Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου ζητάνε οι κόρες κάθε χρόνο Πευκοχώρι.
(Έτσι κι αλλιώς θα κάνω πολυυυυυυυυυυύ καιρό να ξαναπάω σε νησί :2funny: :2funny:)
Όχι ρε φίλε. Τόσα ωραία μέρη έχει η Χαλκιδική, στο μπουρδέλο θα πας;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο Βιτόλο πότε υπογράφει;  :grin:

έχει υπογράψει ήδη

Αν πάρει την ελευθέρας του τότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο

Αν δεν μπορέσει να την πάρει τότε θα κάνει αυτό που θα του πει η ομάδα του και το συμβόλαιο θα σκιστεί...

Τόσο απλά

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έχει υπογράψει ήδη

Αν πάρει την ελευθέρας του τότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο

Αν δεν μπορέσει να την πάρει τότε θα κάνει αυτό που θα του πει η ομάδα του και το συμβόλαιο θα σκιστεί...

Τόσο απλά

Αρα ο "πουστολο", οπως τον ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 'η εχει υπογραψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, οπως και ο ξανθουλης απο ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 'η εχετε φαει ΠΑΛΙ ενα τεραστιο ΠΑΠΑ (τον εχετε-ειχατε για σιγουρο αλλα παπαλα) 'η (1 στο 1.000.000) θα τον πληρωσετε ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ!!!!!!

Τα λεγαμε αλλα δεν ακουγατε, εκει, τον παικτη απο τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ να παρουμε οσο οσο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρα ο "πουστολο", οπως τον ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 'η εχει υπογραψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, οπως και ο ξανθουλης απο ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 'η εχετε φαει ΠΑΛΙ ενα τεραστιο ΠΑΠΑ (τον εχετε-ειχατε για σιγουρο αλλα παπαλα) 'η (1 στο 1.000.000) θα τον πληρωσετε ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ!!!!!!

Τα λεγαμε αλλα δεν ακουγατε, εκει, τον παικτη απο τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ να παρουμε οσο οσο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ βιαστικός είσαι. Κάτσε και θα δούμε όλοι τι θα γίνει. Κάνατε 2 μεταγραφές και ανοιχτήκατε πάλι. Δεν μάθατε ακόμα ότι η έπρση κάνει κακό;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μου ζητάνε οι κόρες κάθε χρόνο Πευκοχώρι.
(Έτσι κι αλλιώς θα κάνω πολυυυυυυυυυυύ καιρό να ξαναπάω σε νησί :2funny: :2funny:)
Πάρε τις κόρες και πήγαινέ τες 2ο πόδι. Θα πάθουν πλάκα από τις παραλίες. Ειδικά αν τις πας καμιά Βουρβουρου, Τρανη αμμούδα Talgo κτλ που δεν είναι και πήχτρα δεν θα θέλουν να φύγουν από εκεί. Ούτε εσύ φυσικά... Εγγυημένα πράγματα...

Επισκέπτης
Πάρε τις κόρες και πήγαινέ τες 2ο πόδι. Θα πάθουν πλάκα από τις παραλίες. Ειδικά αν τις πας καμιά Βουρβουρου, Τρανη αμμούδα Talgo κτλ που δεν είναι και πήχτρα δεν θα θέλουν να φύγουν από εκεί. Ούτε εσύ φυσικά... Εγγυημένα πράγματα...

Πέρυσι δεν είχα πολλές μέρες κι έμεινα στο 1ο μόνο.
Φέτος θα έχω περισότερες και θα την κάνω και στο 2ο.

Thanks για τις πληροφορίες! :thumbsup:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Άσε ήμουν εχθές talgo. Το πολύ 30 άτομα σε όλη την παραλία (εκ των οποίων 3-4 κορυφαία μωρά , δυστυχώς εγώ ήμουν με το δικό μου  :headbang: ) chill out μουσικούλα, ησυχία.... Γενικότερα στο 2ο πόδι και ειδικότερα στην πλευρά που κοιτάει Αγιο Όρος τις καθημερινές είναι έτσι, ακόμα και τις high season μέρες. Αν οι κόρες σου είναι και μικρές θα μπορούν να παίζουν ελεύθερα και εσύ να τις προσέχεις ευκολότερα... Μεγάλη υπόθεση

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ βιαστικός είσαι. Κάτσε και θα δούμε όλοι τι θα γίνει. Κάνατε 2 μεταγραφές και ανοιχτήκατε πάλι. Δεν μάθατε ακόμα ότι η έπρση κάνει κακό;;;;;

Αυτο ακριβως ηθελα να σας πω... κακο πραγμα η επαρση και εμεις 'η τελος παντων αυτοι που ελεγαν μεγαλα λογια το λουστηκαν για τα καλα.... οποτε χαμηλα τη μπαλα και σεις γιατι κατι για β ομαδες ακουω, κατι για μπυραριες ακουω, μονο το γηπεδο δε μας εχετε παρει ακομα......Δε σου ειπα ουτε για μεταγραφες, ουτε τιποτα αλλο, θα δειξει, αλλα για το βιτολο που ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΤΥΜΕΝΟ..... τωρα αρχισαν τη ρυθμικη γυμναστικη........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Και αν καθησεις καποιες μερες, περνα και απο ακτη ονειρου-manasou μερια, δε θα χασεις!!!! ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νατα νατα..... βρηκαμε και σημειο επαφης, εχεις γουστο τελικα κι ας μην εισαι Αρης...!!!! ;) :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
22 χρόνια δευτεροποδίτης. Αν έχεις ακουστά και την Κληματαριά τότε δεν θα διαφωνήσω ποτέ ξανά μαζί σου (εκτός αν λες πράγματα στα οποία δεν συμφωνώ  :grin: )

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
22 χρόνια δευτεροποδίτης. Αν έχεις ακουστά και την Κληματαριά τότε δεν θα διαφωνήσω ποτέ ξανά μαζί σου (εκτός αν λες πράγματα στα οποία δεν συμφωνώ  :grin: )

Αν και παω αρμενιστη απο τα 17 μου, δηλαδη 18 χρονια, εκτος απο 4-5 χρονια που ημουν μεταξυ 1ου και 2ου και πλεον εχω "ριξει αγκυρα" στο manasou,δε μου 'ρχεται η κληματαρια, εκτος αν μου διαφευγει η ονομασια (λογω ηλικιας)!!!!!!!

2ο ποδι, τα παντα ολα!!!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν και παω αρμενιστη απο τα 17 μου, δηλαδη 18 χρονια, εκτος απο 4-5 χρονια που ημουν μεταξυ 1ου και 2ου και πλεον εχω "ριξει αγκυρα" στο manasou,δε μου 'ρχεται η κληματαρια, εκτος αν μου διαφευγει η ονομασια (λογω ηλικιας)!!!!!!!

2ο ποδι, τα παντα ολα!!!!!!!!!
Λίγο κάτω από Συκιά.. Επική παραλία. Συνιστώ να πεταχτείς (μισή ωρίτσα από manasu)

Προσωπικά από το 1ο πόδι ξέρω ελάχιστα πραγματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom