Έλα ρε μαλάκα, εγώ στα φανάρια σε άφησα την τελευταία φορά. Έκανες δικιά σου επιχείρηση; Και μετά σου λένε πως δεν έχετε ίσες ευκαιρίεςασε ρε μαλάκα, μου κατέσχεσαν το ντάτσουν και έμεινα με τις πατάτες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Γαμήθηκες ρε παπάρα. Αργούνε ακόμα λέμεεεε.
Αντί να δώσεις λίγο κουράγιο γαμιέσαι!
[size=30pt]ΠΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!![/size]
Εμαθα οτι ο Γιάννης έδωσε διαταγή οτι για την κυρία θα τυπωθούν σορτσάκια...
Με τη φωτογραφία εμπρός κι εσωτερικά?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Με τη φωτογραφία εμπρός κι εσωτερικά?
Με τη φωτογραφία εκτός και από πίσω...
Τι ωραία που θα είναι η πτώση!!!!
Περιμένω εναγωνίως
Θα σηκώσετε και αεροπλάνο
Αντί να δώσεις λίγο κουράγιο γαμιέσαι!
[size=30pt]ΠΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!![/size]
:-* :-* :-*
Κουράγιο δεν είναι τίποτα.
Σαν να χέζεις προς τα μέσα
Επισκέπτης
τον Σκόρδα (τελικά τον συμπαθώ )
Αποφασίσατε τελικά η περιμένετε προς τα που θα φυσήξει αύριο?
Τον είδε ενας φίλος μου στους ac/dc και μάλιστα φορούσε και κερατάκια. Πραγματικά τον αγάπησα...Αποφασίσατε τελικά η περιμένετε προς τα που θα φυσήξει αύριο?
Οχι ρε πούστη πως το έχασα αυτό το θέαμα; Έπρεπε να τον δείξουν στις γιγαντοοθόνεςΤον είδε ενας φίλος μου στους ac/dc και μάλιστα φορούσε και κερατάκια. Πραγματικά τον αγάπησα...
Σίγουρα θα φώναζε το ταξιδεύω για σένα σε όλη τη γη.....Οχι ρε πούστη πως το έχασα αυτό το θέαμα; Έπρεπε να τον δείξουν στις γιγαντοοθόνες
όπως στον αγώνα με τη Λάρισα
Ο πιο χεβυ μέταλ πρόεδρος στα χρονικά και εσείς τον διώξατε
Επισκέπτης
Τον είδε ενας φίλος μου στους ac/dc και μάλιστα φορούσε και κερατάκια. Πραγματικά τον αγάπησα...
Αν δεν τον είχαν ξηλώσει θα είχε φέρει τον Angus για αριστερό μπάκ!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ρε μεγάλε γιατί ασχολείσαι μόνο με τον ΠΑΟK;;;;; Κοίτα πρώτα τις αρχαιρεσίες της αερολέσχης και μετά ασχολήσου με εμάς. Κοίτα να απαγκιστρωθείτε από τον θούπερ 3. Δευτέρα επευφημούσατε τον Σκόρδα (τελικά τον συμπαθώ ) Τρίτη έγινε προδότης, έτσι ξαφνικά. Αν ο θούπερ 3 δεν σας έλεγε τίποτα 98% θα έβγαζε στις εκλογές..
Όσο για τις μεταγραφές μη ξεχνάς ότι πέρυσι κάνατε μια μεγαλύτερη μεταγραφή, αυτή του Ρεγκέιρο. Όλοι είδαμε τι έγινε. Ποιος σου λέει ότι οι μεταγραφάρες που κάνατε δεν έρχονται για να πηγαίνουν για μπανάκια στο manasu;;;; Για να παίξουν θέλει σοβαρή ομάδα. και εσείς ακόμα είστε μακριά από αυτό.. Θέλει προπονητή. Αν π.χ. πάρετε τον μαρκές θα σας κάνει πουτάνα. Αν τον πάρουμε εμείς θα στέκεται προσοχή σε Σάντος, Πάμπλο, Μούσλι κτλ κτλ..
Εμείς πέρυσι βήκαμε 2οι, θέση που ούτε στα όνειρά σου δεν θα δεις. Φυσικά αν θυμάσαι περίμενες να ξεφουσκώσουμε. Ευτυχώς οι άλλοι είχαν κάκκο ο οποίος αποδείχτηκε παικταράς. Φυσικά τώρα θα πεις ότι είμαι γραφικός που ασχολούμαι με διαιτησίες και είμαι πρόβατο και τέτοια. Αν όμως θεωρείς ότι δεν ύπάρχουν θέματα διαιτησίας και όλα είναι 50-50 τότε γιατί κράζεις που πήραμε γκαγκάτση;;;;;
ΥΓ: Εχεις την παραμικρή ελπίδα ότι του χρόνου θα κοντράρετε τον ΠΑΟK;;;; Ότι θα συγκεντρώσετε περισσότερους βαθμούς;;;; Το βλέπω λίγο αδύνατο με την παρούσα κατάσταση.
ΥΓ2: Ο φωτούλης ήταν ο καλύτερος της Λάρισας (και μάλιστα σε εμάς θα είναι πάγκο), ο Τσιρίλο απλά παικταράς (δεν έχετε τέτοιο αμυντικό), ο Κουτσια απλά ελληνικό ταλέντο (από αυτά που δεν έχετε (εσείς προτιμάτε να δίνετε 1 μύριο για δανεικούς ενός χρόνου), για τον Παπαζογλου άφησέ το καλύτερα. Κρέσιτς παικταράς (και αυτός πάγκο) και Αμπου δεν γνωρίζω. Επίσης μη ξεχνάς ότι περιμένουμε άλλες 4-5 μεταγραφές. Και σίγουρα 2 από αυτές θα είναι μπαμ.
ΥΓ3: Τέλος μη ξεχνάς ότι δεν χάσαμε τους παικταράδες που μας έβγαλαν 2ους (ίσως πωληθεί ο Κοντρέρας αλλά σίγουρα θα βρεθεί λύση) όπως Πάμπλο, Μούσλι, Σέρτζιο, Σορλέν, Σνάουτσνερ κτλ κτλ που εσείς τέτοιους παίκτες ΔΕΝ έχετε....
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Άρα μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει μεταγραφή βασικού παίκτη ! Αφού ο Τσιρίλο τη μισή χρονιά θα είναι τιμωρημένος (βλ. Κάκκος κλπ) Ο Φωτάκης αναπληρωματικός (η μόνη ίσως μεταγραφή της προκοπής) , ο Κουτσιανικούλης ....καλός αλλά για τον Εργοτέλη !
ΥΓ: Ο Παπάζογλου πήγε στον Παοκ γιατί τα σουβλάκια & τα μπιφτέκια του "Γιώτη" είναι πιο νόστιμα απο του "157" .
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Όσο για την ομάδα μας τώρα : ο Αμπρέου μεγάλος παίκτης αλλά ....και ο Αμορόζο ήταν !!!!! Ο αριστερός μπακ που πήραμε δεν τον ξέρω δεν απαντώ , πάντως και τον Νέτο δεν τον ξέραμε !!! Ο Γκρατσιάν απο τα βιντεάκια φένεται ότι είναι πολύ μεγάλος μπαλάδόρος , όμως αν έφτιαχνα κι εγώ βιντεάκια θα έλεγαν ότι είμαι ο Τζόρνταν (μπασκετ παίζω) . Ο Ναφτί νομίζω ο πιό σίγουρος & βασικός στην εθνική της χώρας του & με εμπειρίες απο ένα πολύ πιο σκληρό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το β` Αγγλικό . Πάντως ο Νασούτι αν έρθει θα είναι σίγουρα καλύτερος απο Λέμπο , Γκιάρο , Χοντρέρας , Τσιρίλο κλπ
'Οπως λέει και ο μάξιμος, όλα θα φανούν στο χόρτο. Μην φάμε καμιά παπάρα όμως πάλι και αρχίσουμε να καπνίζουμε το χόρτο του Κλεάνθη για να στανιάρουμεΌσο για την ομάδα μας τώρα : ο Αμπρέου μεγάλος παίκτης αλλά ....και ο Αμορόζο ήταν !!!!! Ο αριστερός μπακ που πήραμε δεν τον ξέρω δεν απαντώ , πάντως και τον Νέτο δεν τον ξέραμε !!! Ο Γκρατσιάν απο τα βιντεάκια φένεται ότι είναι πολύ μεγάλος μπαλάδόρος , όμως αν έφτιαχνα κι εγώ βιντεάκια θα έλεγαν ότι είμαι ο Τζόρνταν (μπασκετ παίζω) . Ο Ναφτί νομίζω ο πιό σίγουρος & βασικός στην εθνική της χώρας του & με εμπειρίες απο ένα πολύ πιο σκληρό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το β` Αγγλικό . Πάντως ο Νασούτι αν έρθει θα είναι σίγουρα καλύτερος απο Λέμπο , Γκιάρο , Χοντρέρας , Τσιρίλο κλπ
Επισκέπτης
'Οπως λέει και ο μάξιμος, όλα θα φανούν στο χόρτο. Μην φάμε καμιά παπάρα όμως πάλι και αρχίσουμε να καπνίζουμε το χόρτο του Κλεάνθη για να στανιάρουμε
Τί τον έχουνε σπείρει τον Κλεάνθη ρε παπάρα?
Αγιόκλημα. Ξέρεις τι κεφάλι κάνεις;
Τί τον έχουνε σπείρει τον Κλεάνθη ρε παπάρα?
Επισκέπτης
Η δήλωση του Σέρχιο Κόκε πριν από δέκα περίπου ημέρες στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα που έδωσε στην Ισπανία… «Θα γύριζα σαν τρελός στην Μάλαγα», όπως φαίνεται κάποιους δεν τους άφησε αδιάφορους. Πολύ περισσότερο δε τους ιθύνοντες της Ισπανικής ομάδας. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της έγκυρης και μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, την «As», ο Άρης απέρριψε πρόταση της Μάλαγα για τον Σέρχιο Κόκε. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η διοίκηση των «κίτρινων» ξεκαθάρισαν στον ισπανικό σύλλογο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουν το μεγάλο τους αστέρι να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Πάντως αυτό δεν φαίνεται να τους εμποδίζει με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι θα πιέσει τον ποδοσφαιριστή του Άρη να κάνει το παν από την πλευρά του για να αλλάξει τα δεδομένα και να επιστρέψει στην Μάλαγα.
Κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!
Κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!
Εννοείται ότι ακόμα εκτός Τσιρίλο δεν πήραμε βασικό. Οι υπόλοιποι θα βοηθούν από τον πάγκο αυτούς που βγήκαν 2οι....Άρα μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει μεταγραφή βασικού παίκτη ! Αφού ο Τσιρίλο τη μισή χρονιά θα είναι τιμωρημένος (βλ. Κάκκος κλπ) Ο Φωτάκης αναπληρωματικός (η μόνη ίσως μεταγραφή της προκοπής) , ο Κουτσιανικούλης ....καλός αλλά για τον Εργοτέλη !
ΥΓ: Ο Παπάζογλου πήγε στον Παοκ γιατί τα σουβλάκια & τα μπιφτέκια του "Γιώτη" είναι πιο νόστιμα απο του "157" .
Πάντως 2 βασικούς να περιμένεις μέσα στο καλοκαιράκι.
Το ξαναλέω αν και δεν με πολυπέφτει ο λόγος. Δική σας είναι η ομάς εσείς την κρίνετε. Για να πάτε καλά πρέπει να σοβαρέψει οργανωτικά η ομάδα, από προπονητή, τους παίκτες, εσάς το δ.σ.Όσο για την ομάδα μας τώρα : ο Αμπρέου μεγάλος παίκτης αλλά ....και ο Αμορόζο ήταν !!!!! Ο αριστερός μπακ που πήραμε δεν τον ξέρω δεν απαντώ , πάντως και τον Νέτο δεν τον ξέραμε !!! Ο Γκρατσιάν απο τα βιντεάκια φένεται ότι είναι πολύ μεγάλος μπαλάδόρος , όμως αν έφτιαχνα κι εγώ βιντεάκια θα έλεγαν ότι είμαι ο Τζόρνταν (μπασκετ παίζω) . Ο Ναφτί νομίζω ο πιό σίγουρος & βασικός στην εθνική της χώρας του & με εμπειρίες απο ένα πολύ πιο σκληρό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το β` Αγγλικό . Πάντως ο Νασούτι αν έρθει θα είναι σίγουρα καλύτερος απο Λέμπο , Γκιάρο , Χοντρέρας , Τσιρίλο κλπ
Σαν ονόματα αυτοί που φέρατε φαίνονται πολύ καλοί. Το θέμα όμως είναι να τους δώσεις κίνητρα να παίζουν σοβαρά και επαγγελματικά. Εκεί φαίνεται, χωρίς καμία δόση ειρωνίας, ότι χωλαίνετε.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ναφτι-στην β'αγγλιας μολις 11 παιχνιδια επαιξε και μαλιστα στα 3 μπηκε αλλαγη και στα 5 εγινε αλλαγη.Μολις 3 παιχνιδια επαιξε 90 λεπτα
Αρανο-πριν υπογραψει στην χουρικανα πως λεγεται κιολας ηταν 6 μηνες ανεργος.Περασε πριν απο Polideportivo Ejido(Ισπανια) χωρις να παιξει
οι αλλοι δυο ναι
πρεπει να ειναι παιχταραδες
Αρανο-πριν υπογραψει στην χουρικανα πως λεγεται κιολας ηταν 6 μηνες ανεργος.Περασε πριν απο Polideportivo Ejido(Ισπανια) χωρις να παιξει
οι αλλοι δυο ναι
πρεπει να ειναι παιχταραδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K