Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα, χρονια πολλα στους εορταζοντες, καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας σημερα! Προεδρε χρονια σου πολλα και μετα....τις εργομετρικες που θα κανει σημερα ο Αμοροζο μες τη τουμπα, περιμενω και την ανακοινωση-απαντηση στον προκλητικο αγραμματο!! ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα, χρονια πολλα στους εορταζοντες, καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας σημερα! Προεδρε χρονια σου πολλα και μετα....τις εργομετρικες που θα κανει σημερα ο Αμοροζο μες τη τουμπα, περιμενω και την ανακοινωση-απαντηση στον προκλητικο αγραμματο!! ;)
Άμα έχεις πρόεδρο γιατρό, σπουδαγμένο και με μεταπτυχιακά ποιος σε πιάνει;
Του αγίου Χαραλάμπους δεν είναι σήμερα;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άμα έχεις πρόεδρο γιατρό, σπουδαγμένο και με μεταπτυχιακά ποιος σε πιάνει;
Του αγίου Χαραλάμπους δεν είναι σήμερα;

Και με 5 ξενες γλωσσες παρακαλω!! ;) Ναι, Χαραλαμπος, Λαμπρος κ.λ.π.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και με 5 ξενες γλωσσες παρακαλω!! ;) Ναι, Χαραλαμπος, Λαμπρος κ.λ.π.
Γκολ ο Χαραλάμπους για να γιορτάσει την ονομαστική γιορτή (του επωνύμου του :think: :think: ;)
Πραγματικά σας ζηλευω :πρόεδρος, μάνατζερ, προπονητης, όλοι γλωσσομαθείς και με επίπεδο.
Κρίμα που έφυγε και ο, να πουμε, παντζιαράς

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γκολ ο Χαραλάμπους για να γιορτάσει την ονομαστική γιορτή (του επωνύμου του :think: :think: ;)
Πραγματικά σας ζηλευω :πρόεδρος, μάνατζερ, προπονητης, όλοι γλωσσομαθείς και με επίπεδο.
Κρίμα που έφυγε και ο, να πουμε, παντζιαράς

Ε, απο Ζαγορακη, Βρυζα, Πουρτιοτοπουλο και Ποικιλιδη.........κομματακι πιο μορφωμενοι φαινονται!!! ΛΛιιιιγοοο, μια ιδεα βρε αδελφε!! Και δε μιλω για μορφωση επιπεδου, κοινωνικη μορφωση, τα στοιχειωδη: Εισαι οπαδος?? λες οτι θελεις, οπου θελεις! Εισαι οπαδος-προεδρος-διοικηση?? λες οτι θελεις ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλα  ΟΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ Σ' ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!
Λιλλη, σου εχει εξηγησει κανεις τη διαφορα του να εισαι αυτος που εισαι απο το να εισαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του παοκ???? Αλλο προσωπο και αλλο ΘΕΣΜΟΣ αμορφωτε!!!!!

Επισκέπτης
Όταν σήκωσε ο Ζάγορ το euro είμαι σίγουρος ότι έιπες δεν το πανηγυρίζω ο ζαγοράκης έιναι αμόρφωτος! Σε καταλαβαίνω  :tooth:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ε, απο Ζαγορακη, Βρυζα, Πουρτιοτοπουλο και Ποικιλιδη.........κομματακι πιο μορφωμενοι φαινονται!!! ΛΛιιιιγοοο, μια ιδεα βρε αδελφε!! Και δε μιλω για μορφωση επιπεδου, κοινωνικη μορφωση, τα στοιχειωδη: Εισαι οπαδος?? λες οτι θελεις, οπου θελεις! Εισαι οπαδος-προεδρος-διοικηση?? λες οτι θελεις ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλα  ΟΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ Σ' ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!
Λιλλη, σου εχει εξηγησει κανεις τη διαφορα του να εισαι αυτος που εισαι απο το να εισαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του παοκ???? Αλλο προσωπο και αλλο ΘΕΣΜΟΣ αμορφωτε!!!!!
Ειδικά για το θέμα πρόεδρος(ή και δ. σύμβουλος)-οπαδός(ή και συνδεσμίτης)που λέω πράγματα απλώς για να χαιδέψω τα αυτιά των συνοπαδών μου, μάλλον δεν πρέπει να μιλατε.Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζετε.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
καλα ρε? μπαινουνε παοκια στο thread του AΡΗ να μιλησουνε για μπασκετ? για μπασκετ ρε πουστη μου? πατε καλα? στη μπαλα να το καταλαβω στα πλαισια της κοντρας μας , μιας και κατα καιρους ειχατε καλη ομαδα . στο μπασκετ τι να πειτε? περυσι στο κρατικο που παιξαμε παραταση ρωτουσε ενας αν θα παιξουμε 2 ημιχρονα!!! σεβασμο στο ταβανι του παλε ρε! οσο για τον ζαγορ το επιπεδο του φαινεται απο τη γυναικα του...σπιρτο αναμμενο!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όταν σήκωσε ο Ζάγορ το euro είμαι σίγουρος ότι έιπες δεν το πανηγυρίζω ο ζαγοράκης έιναι αμόρφωτος! Σε καταλαβαίνω  :tooth:

Οταν σηκωσε ο Ζαγορ το Euro και ειχα τη χαρα να ειμαι εκει, το πανηγυρισα με την ψυχη μου και αν τυχον το ξανακαναμε, παλι θα το πανηγυριζα!! Αυτο σημαινει οτι ο ζαγορ ειναι μορφωμενος???? Εχει για μια ζωη το αλαθητο??? Θα τον προσκυναμε για μια ζωη??? Οτι και να κανει εχει δικιο??? Να τον φωναξουμε και στο σπιτι μας να μας μαμησει???? Μη μπερδευεις τις καταστασεις, μαγκια του, μπραβο του, του εβγαλα το καπελο που εβαλε και αυτος ενα λιθαρακι σε εκεινη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια, αλλα πλεον εκτιθεται, με τις πραξεις του και τυχαινει να ειμαι αυτος (σαν σωματειο) που προσβαλει! Ηθελα να δω αν εβγαζε καποια ανακοινωση εναντιον της ομαδας σου (Αεκ δεν ειπαμε οτι εισαι?) τι θα ελεγες.... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ειδικά για το θέμα πρόεδρος(ή και δ. σύμβουλος)-οπαδός(ή και συνδεσμίτης)που λέω πράγματα απλώς για να χαιδέψω τα αυτιά των συνοπαδών μου, μάλλον δεν πρέπει να μιλατε.Εκτός αν θέλετε να στρουθοκαμηλίζετε.
Προσεξε κατι... μπορει να μην αρεσει οτι ο Σκορδας προερχεται απο συνδεσμιακο κινημα, οτι ειναι οπαδος δηλαδη, αλλα αν προσεξει καποιος την πορεια του ως προεδρος του Αρη, εχει κανει σημαντικα βηματα προοδου και στη λειτουργια της ομαδας, αλλα και στο επικοινωνιακο μερος, ειναι πολλοι που τον παραδεχονται, οτι εχει βελτιωσει την "εικονα" του και τις αντιληψεις του για το ποδοσφαιρο. Αν θα συνεχισει ετσι?? Αγνωστο, ο χρονος θα δειξει....
Τωρα, αν δεν αρεσει η εξωτερικη του εμφανιση..... τι να κανουμε, δεν ειναι διαγωνισμος ομορφιας, ποδοσφαιρο ειναι!!!!! ;)

Επισκέπτης
Eπειδή είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός αν είχε δίκιο δεν θα έλεγα τίποτα! Δίκιο δεν είχε στην ανακοίνωση που έβγαλε αλλά ο δικό σας το ξεκίνησε και όταν κάποιος πρόεδρος είναι και οπαδός όπως ο Ζαγορ η και ο Ντέμης τότε οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις πάντα κρύβουν μία δόση υπερβολής!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Eπειδή είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός αν είχε δίκιο δεν θα έλεγα τίποτα! Δίκιο δεν είχε στην ανακοίνωση που έβγαλε αλλά ο δικό σας το ξεκίνησε και όταν κάποιος πρόεδρος είναι και οπαδός όπως ο Ζαγορ η και ο Ντέμης τότε οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις πάντα κρύβουν μία δόση υπερβολής!

+100000 εχεις δικιο σ' αυτο
Η διαφορα ειναι ομως οτι και τις δυο φορες ο ζαγορ πατησε μπανανοφλουδα. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτος βγαζει τις ανακοινωσεις, μαλλον καποιοι παρατρεχαμενοι συμβουλατορες του!!! Και στην περιπτωση με τα μαχαιρωματα των οπαδων του Ερ. Αστερα, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα τα μμε το καλυψαν (γνωστοι-αγνωστοι ως συνηθως) ο Σκορδας στην ανακοινωση του δεν ανεφερε τις "υποψιες" του, αλλα ο αλλος "τσιμπησε" και εβγαλε καπακι ανακοινωση για μια υποθεση που υποτιθεται οτι δεν ειχε καμια αναμιξη και κανενα ενδιφερον! Ετσι και προχθες, μαλλον πανικοβληθηκε και απαντησε με ενταση και υποτιμητικα σε καποια πραγματα που αν ηταν οκ, δε θα απαντουσε καθολου!
Μπορει και 'γω επειδη ειμαι υποκειμενικος ωρες ωρες να υπερβαλω, αλλα προσπαθω να φιλτραρω πρωτα αυτα που συμβαινουν γυρω μου και μετα να σχηματιζω γνωμη.

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω πως και οι 2 έκαναν μεγάλη βλακεία, πυροδοτείται το κλίμα έτσι και αλλιώς λόγου του παιχνιδιού και αυτοί που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να προκαλούν με την συμπεριφορά τους κάνουν ακριβώς το αντίθετο! Οσοι είμαστε Θεσσαλονίκη ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την πόλη ακόμα και να παίζουν στο υποβρύχιο ταβλι!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σςςςςςςςςςςςςςςςς.
Μην τους ξυπνάς.
¨Ολες οι ανακοινώσεις του γιατρού αφορούν το κυνηγητό που δέχονται.
άλλοτε προκαλεί απροκάλυπτα (σε όλα τους φταίει ο ορφανός και ο παοκ, θα φτάσουμε να γίνει κυβέρνηση ο συναπισμός και στην Ν.Δ θα φταίει ακόμη το ΠΑΣΟΚ και στον Αρη ο ορφανός), άλλοτε συγκεκαλυμμένα, άλλοτε με γρίφους, παροιμίες και επιταπέζια.
Φτάνει, όχι άλλη δόση ευφυίας και εξυπνάδας

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
+100000 εχεις δικιο σ' αυτο
Η διαφορα ειναι ομως οτι και τις δυο φορες ο ζαγορ πατησε μπανανοφλουδα. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτος βγαζει τις ανακοινωσεις, μαλλον καποιοι παρατρεχαμενοι συμβουλατορες του!!! Και στην περιπτωση με τα μαχαιρωματα των οπαδων του Ερ. Αστερα, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα τα μμε το καλυψαν (γνωστοι-αγνωστοι ως συνηθως) ο Σκορδας στην ανακοινωση του δεν ανεφερε τις "υποψιες" του, αλλα ο αλλος "τσιμπησε" και εβγαλε καπακι ανακοινωση για μια υποθεση που υποτιθεται οτι δεν ειχε καμια αναμιξη και κανενα ενδιφερον! Ετσι και προχθες, μαλλον πανικοβληθηκε και απαντησε με ενταση και υποτιμητικα σε καποια πραγματα που αν ηταν οκ, δε θα απαντουσε καθολου!
Μπορει και 'γω επειδη ειμαι υποκειμενικος ωρες ωρες να υπερβαλω, αλλα προσπαθω να φιλτραρω πρωτα αυτα που συμβαινουν γυρω μου και μετα να σχηματιζω γνωμη.
Επειδή ο δικός σας, όπως και όλοι οι αρειανοί φυσικά (αστροπελέκια μου εσείς)είναι τόσο έξυπνος που τον καταλαβαίνουν μόνοι όσοι είναι το ίδιο έξυπνοι με αυτόν ( ναι σε εσάς αναφέρομαι)δημιουργεί σύγχυση με αυτά που γράφει με αποτέλεσμα να τσιμπάει ο χαζός ο Ζαγοράκης και να απαντάει στις σοφιστείες του γιατρού και να καρφώνεται ότι ο παοκ είναι πίσω από όλα.
Κια μια αποκάλυψη που μου έκανε ο Μάκης: Τα δελτία τα είχε πάρει κρυφά ο Τσαρούχας ( ο Παοκτσης, ο αδερφός του) για να τιμωρηθείτε ( αλλά και τότε τόσο ..... :jerking: :jerking:ήσατσαν.Πρότεινε να πείτε ότι τα έκλεψαν και όχι ότι δεν τα πήρατε, γιατί νομίζατε ότι δεν χρειάζονταν, αφού άλλωστε όλοι οι παικταράδες του ¨Αρη είναι πασίγνωστοι, αλλά είπαμε ήθελε ο παοκ, η καβάλα, η καλαμαρια, ο ηρακλής , ο Πάπας να σας ρίξει)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή ο δικός σας, όπως και όλοι οι αρειανοί φυσικά (αστροπελέκια μου εσείς)είναι τόσο έξυπνος που τον καταλαβαίνουν μόνοι όσοι είναι το ίδιο έξυπνοι με αυτόν ( ναι σε εσάς αναφέρομαι)δημιουργεί σύγχυση με αυτά που γράφει με αποτέλεσμα να τσιμπάει ο χαζός ο Ζαγοράκης και να απαντάει στις σοφιστείες του γιατρού και να καρφώνεται ότι ο παοκ είναι πίσω από όλα.
Κια μια αποκάλυψη που μου έκανε ο Μάκης: Τα δελτία τα είχε πάρει κρυφά ο Τσαρούχας ( ο Παοκτσης, ο αδερφός του) για να τιμωρηθείτε ( αλλά και τότε τόσο ..... :jerking: :jerking:ήσατσαν.Πρότεινε να πείτε ότι τα έκλεψαν και όχι ότι δεν τα πήρατε, γιατί νομίζατε ότι δεν χρειάζονταν, αφού άλλωστε όλοι οι παικταράδες του ¨Αρη είναι πασίγνωστοι, αλλά είπαμε ήθελε ο παοκ, η καβάλα, η καλαμαρια, ο ηρακλής , ο Πάπας να σας ρίξει)

Μια ειναι η πραγματικη αληθεια: Ιστορικα ποτε κανενας φιλαθλος-οπαδος δε θα συμφωνησει με κανεναν αλλο, γιατι ο καθενας πιστευει για την ομαδα του οτι ειναι η καλυτερη-μεγαλυτερη-περισσοτερο κοσμο κ.λ.π. κ.λ.π.
Για τα δελτια και την ιστορια στο παιχνιδι με τον ηρακλη ειμασταν τοσο :jerking: :jerking: οσο και εσεις οταν καποιοι κατεβηκαν με πανο το 80 στο βολο και οταν ο Λιασος πατησε το ποδι του στο χορτο της τουμπας στο αλησμονητο παιχνιδι!!!
Το θεμα ειναι σημερα τι γινεται και βεβαια γενικοτερα απο δω και περα.... στο παρελθον κοιταμε τα λαθη για να μην επαναληφθουν και μονο αυτο.... τα αλλα... σε κερδισα τοτε.... σας δειραμε τοτε.... την εχω πιο μεγαλη απο εσενα.... ειναι για τους ΟΥΝΟΥΣ των γηπεδων και για κατι γελοιους ραδιοεφημεριδοδημοσιογραφαροεκδοτες που ΜΙΑ ειναι η ΤΑΚΤΙΚΗ τους...

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ......  οποιος καταλαβε, καταλαβε!! ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι εμείς ευτυχω΄ς ή δυστυχώς δεν φτάσαμε να κρίνεται η αγωνιστική μας τύχη από κάποιον τρίτο , να τον παρακαλάμε γι αυτό και μετά να μας φταίει αυτός (όπως και άλλοι που δεν μας βοήθησαν ή ακόμη κράτησαν και αντίθετη έστω και σύμφωνη με το νόμο στάση)επειδή τελικά δεν έγινε αυτό που θέλαμε.
¨Οσο για την καραμέλα ότι θελαμε να σας ρίξουμε, οι φίλαθλοι πάντα, γιατι για τις σχέσεις των διοικήσεων δεν ξέρουμε ποιες πραγματικά είναι, είναι λογικό να επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Αυτό συμβαίνει σε όλα τα προταθλήματ (ακόμη και στην αγγλία) και αυτό θα κάνατε και εσείς (αν λέμε ,αν φτάσουμε και εμείς σε τέτοια θέση)γι αυτό μην στρουθοκαμηλίζετε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι εμείς ευτυχω΄ς ή δυστυχώς δεν φτάσαμε να κρίνεται η αγωνιστική μας τύχη από κάποιον τρίτο , να τον παρακαλάμε γι αυτό και μετά να μας φταίει αυτός (όπως και άλλοι που δεν μας βοήθησαν ή ακόμη κράτησαν και αντίθετη έστω και σύμφωνη με το νόμο στάση)επειδή τελικά δεν έγινε αυτό που θέλαμε.
¨Οσο για την καραμέλα ότι θελαμε να σας ρίξουμε, οι φίλαθλοι πάντα, γιατι για τις σχέσεις των διοικήσεων δεν ξέρουμε ποιες πραγματικά είναι, είναι λογικό να επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Αυτό συμβαίνει σε όλα τα προταθλήματ (ακόμη και στην αγγλία) και αυτό θα κάνατε και εσείς (αν λέμε ,αν φτάσουμε και εμείς σε τέτοια θέση)γι αυτό μην στρουθοκαμηλίζετε

Σ' αυτο θα συμφωνησω.... δε μου φταει κανενας αλλος που 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος ημουν τελευταιος. Βεβαια , για τις σχεσεις των διοικησεων, δε μου καλοφανηκε, οταν για την περιπτωση των δελτιων, τοτε που τρεχαμε στους αθλ. δικαστες, η διοικηση του παοκ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ παοκ, πιεζε με παραστασεις για την τιμωρια του Αρη, χωρις ξανατονιζω ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του παοκ.Αλλα ειπαμε και οι διοικουντες καποια στιγμη συμπεριφερονται με γνωμονα την εικονα τους προς τους οπαδους τους....

Επισκέπτης
εχω 2 γεγονοτα να παραθεσω για τον σκορδα!
1)στο ματς με την αεκ συνεχισε το παιχνιδι αν και μπορουσε να μην δεχτει και να κερδισουμε το ματς στα χαρτια!ο ζαγορ ειμαι σιγουρος οτι θα το εκανε!γενικα ειναι του στυλ ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!
2)ο σκορδας παραιτηθηκε απο αντιπροεδρος της σουπερ λιγκ!
παμε τωρα στα περι των ομαδων!εγραψα τους τιτλους των ομαδων στα 2 αθληματα και βγηκε το συμπερασμα!ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιες!ειδικα στο μπασκετ ο παοκ ειναι κατηγορια πανιωνιου και ηρακλη!
για το σημερινο παιχνιδι η αρειαναρα θα δωσει απαντηση μεσα στο γηπεδο!αφηστε τον παοκ να δινει παιχνιδια εξω απο τους αγωνιστικους χωρους  ;)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μετα απο ενα ωραιο γαμησακι χτες,παω για συνεχεια σημερα...πασατεμπο,κοκα κολα,hot dog κ παλι στα τσιμεντα για την ομαδα μου .Το ματς θα ειναι μαπα αλλα ο χαβαλες εξω δεν παιζεται.μπορει να κατεβουμε να επιθεωρησουμε το γκαζον...θα βρεξει κιολας,πολλα σκουλικια θα εχει στο χωμα.
ΠΑΟΚ εισαι!
sorry για το off-topic Warhol..ειχα την αναγκη να γραψω καπου!αθηνα η Θεσσαλονικη μενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom