maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτο να δεις πως ειναι αφιερωμενο.....
ξεκόλα ρε φίλε,
ο βιολίδης έδωσε τις μετοχές του στον Γκαγκάτση. Τον κόσμο τι τον νοιαζει; Δικές του είναι; Και τί θα κάνει ο γκαγκάτσης με το 12%; Κανείς ΠΑΟΚτσής δεν ασχολείται, μόνο εσύ.
Και επιτέλους ξεκόλα, ασχολήσου με την ομάδα σου, αν θέλεις να την πεις στον ΠΑΟΚ κάνε λίγο χιούμορ, πες για τον ελ λόκο, για τα πανό, οτι έρχεστε, οτι θα μας ξεσκίσετε και ότι άλλο θέλεις. Πολύ κόμπλεξ βγάζεις. Ξεφτιλίζεσαι, το ξέρεις;
Διαρκείας πήρες; Κινητό; Φανέλα; Ρωτάω γιατί έμαθα οτι πάνε μαζι, 3 σε 1, χέντ εντ σόουλντερς...
Να'σαι καλα Μαξιμε,οι κινησεις ως τωρα δειχνουν καλες,η ομαδα αποκτα ποιοτητα εστω και προσωρινα...Δεν εχεις αδικο, ξεχασε τη δικο-μανια του εναντιον του Αρη.... αλλα παλι κακο παει να μας κανει..... αφησε τους ρε παππου εκει στον υπνο τους.... μην τους ξυπνας!!!!!!
Απορια: Οοοοοολοι αυτοι που πληρωσαν για την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου τους, καταλαβαν τι ακριβως παιχτηκε????? Χαρισαν το 12,5% των μετοχων στον μπαμπα του μακη..... Ε ρε γλεντια που θα εχουμε...!!!!
Καλως (ξανα)ορισες φιλε agnius, κατα τα αλλα ησυχια, τα διαρκειας προχωρανε και οπως το ειπες, χαμηλα τη μπαλα, καλες οι κινησεις, αισιοδοξια αρκετη, αλλα ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ!!! ;)
Να'σαι καλα Μαξιμε,οι κινησεις ως τωρα δειχνουν καλες,η ομαδα αποκτα ποιοτητα εστω και [glow=red,2,300]προσωρινα[/glow]...
Κατ αρχας ΧΑΛΑΡΩΣΕ, πολυ εκνευρισμο διακρινω, θελεις να πεις, κανεις δημοσιοκαφρος δεν ασχολειται, το κουκουλωσαμε κι αυτο....... εσυ πες οτι γουσταρεις γκαγκατση, οκ, δικαιωμα σου....
Με την ομαδα μου ασχολουμαι ΟΠΟΤΕ και ΟΣΟ γουσταρω ΕΓΩ, καθως και postαρουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, μαγκακο, αν δε σ' αρεσει, μη διαβαζεις.....
Τα αλλα, στο γηπεδο, εδω οτι κι αν σου πω ειναι περιττο, την ωρα μου θα χασω, ποιος el loco και ποιος gracian...... ερχεται ο φωτουλης!!!!!!!
Ακομα και το θεμα διαρκειας βλεπω σε εκνευριζει, γιατι? αφου ο τεραστιος λαος, με το γηπεδο λαστιχο και τα ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ παλι θα "πουλησει" περισσοτερα......
Ο Γρατσιαν δεν σου αρέσει;Οι δημοσιογράφοι ασχολούνται γιατί ο Ζαγοράκης τους έκανε μεγάλο κακό με την ανακοίνωση 6 μεταγραφών σε μία εβδομάδα, τώρα δεν έχουν τι να γράψουν, βρίσκουν ονόματα από μόνοι τους και πλάθουν ιστορίες με γκαγκάτση κτλ. Η διαφορά είναι οτι τα 6 πρώτα ονόματα έβγαιναν από μέσα από την ΠΑΕ ενώ τώρα οι πόρτες έκλεισαν... Φαντάσου λίγο τους δημοσιογράφους των μμε της πόλης: Η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και δεν βγαίνει από εκεί ούτε μισή είδηση, γι αυτό γράφουμε μαλακίες να περνάει η ώρα...
Υ.Γ. Φανέλες με τον ελλόκο και το ναφτί έχετε ή τελείωσαν; Αν σας τελείωσαν να τυπώσουμε και εμείς μερικές στο ασπρόμαυρο. Μόνο να τους ρωτήσετε τί νούμερο θέλουν να φορούν (του χρόνου...)
Ο Γρατσιαν δεν σου αρέσει;
Το 4-3-3 κατά βάση δεν χρειάζεται δεκαράκι. Σκοπός του συστήματος είναι να πηγαίνει η μπάλα πλάγια.Αν και στο 4-3-3 δεν χωραει 10άρι αλλά λέμε τώρα
και που χωραει το 10αρι ρε μεγαλε??? στο 4-4-2???
στο 4-3-3 εχεις 2 αμ.χαφ κι ενα 10αρι...
Υ.Γ. Φανέλες με τον ελλόκο και το ναφτί έχετε ή τελείωσαν; Αν σας τελείωσαν να τυπώσουμε και εμείς μερικές στο ασπρόμαυρο. Μόνο να τους ρωτήσετε τί νούμερο θέλουν να φορούν (του χρόνου...)
Μερακλή μου εσύΜας τελείωσαν και θα τυπώσουμε άλλες με την κυρία!
Εσείς ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μερακλή μου εσύ
Αν και στο 4-3-3 δεν χωραει 10άρι αλλά λέμε τώρα
και που χωραει το 10αρι ρε μεγαλε??? στο 4-4-2???
στο 4-3-3 εχεις 2 αμ.χαφ κι ενα 10αρι...
Γαμήθηκες ρε παπάρα. Αργούνε ακόμα λέμεεεε.Έπηξα λέμε!!!!!!!!!!!!
[size=30pt]ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Μας τελείωσαν και θα τυπώσουμε άλλες με την κυρία!
Είδες ρε τι καλή δουλειά κάνουνε στο drom; Σου μάθαν να διαβάζεις και έμαθες και από συστήματα τρομάρα σουΌχι, έχεις ένα αμυντικό χαφ και 2 πλάγιους (όπως Τουρέ, Ινιέστα, Τσάβι)
Στο 4-4-2 με ρόμβο έχεις ένα αμυντικό χαφ, ένα δεκάρι και 2 πλάγιους (πιο ακραίους από αυτούς του 4-3-3)
Αυτά κατά βάση διότι μπορείς να κάνεις και παραλαγές και τότε να παίξεις όπως το λες...
Ρε μεγάλε γιατί ασχολείσαι μόνο με τον ΠΑΟK;;;;; Κοίτα πρώτα τις αρχαιρεσίες της αερολέσχης και μετά ασχολήσου με εμάς. Κοίτα να απαγκιστρωθείτε από τον θούπερ 3. Δευτέρα επευφημούσατε τον Σκόρδα (τελικά τον συμπαθώ ) Τρίτη έγινε προδότης, έτσι ξαφνικά. Αν ο θούπερ 3 δεν σας έλεγε τίποτα 98% θα έβγαζε στις εκλογές..Κατ αρχας ΧΑΛΑΡΩΣΕ, πολυ εκνευρισμο διακρινω, θελεις να πεις, κανεις δημοσιοκαφρος δεν ασχολειται, το κουκουλωσαμε κι αυτο....... εσυ πες οτι γουσταρεις γκαγκατση, οκ, δικαιωμα σου....
Με την ομαδα μου ασχολουμαι ΟΠΟΤΕ και ΟΣΟ γουσταρω ΕΓΩ, καθως και postαρουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, μαγκακο, αν δε σ' αρεσει, μη διαβαζεις.....
Τα αλλα, στο γηπεδο, εδω οτι κι αν σου πω ειναι περιττο, την ωρα μου θα χασω, ποιος el loco και ποιος gracian...... ερχεται ο φωτουλης!!!!!!!
Ακομα και το θεμα διαρκειας βλεπω σε εκνευριζει, γιατι? αφου ο τεραστιος λαος, με το γηπεδο λαστιχο και τα ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ παλι θα "πουλησει" περισσοτερα......
Τι ωραία που θα είναι η πτώση!!!!Ρε μεγάλε γιατί ασχολείσαι μόνο με τον ΠΑΟK;;;;; Κοίτα πρώτα τις αρχαιρεσίες της αερολέσχης και μετά ασχολήσου με εμάς. Κοίτα να απαγκιστρωθείτε από τον θούπερ 3. Δευτέρα επευφημούσατε τον Σκόρδα (τελικά τον συμπαθώ ) Τρίτη έγινε προδότης, έτσι ξαφνικά. Αν ο θούπερ 3 δεν σας έλεγε τίποτα 98% θα έβγαζε στις εκλογές..
Όσο για τις μεταγραφές μη ξεχνάς ότι πέρυσι κάνατε μια μεγαλύτερη μεταγραφή, αυτή του Ρεγκέιρο. Όλοι είδαμε τι έγινε. Ποιος σου λέει ότι οι μεταγραφάρες που κάνατε δεν έρχονται για να πηγαίνουν για μπανάκια στο manasu;;;; Για να παίξουν θέλει σοβαρή ομάδα. και εσείς ακόμα είστε μακριά από αυτό.. Θέλει προπονητή. Αν π.χ. πάρετε τον μαρκές θα σας κάνει πουτάνα. Αν τον πάρουμε εμείς θα στέκεται προσοχή σε Σάντος, Πάμπλο, Μούσλι κτλ κτλ..
Εμείς πέρυσι βήκαμε 2οι, θέση που ούτε στα όνειρά σου δεν θα δεις. Φυσικά αν θυμάσαι περίμενες να ξεφουσκώσουμε. Ευτυχώς οι άλλοι είχαν κάκκο ο οποίος αποδείχτηκε παικταράς. Φυσικά τώρα θα πεις ότι είμαι γραφικός που ασχολούμαι με διαιτησίες και είμαι πρόβατο και τέτοια. Αν όμως θεωρείς ότι δεν ύπάρχουν θέματα διαιτησίας και όλα είναι 50-50 τότε γιατί κράζεις που πήραμε γκαγκάτση;;;;;
ΥΓ: Εχεις την παραμικρή ελπίδα ότι του χρόνου θα κοντράρετε τον ΠΑΟK;;;; Ότι θα συγκεντρώσετε περισσότερους βαθμούς;;;; Το βλέπω λίγο αδύνατο με την παρούσα κατάσταση.
ΥΓ2: Ο φωτούλης ήταν ο καλύτερος της Λάρισας (και μάλιστα σε εμάς θα είναι πάγκο), ο Τσιρίλο απλά παικταράς (δεν έχετε τέτοιο αμυντικό), ο Κουτσια απλά ελληνικό ταλέντο (από αυτά που δεν έχετε (εσείς προτιμάτε να δίνετε 1 μύριο για δανεικούς ενός χρόνου), για τον Παπαζογλου άφησέ το καλύτερα. Κρέσιτς παικταράς (και αυτός πάγκο) και Αμπου δεν γνωρίζω. Επίσης μη ξεχνάς ότι περιμένουμε άλλες 4-5 μεταγραφές. Και σίγουρα 2 από αυτές θα είναι μπαμ.
ΥΓ3: Τέλος μη ξεχνάς ότι δεν χάσαμε τους παικταράδες που μας έβγαλαν 2ους (ίσως πωληθεί ο Κοντρέρας αλλά σίγουρα θα βρεθεί λύση) όπως Πάμπλο, Μούσλι, Σέρτζιο, Σορλέν, Σνάουτσνερ κτλ κτλ που εσείς τέτοιους παίκτες ΔΕΝ έχετε....
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ασε ρε μαλάκα, μου κατέσχεσαν το ντάτσουν και έμεινα με τις πατάτες...Είδες ρε τι καλή δουλειά κάνουνε στο drom; Σου μάθαν να διαβάζεις και έμαθες και από συστήματα τρομάρα σου