Επισκέπτης
η γνωμη μου ειναι οτι ο γεωργιαδης πρεει να τιμωρηθει απο τον ζαγορακη!τετοιες ενεργειες ειναι απαραδεκτες!και το ειχε κανει και στον πρωτο γυρο!αλλα μαλλον δεν θα γινει τιποτα!
Απο ποιον ρε φιλε,απο αυτον που εβγαλε ανακοινωση στηριξης του δολοφονου?Σε αλλες χωρες προηγμενες θα του εκοβαν τη μπαλλα επι τοπου...η γνωμη μου ειναι οτι ο γεωργιαδης πρεει να τιμωρηθει απο τον ζαγορακη!τετοιες ενεργειες ειναι απαραδεκτες!και το ειχε κανει και στον πρωτο γυρο!αλλα μαλλον δεν θα γινει τιποτα!
Απο ποιον ρε φιλε,απο αυτον που εβγαλε ανακοινωση στηριξης του δολοφονου?Σε αλλες χωρες προηγμενες θα του εκοβαν τη μπαλλα επι τοπου...
χτες ο αρης επαιξε χαλια και εχασε απολυτα δικαια!επομενως καλα κανεις και πανηγυριζεις και κανεις καζουρα!απο την αλλη ομως σου κανω καζουρα και εγω γιατι σε εχω κερδισει σε ολα τα αθληματα και ειμαι σε ολα απο πανω σου!και επισης εχω ποσταρει τους τιτλους της ομαδας σου και της δικιας μου και παλι βγαινω απο πανω σου!οποτε την καλησπερα μου να εχεις....σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν....θα βγούμε και απολογούμενοι τώρα μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο που σε ισοπέδωσα...
ναι σκορδαλιά έχουμε άλλους στόχους...εσύ ΠΑΝΤΑ παίζεις για τη σωτηρία σου....
όλοι όμως χθες φύγαμε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ...για τα 3 που δεν έγιναν 4,5 ή 6...ένα ημίχρονο είχαμε μπροστά μας
3 μπαλακια σου εριξα στον πρωτο γυρο ,3 μου εριξες χτες εσυ!η διαφορα ξερεις ποια ειναι?οτι ειμαι 4ος και εσυ 8ος!οτι στο μπασκετ σε εχω για την πλακα,το ιδιο στο βολευ και οπου αλλου θες!επισης εχω σχεδον τους διπλασιους τιτλους απο σενα!και παλι την καλησπερα μου.....όλοι κυνηγάνε τον....Ρούλη...συνωμοσία να μην τον αφήσουν να βγει στο...Ουέφα...
ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΑΠΌ Β' ΕΘΝΙΚΗ,ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.....
το κέντρο δεν πέρασες....
Μα πάντα τόσο γραφικοί και κωλόφαρδοι αυτοί οι γύφτοι...σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν....θα βγούμε και απολογούμενοι τώρα μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο που σε ισοπέδωσα...
ναι σκορδαλιά έχουμε άλλους στόχους...εσύ ΠΑΝΤΑ παίζεις για τη σωτηρία σου....
όλοι όμως χθες φύγαμε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ...για τα 3 που δεν έγιναν 4,5 ή 6...ένα ημίχρονο είχαμε μπροστά μας
όλοι κυνηγάνε τον....Ρούλη...συνωμοσία να μην τον αφήσουν να βγει στο...Ουέφα...
ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΑΠΌ Β' ΕΘΝΙΚΗ,ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.....
το κέντρο δεν πέρασες....
εβγαλε ανακοινωση ο παικτης μονος του ποδο....ζητα συγνωμη κτλ...Χθές πάντως σας έσφαξε ολίγον τι και η διαιτησία.....αλλά αποτελεί ντροπή και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φάση του Γεωργιάδη και Καράμπελα....
ένα ''συγνώμη'' και ένα ''περαστικά'' ήταν αρκετό....