Ρε παλληκαρια, δεν ξερω γιατι, αλλα παρατηρω μια απιστευτη ΕΜΜΟΝΗ και ΜΕΝΟΣ κατα του super 3...... και αντε να τα λενε οι "φιλοι" μας οι συμπολιτες, παει καλα, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, αλλα εμεις οι ιδιοι???????
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ημουν ΠΟΤΕ superας, ουτε πηγα πανω απο 3-4 φορες εκδρομη εκτος εδρας, στα νιατα μου, αφου επιασα πλεον τα 35 μου, αλλα δε μπορω αλλο αυτη τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ που ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ και προφανως ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ σ' αυτη την ομαδα...... και ΚΥΡΙΩΣ θα ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..... sorry κιολας, αλλα νομιζεται οτι οι "αλλοι" ειναι μελι-γαλα στο μεταξυ τους οπαδικο???? Θα μου πει κανεις, "τι με νοιαζει?", ΣΥΜΦΩΝΩ 100%, αλλα δε σας κανει εντυπωση οτι ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, για αλλους, αλλα μονο για ΕΜΑΣ και τους "superαδες" και "αντιsuperαδες"???????
Συμφωνω οτι ο super εχει γιγαντωθει ολα αυτα τα χρονια, υπερβολικα, εχουν οι εκφραστες του ενα "υφακι" στον τροπο που μιλανε και ενα περιεργο τουπε, που και μενα ωρες ωρες μου τη δινει.........
Αλλα, κατ εμε, που προσπαθω να κρατω την ισορροπια, δε φταιει ο συνδεσμος που εφτασε καποιες στιγμες να θεωρειται μεγαλυτερο "μεγεθος" ακομη κι απ τον ιδιο το συλλογο..... καποιοι το αφησαν να συμβει αυτο...... η ανυπαρξια ετων, διοικητικα και αγωνιστικα, αφησαν εναν συνδεσμο ισως να υπερκερασει και την ιδια την ομαδα, αυτο συμφωνω οτι ειναι κακο 'η εστω υπερβολικο..........
Μηπως ομως εχει κανει και ΚΑΠΟΙΑ καλα πραγματα, εστω στο ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ σ' αυτη την κωλοπολη, που οι ΠΑΝΤΕΣ ζουν και αναπνεουν για να γιγαντωνουν το "μεγαλειο"
ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ??????? Εχει κανεις απο εσας ζησει της εποχες που για να κυκλοφορησεις με ενα "διακριτικο" του ΑΡΗ σ' αυτη την πολη, επρεπε να το εχεις κρυμμενο στον, συγνωμη κιολας, ΠΑΤΟ ΣΟΥ??????? Εχετε σκεφτει, οτι απο τοτε που "χασαμε" και το μπασκετ, 1991-1992 και στο ποδοσφαιρο ειμασταν για τα αναθεμα, ποιος και γιατι θα εκανε καινουρια αρειανακια για το μελλον, αφου απο επιτυχιες που τραβανε τον κοσμο ειχαμε ελαχιστες???? Οτι κατι επρεπε να μας συσπειρωσει και ΚΑΛΩΣ ' ΚΑΚΩΣ στα δυσκολα ηταν ο super??????
Δε συνεχιζω αλλο, γιατι σιγουρα ηδη θα με εχετε χαρακτηρισει superοσκυλο, αλλα κανετε λαθος, εμενα κανεις δε με καθοδηγησε, κανεις δε μου λεει τι θα κανω και πως θα σκεφτομαι, αλλα αυτο ακριβως κανω, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, και κατα την ταπεινη μου αποψη περα απο τα λαθη, που εχουν κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, εχουν προσφερει κιολας και το ΙΣΟΖΥΓΙΟ στο μυαλο μου ειναι εστω και με ελαφρυ προβαδισμα θετικο...... δεν αφηνω τον καθε παπαρα ραδιοφωνατζη,εφημεριδα, δημοσιοκαφρο, αντιπαλο να μου πιπιλιζει τα μυαλα, οτι ο σαουριδης τα παιρνει, οτι φτιαχνει μαγαζια, οτι κονομησε απο τον Αρη, στα παπαρια μου κιολας, εγω κονομαω απο τη δουλεια μου, δε με νοιαζει ΑΝ τα παιρνει αυτος, αλλα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ και ΓΙΑΤΙ.(Υποθετικα παντα, δεν ξερω, ουτε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο, τα μαγαζια αλλη υποθεση, λιγοι ειναι αυτοι που εκμεταλλευονται το γεγονος οτι ειναι "γνωστοι" και εχουν καποιο κυκλο και κανουν δουλειες με τις γνωριμιες τους???)
Ταπεινες μου αποψεις παντα, καθε αντιθετη γνωμη δεκτη, δεν εχουμε να χωρισουμε τα χωραφια μας, ΑΡΗΣ ειμαστε ολοι.....