Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αλλα και το '98 στο 1-4 δεν ηταν στημενο απο τους παικτες σας για να διωξετε τον Μπλαχιν, εεεεετσι????
Τι φλασια εφαγα τωρα, αλλα θυμηθηκα οτι οποτε κερδιζει ο παοκ ειναι περιλαμπρη νικη ενω οταν χανει ειναι αβαβα!!!! :grin:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ox δηλαδή σήμερα θα είναι πάλι ABABA .....  :rockon:

Επισκέπτης
Μετα απο ενα ωραιο γαμησακι χτες,παω για συνεχεια σημερα...πασατεμπο,κοκα κολα,hot dog κ παλι στα τσιμεντα για την ομαδα μου .Το ματς θα ειναι μαπα αλλα ο χαβαλες εξω δεν παιζεται.μπορει να κατεβουμε να επιθεωρησουμε το γκαζον...θα βρεξει κιολας,πολλα σκουλικια θα εχει στο χωμα.
ΠΑΟΚ εισαι!
sorry για το off-topic Warhol..ειχα την αναγκη να γραψω καπου!αθηνα η Θεσσαλονικη μενεις?
ακολουθεις το ιδιο προγραμμα με το δικο μου στο πρωτο γυρο!αλλα η διαφορα ειναι οτι εβγαλα γουστα και στο παιχνιδι!παντως κατι πρεπει να γινει γιατι εχει καταντησει κουραστικο φετος!οπου σας βρισκουμε εχουμε ερωτικες περιπτυξεις  :grin:!
αθηνα μενω!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μετα απο ενα ωραιο γαμησακι χτες,παω για συνεχεια σημερα...πασατεμπο,κοκα κολα,hot dog κ παλι στα τσιμεντα για την ομαδα μου .Το ματς θα ειναι μαπα αλλα ο χαβαλες εξω δεν παιζεται.μπορει να κατεβουμε να επιθεωρησουμε το γκαζον...θα βρεξει κιολας,πολλα σκουλικια θα εχει στο χωμα.
ΠΑΟΚ εισαι!
[glow=red,2,300]sorry για το off-topic [/glow] Warhol..ειχα την αναγκη να γραψω καπου!αθηνα η Θεσσαλονικη μενεις?

Μια απλη ερωτηση: topic παοκ δεν υπαρχει στο site????
Πλακα κανω, μη στραβωσεις φιλε, αλλωστε μας κανετε και αβαντα!!!!!! Το "μικρο βεληνεκες" εχει 130 περιπου σελιδες και το "μεγαλο" ουτε 40!!!! (Οχι φυσικα οτι ετσι μετριονται τα μεγεθη των ομαδων οκ??) ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαθατε τα νεα, ε?? Τι εκαναν οι οπαδοι του "μεγαλυτερου βεληνεκους" ???????????
Ποση καφριλα μπορει να κυκλοφορει διπλα μας ρε φουστη μου!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποιά νέα? τι έγινε?
Καποια παιδια, αρειανοι, εχουν εκπομπη στις 13:30, σε ραδιοφωνο της πολης(98.7). Γυρω στις 14:00, κανουν ντου (γνωστοι-αγνωστοι) πεφτει ξυλο, παιρνουν τα μικροφωνα και αρχιζουν "σκουληκια θα σας μαμησουμε... λουστοσκουληκα...κ.λ.π.",κοβεται φυσικα η εκπομπη,πηγε και η αστυνομια,πρεπει να εγιναν συλληψεις, τα παιδια παντως ειναι καλα!
Δεν ξερω τι μπορει να λεγανε τα παιδια στον αερα,σιγουρα δε θα βριζανε λογω Ε.Σ.Ρ., ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ γαμωτο μου!! Εχουν ξεφυγει τα πραγματα!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια απλη ερωτηση: topic παοκ δεν υπαρχει στο site????
Πλακα κανω, μη στραβωσεις φιλε, αλλωστε μας κανετε και αβαντα!!!!!! Το "μικρο βεληνεκες" εχει 130 περιπου σελιδες και το "μεγαλο" ουτε 40!!!! (Οχι φυσικα οτι ετσι μετριονται τα μεγεθη των ομαδων οκ??) ;)

Νο worries...
Κ τι να γραψω στο topic ΠΑΟΚ φιλε?για τους παιχταραδες μας η για την ευρωπαικη μας πορεια φετος?εδω γινεται η καζουρα...!!
Παω για γηπεδο μαγκες..το νου σας στα κασκολ σας αρειανα..Τα λουκετα φορεστε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Νο worries...
Κ τι να γραψω στο topic ΠΑΟΚ φιλε?για τους παιχταραδες μας η για την ευρωπαικη μας πορεια φετος?εδω γινεται η καζουρα...!!
Παω για γηπεδο μαγκες..το νου σας στα κασκολ σας αρειανα..Τα λουκετα φορεστε.
Σωστος!!!!! Αλλωστε η καζουρα ειναι ωραια, οταν δεν ξεφευγει!!!
Αντε.... καλη επτιτυχια!!!!!!!! :bottom: Και προσεχετε λιγο:referee:, εχετε και αρκετους αμπαλους εκει στον παοκ!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σωστος!!!!! Αλλωστε η καζουρα ειναι ωραια, οταν δεν ξεφευγει!!!
Αντε.... καλη επτιτυχια!!!!!!!! :bottom: Και προσεχετε λιγο[glow=red,2,300]:referee:, [/glow] εχετε και αρκετους αμπαλους εκει στον παοκ!!!!!!!!

:referee:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Χαιρετώ τους φίλους μου Αρειανούς....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους φίλους μου Αρειανούς....
σεμνος και ταπεινος χαιρετισμος, οπως αρμοζει σε μια μεγαλη ομαδα.
θα αργησουν μαλλον να εμφανιστουν οι συμπολιτες.
τους κοπηκε η συνδεση και η λαλια

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
- ημασταν για κλωτσιες και επρεπε να φαμε 5.
- αν εδινε το πεναλτι στον κοκε στην αρχη ισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα αν και παλι δεν ειμαι σιγουρος ετσι οπως παιξαμε.
- ως ποτε θα υπαρχει ανοχη στον μεγα αλητη γεωργιαδη ? πριν μερικα χρονια αφησε 3-4 μηνες εξω τον πανοπουλο , στον πρωτο γυρο 1 μηνα εξω ο αουρελιο σημερα εγκληματικο τακλιν στον καραμπελα και δεν ζητησε ουτε συγνωμη.
- ο χαλκιας συνεχιζει την παραδοση στην τρουμπα τοσο ανοιχτα κιολας που σκανδαλιζεσαι και πονηρευεσαι ας εισαι και ο πιο αγνος φιλαθλος.
Τελος για να μην ξεχνιομαστε ΑΡΗΣ 32 , Μπαουκ 26. νομιζω οτι ο λιλυς μπορει να αρχισει το σχεδιασμο της νεας χρονιας αφου φετος ο στοχος επετευχθη , κερδισανε τον ΑΡΗ.

Επισκέπτης
απαραδεκτη εμφανιση!σημερα εχασε ο αρης και τους καναμε τσαμπα μαγκες!δεν πειραζει στο τελος θα γινει η σουμα για τις 2 ομαδες!
στους φιλους παοκτσηδες εχω να πω οτι οπως βλεπετε εδω ειμαστε!δεν εξαφανιζομαστε οπως μερικοι.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom