Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι καλά. Πέρνα πρώτα τη σέντρα με το Σάντος και μετά μίλα για κορμό.
Κι όσο για τα οικονομικά των ομάδων άσε καλύτερα μην το θίγεις καθόλου γιατί είσαι πολύ πιο απελπισμένος!
Βλέπεις εγώ πληρώνω όσους χρωστάω... ειδικά πρώην παίκτες! ;)
Απελπισμένος δεν είμαι γιατί κανείς ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να με πειράξει!
Δες εσύ τους παίκτες σου και ρώτα τους πως γίνετε να χρωστάτε δόσεις 5 μηνών σε όλους τους παίκτες σας και να δίνουν λεφτά για μεταγραφές, ρώτα τους πως νοιώθουν!

Επισκέπτης
Δες εσύ τους παίκτες σου και ρώτα τους πως γίνετε να χρωστάτε δόσεις 5 μηνών σε όλους τους παίκτες σας και να δίνουν λεφτά για μεταγραφές, ρώτα τους πως νοιώθουν!

Σωστά εσύ έχεις και τους νταβάδες σου. Κάτσε λοιπόν στα 4 και δε σε πειράζει κανείς.
(Όχι εσύ προσωπικά μην έχουμε τπτ τέτοιες παιδικές παρεξηγήσεις γιατί ξενερώνω).

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οπως νιωθανε και σε μας επι μπατατουδη και γουμενο που χρωστουσαμε παντου και καναμε μεταγραφες
παντως οι οπαδοι του αρη μαλον δεν εχουν καταλαβει σε ποσο δυσκολη και κρισιμη κατασταση βρισκεται η ομαδα τους

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά εσύ έχεις και τους νταβάδες σου. Κάτσε λοιπόν στα 4 και δε σε πειράζει κανείς.
(Όχι εσύ προσωπικά μην έχουμε τπτ τέτοιες παιδικές παρεξηγήσεις γιατί ξενερώνω).
Δεν παρεξηγούμαι... το έπιασα! ;)
Δεν είμαι 17 χρονών! :woldman:

Επισκέπτης
Δεν παρεξηγούμαι... το έπιασα! ;)
Δεν είμαι 17 χρονών! :woldman:

Κατάλαβα πουρ-ager είσαι κι εσύ.

οπως νιωθανε και σε μας επι μπατατουδη και γουμενο που χρωστουσαμε παντου και καναμε μεταγραφες
παντως οι οπαδοι του αρη μαλον δεν εχουν καταλαβει σε ποσο δυσκολη και κρισιμη κατασταση βρισκεται η ομαδα τους

Άσε από δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις ειδικά εμείς έχουμε τεράστια πείρα.
Anyway ο χρόνος θα δείξει και για σας και για εμάς.
Τις καληνύχτες μου γιατί πάω να πιω κανένα ξυδάκι. :zombie:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πω πω τα ζμπαουκια ναουμε ξερω γω
τα χουν παιξει,δεν εχει μπακιρι φετος απο τον βαζελο
και οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
ολα στο γηπεδο θα φανουν συμπολιτες
α......και δωστε επιτελους εισητηρια

Επισκέπτης
Γαμώ τις μεταγραφές!!!

Συνημμένα

• engine_feed_gr.jpg
    engine_feed_gr.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 27

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πωπω, λιγες μερες ελειψα.... και οι μογγολοι ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ.....!!!!! Ρε ντορκς, συνελθετε, σας διαβαζουμε και εμεις που ειμαστε λιιιιγο μεγαλα παιδια..... και εχουμε ενα δραμι μυαλο στο κεφαλι μας, αν ξερετε τι σημαινει αυτο...!!!!! :2funny: :2funny:

Ρε? Με το φωτουλη ρεεεεεεεεεε?????????????  :2funny: :2funny: :2funny:

'Η με το ξανθομαλουσικο αγορι-συνοδο κυριων??????? :2funny: :2funny: :2funny:

Αιντε ασχοληθειτε με τους απο πανω σας, οπως λετε με το νου σας, :jerking: :jerking: :jerking: και αφηστε μας στα...... χαλια μας, οπως πιστευετε, τι καψα σας επιασε?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Τα παπαγαλακια που φαγανε τον παπα του Κοντη και του Αμπρεου το Σαββατο το πρωι, τα δειρατε 'η ακομη περιμενετε να σας πουλανε ειδησεις και αποκλειστικοτητες??? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.2 Ο ζησης πρεπει να δινει το μισο μισθο του στον Κοντη, οτι παικτες βρισκει και τελικα δεν τους θελουμε, προσπαθει να τους "χτυπησει"..... :2funny: :2funny: Ανεπιβεβαιοτες πληροφοριες λενε οτι εθεαθη ο ζησουκος στην Παπαναστασιου, να ψαχνει σε ενα καδο σκουπιδιων, τις σημειωσεις που πεταξε ο Κοντης..... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.3 Ο Βιτολο 'η για την ακριβεια "πουστολο" οπως τον ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, αλλα εντελως τυχαια τωρα τον ΓΛΥΦΕΤΕ, ποτε θα "υπογραψει"?????? Εχασε το στυλο??? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.4 κολκα-βασιλοπουλε ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ...... :s&m_3: :s&m_2: :s&m_3:..... :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πωπω, λιγες μερες ελειψα.... και οι μογγολοι ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ.....!!!!! Ρε ντορκς, συνελθετε, σας διαβαζουμε και εμεις που ειμαστε λιιιιγο μεγαλα παιδια..... και εχουμε ενα δραμι μυαλο στο κεφαλι μας, αν ξερετε τι σημαινει αυτο...!!!!! :2funny: :2funny:

Ρε? Με το φωτουλη ρεεεεεεεεεε?????????????  :2funny: :2funny: :2funny:

'Η με το ξανθομαλουσικο αγορι-συνοδο κυριων??????? :2funny: :2funny: :2funny:

Αιντε ασχοληθειτε με τους απο πανω σας, οπως λετε με το νου σας, :jerking: :jerking: :jerking: και αφηστε μας στα...... χαλια μας, οπως πιστευετε, τι καψα σας επιασε?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Τα παπαγαλακια που φαγανε τον παπα του Κοντη και του Αμπρεου το Σαββατο το πρωι, τα δειρατε 'η ακομη περιμενετε να σας πουλανε ειδησεις και αποκλειστικοτητες??? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.2 Ο ζησης πρεπει να δινει το μισο μισθο του στον Κοντη, οτι παικτες βρισκει και τελικα δεν τους θελουμε, προσπαθει να τους "χτυπησει"..... :2funny: :2funny: Ανεπιβεβαιοτες πληροφοριες λενε οτι εθεαθη ο ζησουκος στην Παπαναστασιου, να ψαχνει σε ενα καδο σκουπιδιων, τις σημειωσεις που πεταξε ο Κοντης..... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.3 Ο Βιτολο 'η για την ακριβεια "πουστολο" οπως τον ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, αλλα εντελως τυχαια τωρα τον ΓΛΥΦΕΤΕ, ποτε θα "υπογραψει"?????? Εχασε το στυλο??? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.4 κολκα-βασιλοπουλε ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ...... :s&m_3: :s&m_2: :s&m_3:..... :2funny: :2funny:
Απαντήσεις...
ΥΓ1: Κάνατε μεγάλη λαλακία προχτες. Άσε που βρωμούσε το πράγμα. Λίγοι το έχαψαν. Ανοίξατε πόλεμο. Αν σας πάρουμε του χρόνου Κάλβο και Κόκε (αν χάσει κάνα κιλό) θα καταλάβετε την λαλακία σας  :2funny: :2funny:

ΥΓ3:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και εγώ το έλεγα. Ψάχνω τα ποστς μου να τα σβήσω

Επισκέπτης
Απαντήσεις...
ΥΓ1: Κάνατε μεγάλη λαλακία προχτες. Άσε που βρωμούσε το πράγμα. Λίγοι το έχαψαν. Ανοίξατε πόλεμο. Αν σας πάρουμε του χρόνου Κάλβο και Κόκε (αν χάσει κάνα κιλό) θα καταλάβετε την λαλακία σας  :2funny: :2funny:

ΥΓ3:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και εγώ το έλεγα. Ψάχνω τα ποστς μου να τα σβήσω

Απαντήσεις στις απαντήσεις

ΥΓ1        Ώπα ρε Φλορεντίνο Πέρεθ σιγά μην αγοράσεις και τα γραφεία!
ΥΓ3        Κάτσε να τον πάρεις πρώτα και μετά τα σβήνεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απαντήσεις...
ΥΓ1: [glow=red,2,300]Κάνατε μεγάλη λαλακία προχτες. Άσε που βρωμούσε το πράγμα. Λίγοι το έχαψαν. Ανοίξατε πόλεμο. Αν σας πάρουμε του χρόνου Κάλβο και Κόκε (αν χάσει κάνα κιλό) θα καταλάβετε την λαλακία σας [/glow]  :2funny: :2funny:

Μπρρρρρρρρρ............. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μια απίστευτη συγκυρία που δεν ευοδώθηκε ποτέ υπέρ του παοκ συντελέστηκε το τελευταίο εξάμηνο και είχε ως τελικό αποτέλεσμα τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, Αλί Σισόκο, στη Μίλαν από την Πόρτο με 15 εκ. ευρώ!

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...
Οι εφημερίδες στην Πορτογαλία γράφουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο λόγω του Σάντος ο παοκ είχε ενδιαφερθεί για τον Σισόκο ο οποίος αγωνίζοταν τότε στην Σέτουμπαλ. 

Η τελευταία είχε ζητήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» το ποσό των 300 χιλ. ευρώ αλλά οι άνθρωποι του παοκ το θεώρησαν υπερβολικό...

Το αποτέλεσμα ήταν ο 22χρονος άσος να αποκτηθεί από την Πόρτο, η οποία στη συνέχεια έδωσε για αριστερό μπακ στους "ασπρόμαυρους" τον Λίνο!

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Σισόκο με εκπληκτικές εμφανίσεις (όπως αυτή μέσα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο) δεν άργησε να γίνει κάτοικος Μιλάνου, αποφέροντας στην ομάδα του το ποσό των 15 εκ. ευρώ!..
ε ρε βρυζα με τις επιλογες σουυυυ...............αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απαντήσεις στις απαντήσεις

ΥΓ1        Ώπα ρε Φλορεντίνο Πέρεθ σιγά μην αγοράσεις και τα γραφεία!
ΥΓ3        Κάτσε να τον πάρεις πρώτα και μετά τα σβήνεις.

Απαντήσεις στις απαντήσεις των απαντήσεων

ΥΓ1: Φήμες που θέλουν να έχουμε κλείσει τον σκόρδα για 2+1 έτη ως αναπληρωματικό του ζαγοράκη κρίνονται ως ανυπόστατες  :grin:
ΥΓ3: Σωστό και αυτό...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια απίστευτη συγκυρία που δεν ευοδώθηκε ποτέ υπέρ του παοκ συντελέστηκε το τελευταίο εξάμηνο και είχε ως τελικό αποτέλεσμα τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, Αλί Σισόκο, στη Μίλαν από την Πόρτο με 15 εκ. ευρώ!

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...
Οι εφημερίδες στην Πορτογαλία γράφουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο λόγω του Σάντος ο παοκ είχε ενδιαφερθεί για τον Σισόκο ο οποίος αγωνίζοταν τότε στην Σέτουμπαλ. 

Η τελευταία είχε ζητήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» το ποσό των 300 χιλ. ευρώ αλλά οι άνθρωποι του παοκ το θεώρησαν υπερβολικό...

Το αποτέλεσμα ήταν ο 22χρονος άσος να αποκτηθεί από την Πόρτο, η οποία στη συνέχεια έδωσε για αριστερό μπακ στους "ασπρόμαυρους" τον Λίνο!

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Σισόκο με εκπληκτικές εμφανίσεις (όπως αυτή μέσα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο) δεν άργησε να γίνει κάτοικος Μιλάνου, αποφέροντας στην ομάδα του το ποσό των 15 εκ. ευρώ!..
ε ρε βρυζα με τις επιλογες σουυυυ...............αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μόνο που σε εμάς δε θα έπαιζε με Μαντσεστερ αλλά με αρη οπότε δύσκολα να τον έβλεπε κάποιος. Δε λες καλά που δεν ήρθε το παλληκάρι και κάνει καριέρα;;;; Πάντως μου θύμισε λίγο από ιστορία ντέμη ο οποίος είχε κριθεί κοντός και αποφασίστηκε η αγορά του βολτέζου  :2funny: :2funny: (ο οποίος τραυμάτισε και τον μπότσιεκ σε προπόνηση και έμεινε εκτός κανα δίμηνο).

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλοριζικος και ο παιχταρας!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα