Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και εγω δεν τον ηξερα αλλα τον εμαθα απο το metropolis
καποιοι σαν και αυτον μονο στην Θεσσαλονικη θα μπορουσαν να κανουν καριερα :headbang: :headbang: :headbang:

Γαμα τα, ολοι οσοι "σταδιοδρομουν" σ' αυτη την πολη, πουθενα αλλου δε θα ηταν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..... αυτη η νοοτροπια της μιζεριας και του "να ψοφησει ο γαιδαρος του γειτονα, αφου δεν εχω εγω" μας εχει φαει..... :headbang: :headbang:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχει μια "μικρη" διαφορα, ο κοντης ανακοινωσε οτι υπαρχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ τους και στην πορεια με τους παικτες και ουδεποτε βεβαια μιλησε για οριστικη συμφωνια, αφου αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μεχρι να μπορουν να πεσουν οι τελικες ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, οπως π.χ. κανατε εσεις με κουτσιανικουλη.

Και βεβαια για Ηλιαδη, ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, καποια παπαγαλακια σπειραν αυτη τη φημη, σε αντιπαραβολη για την υποθεση παπαζογλου και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ανηκει σε οικογενεια και ειναι 'η ηταν καποτε αρειανακι κι αυτος...... ;) Ξαναλεω, για Ηλιαδη δεν εχει μιλησει ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ, ουτε καλα καλα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, δεν ειμαι και σιγουρος κατα ποσο μας ενδιαφερει αυτος ο παικτης, μετα απο 2 στασιμες χρονιες.
Για πες μου ποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ μίλησε επίσημα για βιτόλο;;;;
Επίσης για να μαθαίνεις λίγο, ο κάθε παίκτης είναι ελεύθερος από τον νόμο να υπογράφει σε ομάδα της αρεσκείας του όταν έχει 6 μήνες για να λήξει το συμβόλαιό του.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
καποιοι σαν και αυτον μονο στην Θεσσαλονικη θα μπορουσαν να κανουν καριερα :headbang: :headbang: :headbang:
Δε νομίζω φίλε μου να ισχύει αυτό. Δηλαδή σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα το επίπεδο των ακροατών και τηλεθεατών είναι ανεβασμένο και στη Θεσ/νίκη χαμηλό; Τον Γεωργίου πριν κάποια χρόνια που πήγαινε στα καφενεία τον θυμάσαι; Tον Tσουκαλά;
Νομίζω πάντως ότι όλους αυτού  αν τους ακούς για την πλάκα την "ιντριγκα" και το χαβαλέ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν τα παίρνεις στα σοβαρά και πορώνεσαι το πρόβλημα το έχεις εσύ (όχι προσωπικά εσύ ,γενικά μιλάω).
Στο ποδόσφαιρο καλό είναι να υπάρχει και λίγος χαβαλές, ούτε ζούμε από αυτό, ούτε είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας.   

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ειχατε δεν ειχατε παοκια
τον πηρατε τον γκαγκατση σας....
αντε να δουμε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για πες μου ποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ μίλησε επίσημα για βιτόλο;;;;
Επίσης για να μαθαίνεις λίγο, ο κάθε παίκτης είναι ελεύθερος από τον νόμο να υπογράφει σε ομάδα της αρεσκείας του όταν έχει 6 μήνες για να λήξει το συμβόλαιό του.

Δε μιλησε καποιος ΕΠΙΣΗΜΑ για βιτολο, αλλα ο ιδιος και ολη η πολη το ΞΕΡΕΙ οτι ο παοκ του εχει προσφερει συγκεκριμενο συμβολαιο, πλουσιοπαροχο, χωρις να εχει μιλησει ΠΡΩΤΑ με τη Σαντατερ......

Επισης, επειδη το ξερω αυτο που λες, ο βιτολο εχει ακομα ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ συμβολαιο με τη σαντατερ, οποτε απο Δεκεμβριο και μετα μπορει να μιλησει με αλλη ομαδα, παρακαμπτωντας τη Σαντατερ, οπως επισης ΞΕΡΩ οτι ο παπαζογλου ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με τον παοκ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ενω ειχε δικαιωμα μετα το δεκεμβριο....

Τεσπα, τι το ψαχνουμε, εχει κουρασει πια, μας δουλευουν ΟΛΟΙ κανονικα.....

Επισκέπτης
Άντε και καλό σεφτέ!

Συνημμένα

• timthumb.jpg
    timthumb.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 25

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα γείτονες... Βαρέθηκα άντε να πάμε για κανα μπάνιο. Δεν παλεύω άλλο στην βρωμούπολη.

Καλός ο γκρατσιάν..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα γείτονες... Βαρέθηκα άντε να πάμε για κανα μπάνιο. Δεν παλεύω άλλο στην βρωμούπολη.

Καλός ο γκρατσιάν..
Άργησες. Εγώ την έχω σιχαθεί εδώ και χρόνια. Natcho θα μου βρεις καμιά δουλειά εκεί κάτω;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άργησες. Εγώ την έχω σιχαθεί εδώ και χρόνια. Natcho θα μου βρεις καμιά δουλειά εκεί κάτω;
Παντα την σιχαινόμουν αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Δεν παλεύω άλλο...

Θέλω νησάκι .....ΤΩΡΑ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε να ρημαδοχαρούμε λίγο, μη μας γειώνεις αμέσως ρε μηδενιστή γαμώ το Μπακούνιν μου μέσα !
Καλημέρααααααααα!!!
Βρες μου μια δουλειά κάτω και άσε τις μαλακίες
Παντα την σιχαινόμουν αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Δεν παλεύω άλλο...

Θέλω νησάκι .....ΤΩΡΑ
Γάμα τα. Μήπως να πάμε να γίνουμε γιδοβοσκοί σε καμιά ραχούλα;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρες μου μια δουλειά κάτω και άσε τις μαλακίεςΓάμα τα. Μήπως να πάμε να γίνουμε γιδοβοσκοί σε καμιά ραχούλα;

Γιδοβοσκοί τον χειμώνα ψαράδες το καλοκαίρι. Μια χαρά θα είμαστε. Θα παίζουμε και τη φλογερίτσα μας.... και θα ρίχνουμε και κανα γρήγορο στην Γκόλφω  :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιδοβοσκοί τον χειμώνα ψαράδες το καλοκαίρι. Μια χαρά θα είμαστε. Θα παίζουμε και τη φλογερίτσα μας.... και θα ρίχνουμε και κανα γρήγορο στην Γκόλφω  :grin: :grin:
Και που και που θα πηγαίνουμε στις μεγαλουπόλεις για καμιά συναυλία.

Υ.Γ. Τι συναυλία ήταν αυτή ρε πούστη μου  (AC/DC) :rockon:

Επισκέπτης

Η Γκόλφω πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει στέλεχος πολυεθνικής. :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom