Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η γνωμη μου ειναι οτι ο γεωργιαδης πρεει να τιμωρηθει απο τον ζαγορακη!τετοιες ενεργειες ειναι απαραδεκτες!και το ειχε κανει και στον πρωτο γυρο!αλλα μαλλον δεν θα γινει τιποτα!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
πρεπει σιγουρα φιλε γουορ αλλα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η γνωμη μου ειναι οτι ο γεωργιαδης πρεει να τιμωρηθει απο τον ζαγορακη!τετοιες ενεργειες ειναι απαραδεκτες!και το ειχε κανει και στον πρωτο γυρο!αλλα μαλλον δεν θα γινει τιποτα!
Απο ποιον ρε φιλε,απο αυτον που εβγαλε ανακοινωση στηριξης του δολοφονου?Σε αλλες χωρες προηγμενες θα του εκοβαν τη μπαλλα επι τοπου...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Απο ποιον ρε φιλε,απο αυτον που εβγαλε ανακοινωση στηριξης του δολοφονου?Σε αλλες χωρες προηγμενες θα του εκοβαν τη μπαλλα επι τοπου...

σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν....θα βγούμε και απολογούμενοι τώρα μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο που σε ισοπέδωσα...
ναι σκορδαλιά έχουμε άλλους στόχους...εσύ ΠΑΝΤΑ παίζεις για τη σωτηρία σου....
όλοι όμως χθες φύγαμε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ...για τα 3 που δεν έγιναν 4,5 ή 6...ένα ημίχρονο είχαμε μπροστά μας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτες τις μαλακιες που λες δε τις πιστευεις ουτε εσυ ο ιδιος,αλλα ευχομαι ο γαυρος με τον ιδιο τροπο να σας διακορευσει με εν ψυχρω χτυπημα στο Γεωργιαδη απο τον Αντζα που το παιζετε και μαγκες με τις πλατες του Γκαγκατση.Τα βαλατε και με την Αθλ.Κυριακη γιατι οι ανθρωποι απλα ειπαν αυτο που θα ελεγε ο καθε υγιης φιλαθλος.

Επισκέπτης
σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν....θα βγούμε και απολογούμενοι τώρα μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο που σε ισοπέδωσα...
όλοι όμως χθες φύγαμε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ...για τα 3 που δεν έγιναν 4,5 ή 6...ένα ημίχρονο είχαμε μπροστά μας
χτες ο αρης επαιξε χαλια και εχασε απολυτα δικαια!επομενως καλα κανεις και πανηγυριζεις και κανεις καζουρα!απο την αλλη ομως σου κανω καζουρα και εγω γιατι σε εχω κερδισει σε ολα τα αθληματα και ειμαι  σε ολα απο πανω σου!και επισης εχω ποσταρει τους τιτλους της ομαδας σου και της δικιας μου και παλι βγαινω απο πανω σου!οποτε την καλησπερα μου να εχεις....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όλοι κυνηγάνε τον....Ρούλη...συνωμοσία να μην τον αφήσουν να βγει στο...Ουέφα...
ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΑΠΌ Β' ΕΘΝΙΚΗ,ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.....
το κέντρο δεν πέρασες....

Συνημμένα

• pampers.jpg
    pampers.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 38

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και χαλια οπως ημουν θα σε κερδιζα αν δεν ειχες προστασια,αλλα ειπαμε...η παοκ πανω απο ολα

Επισκέπτης
όλοι κυνηγάνε τον....Ρούλη...συνωμοσία να μην τον αφήσουν να βγει στο...Ουέφα...
3 μπαλακια σου εριξα στον πρωτο γυρο ,3 μου εριξες χτες εσυ!η διαφορα ξερεις ποια ειναι?οτι ειμαι 4ος και εσυ 8ος!οτι στο μπασκετ σε εχω για την πλακα,το ιδιο στο βολευ και οπου αλλου θες!επισης εχω σχεδον τους διπλασιους τιτλους απο σενα!και παλι την καλησπερα μου.....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε απο που ξεφυγε αυτος ρε παιδια? εδω μιλαμε για το δολοφονο τον γεωργιαδη και αυτος λεει δεν περασαμε τη σεντρα. οπως ειπε κ ο σκορδας "οι 2 ομαδες εχουν διαφορετικους στοχους" .επισης γεωργιαδη μη σταματησεις φετος σε παρακαλω. θελω να ξαναπατησεις χαριλαου αλλα πρωτα φιλα την οικογενεια σου. ποτε δεν ξερεις τι γινεται, εχει καιρο να παιξει ο κολτσιδας....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δυστυχως χθες ελειπε ενας Κολτσιδας η ενας Μπαμπης Μουστακιδης (για τους παλαιοτερους)να του γυρισουν τα μυαλα και να τον χτυπαει κατω σα χταποδι το δολοφονο.Οι φλωροι μας ουτε καν διαμαρτυρηθηκαν...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έλειπε και ένας Μιχάλης Λεοντιάδης να σε χώσει ακόμα πιο κάτω από κει που είσαι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω δεν εχω αλητες δολοφονους στην ομαδα μου

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
γιαυτο ειστε βλακες γιατι βαζετε πανω απο την κωλομαδα σας και την υγεια ενος 22χρονου. αλλα τι ασχολουμαι ? τοσο μπορεινα δουλεψει ο εγκεφαλος σας τοσα λετε. αντε κ εις ανωτερα ζωα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ουτε μια δημοσια συγνωμη,εστω και στα Τουρκικα...

gavliaris99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
1
Μα πάντα τόσο γραφικοί και κωλόφαρδοι αυτοί οι γύφτοι...
αντί να το βουλώσουν που με μισή ευκαιρία έβαλαν 3 γκολ..
ούτε που το κατάλαβαν.. δεν πειράζει!
Είστε πολύ κωλόφαρδοι που ΔΕΝ θα σας βρούμε στα play off

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
τα μυνηματα μου γιατι σβηνονται ρε μοντς?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Τους αλλους φιλους που μπαινουν στο "Αρης", παρολη την καζουρα, τους διαβαζω, τους πικαρω και αυτοι το ιδιο και αν καποια στιγμη ενοχληθω λιγο περισσοτερο, δεν ασχολουμαι. Εσυ ομως ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ εισαι και πολυ μεγαλος Μ Α Λ Α Κ Α Σ!
Συγνωμη απο τους υπολοιπους παοκτσηδες που διαβαζουν εδω, ευτυχως εχθες μετα το αυτονοητο     :referee:  καταλαβα οτι κατι τετοιοι ειναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ και στον κοσμο σας.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Χθές πάντως σας έσφαξε ολίγον τι και η διαιτησία.....αλλά αποτελεί ντροπή και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φάση του Γεωργιάδη και Καράμπελα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ένα ''συγνώμη'' και ένα ''περαστικά'' ήταν αρκετό....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χθές πάντως σας έσφαξε ολίγον τι και η διαιτησία.....αλλά αποτελεί ντροπή και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φάση του Γεωργιάδη και Καράμπελα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ένα ''συγνώμη'' και ένα ''περαστικά'' ήταν αρκετό....
εβγαλε ανακοινωση ο παικτης μονος του ποδο....ζητα συγνωμη κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom