε καποιες στιγμες να θεωρειται μεγαλυτερο "μεγεθος" ακομη κι απ τον ιδιο το συλλογο..... καποιοι το αφησαν να συμβει αυτο...... η ανυπαρξια ετων, διοικητικα και αγωνιστικα, αφησαν εναν συνδεσμο ισως να υπερκερασει και την ιδια την ομαδα, αυτο συμφωνω οτι ειναι κακο 'η εστω υπερβολικο..........

Μηπως ομως εχει κανει και ΚΑΠΟΙΑ καλα πραγματα, εστω στο ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ σ' αυτη την κωλοπολη, που οι ΠΑΝΤΕΣ ζουν και αναπνεουν για να γιγαντωνουν το "μεγαλειο" :jerking: :jerking: ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ??????? Εχει κανεις απο εσας ζησει της εποχες που για να κυκλοφορησεις με ενα "διακριτικο" του ΑΡΗ σ' αυτη την πολη, επρεπε να το εχεις κρυμμενο στον, συγνωμη κιολας, ΠΑΤΟ ΣΟΥ??????? Εχετε σκεφτει, οτι απο τοτε που "χασαμε" και το μπασκετ, 1991-1992 και στο ποδοσφαιρο ειμασταν για τα αναθεμα, ποιος και γιατι θα εκανε καινουρια αρειανακια για το μελλον, αφου απο επιτυχιες που τραβανε τον κοσμο ειχαμε ελαχιστες???? Οτι κατι επρεπε να μας συσπειρωσει και ΚΑΛΩΣ ' ΚΑΚΩΣ στα δυσκολα ηταν ο super??????

Δε συνεχιζω αλλο, γιατι σιγουρα ηδη θα με εχετε χαρακτηρισει superοσκυλο, αλλα κανετε λαθος, εμενα κανεις δε με καθοδηγησε, κανεις δε μου λεει τι θα κανω και πως θα σκεφτομαι, αλλα αυτο ακριβως κανω, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, και κατα την ταπεινη μου αποψη περα απο τα λαθη, που εχουν κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, εχουν προσφερει κιολας και το ΙΣΟΖΥΓΙΟ στο μυαλο μου ειναι εστω και με ελαφρυ προβαδισμα θετικο...... δεν αφηνω τον καθε παπαρα ραδιοφωνατζη,εφημεριδα, δημοσιοκαφρο, αντιπαλο να μου πιπιλιζει τα μυαλα, οτι ο σαουριδης τα παιρνει, οτι φτιαχνει μαγαζια, οτι κονομησε απο τον Αρη, στα παπαρια μου κιολας, εγω κονομαω απο τη δουλεια μου, δε με νοιαζει ΑΝ τα παιρνει αυτος, αλλα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ και ΓΙΑΤΙ.(Υποθετικα παντα, δεν ξερω, ουτε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο, τα μαγαζια αλλη υποθεση, λιγοι ειναι αυτοι που εκμεταλλευονται το γεγονος οτι ειναι "γνωστοι" και εχουν καποιο κυκλο και κανουν δουλειες με τις γνωριμιες τους???)

Ταπεινες μου αποψεις παντα, καθε αντιθετη γνωμη δεκτη, δεν εχουμε να χωρισουμε τα χωραφια μας, ΑΡΗΣ ειμαστε ολοι..... :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρουμε κάτι για δαύτους?

Καλημέραααααααααα!

Ολοι ηταν ΜΑΖΙ μπροσταρηδες αλλα και καποιοι αφανεις τοτε στη φαση του 44 και της σωτηριας της ομαδας.... απλα στην πορεια αλλοι απομακρυνθηκαν αμεσα 'η εμμεσα, με τη θεληση τους 'Η ΟΧΙ, σιγα σιγα......

Αθανασιαδης, εργολαβος, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με σκορδα, για καποιους που βιαστηκαν να συνδυασουν το νεο σχημα, με την υποθεση γηπεδου στη Θερμη.....

Σαρρης, δικηγορος γνωστος Αρειανος, με χρονια στην ομαδα, βοηθησε πολυ σε εκδρομες τους οπαδους, αλλα και σε ζητηματα της ΠΑΕ.

Αγαπητος, της γνωστης αλυσιδας ζαχαροπλαστειων, το sports cafe ειναι δημιουργημα-χορηγια του απ οσο ξερω.....

Για τον Κο Μπεκιαρη, χωρις να ξερω λεπτομερειες, ηταν και στη προηγουμενη διοικηση και εξ οψεως τον θυμαμαι χρονια σε Χαριλαου-Παλαι.

Ζαμπετας, της γνωστης εταιρειας με τα τροχοσπιτα, δυνατος επιχειρηματιας και ΑΡΡΩΣΤΟ Αρεινακι.....

Τζαμπαζης, επισης μεγαλο-εργολαβος, γνωστος επισης στα γηπεδα χρονια και εχει βοηθησει πολυ σε επιπεδο χορηγιων σε διαφορα επιπεδα, μεχρι τωρα.....

Αυτα τα ολιγα. ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα και απο εμενα αδερφια ηρθε η ωρα να αλαξουμε σελιδα ευχαριστουμε τον Πρωην προεδρο για τα οσα εκανε για τον ΑΡΗ μας αλλα ως εκει οταν καποιος βαζει το εγω πανω απο τον ΑΡΗ τισ καρδιασ μας δεν εχει θεση στον συλογο καλη συνεχεια στην καινουρια δοιηκηση και με πραξης και εργα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ

+10000 :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Bonjour. Προσωπικά δεν ξέρω αλλά αφού παραμένει ο Κόντης, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία  :headbang: :headbang: :headbang:

Εχω και γω τις οποιες αμφιβολιες μου Πετραν, αλλα νομιζω πως ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ειναι απαραιτητος 'η εστω πολυ χρησιμος (sic) o Κοντης, παρα πολλες χρησιμες γνωριμιες, καλος γνωστης διαφορων χωρων και σχολων ποδοσφαιρου με πολλα κονε, νομιζω οτι μπορει να βοηθησει, ΕΙΔΙΚΑ τη νεα διοικηση που εχει ΠΟΛΛΑ να ασχοληθει ΑΜΕΣΑ....

Και ας μην ξεχναμε, οτι μεγαλο μεριδιο εχει ΚΑΙ στους καλους εως πολυ καλους παικτες που ηρθαν στην ομαδα τα τελευταια χρονια, εκτος απο ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ...... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδιά ας μου θυμίσει κάποιος οι superάδες δεν είναι αυτοί που στήριζαν μέχρις εσχάτων το Σκόρδα?
Αυτοί δεν είναι πο πίεζαν την τότε διοίκηση να δώσει εν λευκώ την ομάδα στο"σεϊχη με τα σουβλάκια"?
Αυτοί δεν είναι που δεν "επέτρεπαν" σε κανένα να διαμαρτυρηθεί για λανθασμένες επιλογές της διοίκησης?
Αν είναι αυτοί να μας πουν πότε ακριβώς "στράβωσαν" με το Σκόρδα γιατί φήμες έχουμε όλοι ακούσει.
Μπορεί ο Σκόρδας να "εγκλημάτισε" φέτος εις βάρος της ομάδας καθοδηγούμενος από τις εμμονές του αλλά και μόνο που γκρινιάζουμε επειδή δε βγήκαμε Ευρώπη που την είχαμε δει 2 φορές σε 20 χρόνια είναι και δικό του επίτευγμα.
Και το γεγονός και μόνο της εμμονής του δείχνει ότι στηρίζει τις επιλογές του μέχρι τέλους
σε αντίθεση με τους όψιμους πολέμιούς του.
Κύριοι μέχρι τώρα σας κυνηγούσαν οι ομόλογοί σας του παοκ.
Ελπίζω να μην αρχίσουν σύντομα να σας κυνηγάνε οι λοιποί Αρειανοί!
Πότε είπαμε τα σπάσατε με το Σκόρδα?

Υ.Γ. Όχι δεν είμαι "Σκορδικός". Τον έχω κράξει πολύ εδώ μέσα!

Αποκλειεται, εστω και μια στο εκατομμυριο, να λειτουργησαν με τη κοινη λογικη, μη μιλησουμε το χειμωνα, μη γινει η ομαδα bourdela.tv και οπου βγει και ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ με τη λαθος συμπεριφορα του και την αλαζονεια, να "ξεσπαθωσαν"??????? Ουτε ΜΙΑ πιθανοτητα δεν εχει αυτη η εκδοχη??????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Sorry με τις παραθεσεις, προφανως κουρασα, αλλα εκφραζω τη γνωμη μου και προσπαθω να βλεπω τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα, τους πιστευω, αν κανουν λαθη ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ πρωτος θα τα παραδεχτω και θα "κραξω".......

Καληνυχτα σε ολους!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Θα μας λείψει ο Λάμπρος ... ήταν τηλεοπτικός ο μπαγάσας .

Θα μείνει ο Μαζίνιο ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκααααααα

17158491.jpg

Αδελφέ Μάξιμε η ένσταση που έχω με τον super3 είναι ότι στατιστικά όπου έχουν μπλεχτεί στα διοικητικά μια ομάδας οι σύνδεσμοι, γίνεται μουνομπέρδεμα. Κατά τα άλλα

[size=20pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ,
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]

Επισκέπτης
Αποκλειεται, εστω και μια στο εκατομμυριο, να λειτουργησαν με τη κοινη λογικη, μη μιλησουμε το χειμωνα, μη γινει η ομαδα bourdela.tv και οπου βγει και ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ με τη λαθος συμπεριφορα του και την αλαζονεια, να "ξεσπαθωσαν"??????? Ουτε ΜΙΑ πιθανοτητα δεν εχει αυτη η εκδοχη??????

Δεν αποκλείω τίποτα φιλαράκι.
Απλώς δε γνωρίζω και ρωτάω.ΟΚ?

Επίσης δε μου πάει καλά όταν κάποιοι αλλάζουν συνεχώς στρατόπεδα και επιλογές.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Αν μπορεις να στηριξεις με λογικα επιχειρηματα την αλλαγη στρατοπεδου, ειναι υγειες, για μενα. Αν παλι αλλαζεις στρατοπεδο με ευκολια για προσωπικες φιλοδοξιες εισαι αξιος της μοιρας σου (γενικα μιλωντας παντα). Ο κοσμος να μπορει να διακρινει και να κρινει τετοιες συμπεριφορες, και ολα θα ειναι καλα!
ΑΡΗΣ ΡΕ!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν αποκλείω τίποτα φιλαράκι.
Απλώς δε γνωρίζω και ρωτάω.ΟΚ?

Συμφωνω σε αυτα, δεν ειπα τιποτα στραβο, ουτε εναντιον σου 'η καποιου αλλου, απλα σκεψεις μου εγραψα...!!!! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν μπορεις να στηριξεις με λογικα επιχειρηματα την αλλαγη στρατοπεδου, ειναι υγειες, για μενα. Αν παλι αλλαζεις στρατοπεδο με ευκολια για προσωπικες φιλοδοξιες εισαι αξιος της μοιρας σου (γενικα μιλωντας παντα). Ο κοσμος να μπορει να διακρινει και να κρινει τετοιες συμπεριφορες, και ολα θα ειναι καλα!
ΑΡΗΣ ΡΕ!

ΕΤΣΙ!!!! :rockon: :rockon:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΟΚ - Εκτός απροόπτου Βιτόλο!

Οι ενδείξεις από την Ισπανία ολοένα και πληθαίνουν για την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportnet ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό μέσο, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Αρη και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κάτοικος Τούμπας. Ο 26χρονος Ισπανός βρίσκεται στη χώρα του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει και τυπικά από τον Αρη στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία και με τη Σανταντέρ, ομάδας που κατέχει τα δικαιώματα του Ισπανού άσου και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για ένα deal, που θα προκαλέσει κόντρες στη Θεσσαλονίκη.

Πάρτε Σμόλαρεκ και Αμπρέου για να μας τους ετοιμάσετε για του χρόνου! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΠΑΟΚ - Εκτός απροόπτου Βιτόλο!

Οι ενδείξεις από την Ισπανία ολοένα και πληθαίνουν για την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportnet ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό μέσο, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Αρη και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κάτοικος Τούμπας. Ο 26χρονος Ισπανός βρίσκεται στη χώρα του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει και τυπικά από τον Αρη στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία και με τη Σανταντέρ, ομάδας που κατέχει τα δικαιώματα του Ισπανού άσου και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για ένα deal, που θα προκαλέσει κόντρες στη Θεσσαλονίκη.

Πάρτε Σμόλαρεκ και Αμπρέου για να μας τους ετοιμάσετε για του χρόνου! :2funny: :2funny: :2funny:

Το "μεγαλειο" :jerking: :jerking: της ομαδας σου μεγαλε :jerking: :jerking:, συνεχιζεται, κλεβοντας 'η προσπαθοντας να κλεψει παικτες αλλων ομαδων, παντα με υπουλο και υπογειο τροπο, οπως σας διδασκει η "ιστορια" σας...... :jerking: :jerking:

Το νου σου ομως μη γινει καμια στραβη........ :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom