Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλη συνεχεια θα τα πουμε αυριο, 5 παρα τεταρτο καπου στην 2 θα μαι

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
φαντάζεσαι τί έχει να γίνει άν τον πάρω χαμπάρι;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
βαλεντίνο τί θέση γράφει το "χαρτάκι" σου;

:2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πρεπει να τον υποδεχτεις σαν επισκεπτη(κοκκινα χαλια κ.τ.λ)

Επισκέπτης
Τίποτα να μην γίνει, λέμε ο καθένας τα δικά του αλλά μέχρι εκεί!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κι εγω ετσι νομιζω,αν βρεθουν στο γηπεδο θα ανταλλασσουν αποψεις περι ερωτα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πέρα απ την πλάκα, θεωρώ τις κινήσεις της διοίκησης μας απαραίτητες γιατί η ομάδα είχε αγωνιστικό πρόβλημα και ελεύθερους παίχτες επιπέδου βρίσκεις δύσκολα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.  Οπότε καλά έκανε και πήρε Σέρβο και Αργεντίνο δανεικούς, να συμμαζέψουν την ομάδα και το καλοκαίρι βλέπουμε.

Κατα τη γνωμη μου πάντα η θέση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενίσχυση είναι ο άσσος...
Αν ο προπονητής δεν ήταν Πορτογάλος, θα είχε πάρει ήδη παίχτη σ αυτή τη θέση, άσε που θα έπρεπε να τον είχαμε πουλήσει το καλοκαίρι...
Τώρα αστο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ναι,δεν εμπνεει ο Φερναντεζ αλλα δεν εχεις και κατι καλυτερο και απ'οσο γνωριζω υπαρχει γενικα κριση στη συγκεκριμενη θεση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ναι,δεν εμπνεει ο Φερναντεζ αλλα δεν εχεις και κατι καλυτερο και απ'οσο γνωριζω υπαρχει γενικα κριση στη συγκεκριμενη θεση
Μπορείς να πάρεις έναν βασικό από Β' εθνική Ιταλία Ισπανία Γερμανία, ή έναν αναπληρωματικό από Α' Εθνική των ίδιων χωρών.  Αυτοί τουλάχιστον θα ξέρουν τα βασικά και θα έχουν παιδεία τερματοφύλακα

Τα λέμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ξερεις ποσο κοστιζει ακομη και ενας αναπληρωματικος απο αυτες τις χωρες?(για Α Εθνικη)Μονο κανα λιμο που να τον αφησουν ελευθερο και να μη τον θελει κανενας αλλος.Ασε που Γαλλια,Ισπανια δε πολυφημιζονται για τους πορτιερο τους(στη Γαλλια που την παρακολουθω και υποστηριζω απο το'80 ειναι μονιμο προβλημα αυτη η θεση.)

Επισκέπτης
μια ερωτηση στον ταρατσα!λες οτι ειμαστε κολλημενοι με τον παοκ!
γιατι τοτε περυσι οταν μας κερδισαν στο μπασκετ ανοιξαν σαμπανιες?
γιατι εδω μεσα πανηγυριζαν το χ που φεραμε στη καλαμαρια?
γιατι η διοικηση του παοκ στην συνεδριαση της επο επεμενε να εφαρμοστουν οι νομοι και αν πεσει ο αρης?οι νομοι που τωρα θελουν να αλλαξουν!
οσον αφορα την απαγορευση παιχνιδιου δεν ξερω γιατι εγινε!οπως δεν ξερω γιατι περυσι δεν πηραμε τα λεφτα απο τον οπαπ,οπως δεν καταλαβαινω γιατι ολες οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα της πολης στηριζουν τον παοκ!

Επισκέπτης
Εγώ δεν σου είπα πως ο ΠΑΟΚ είναι Άγιος, καμία σχέση! Μην κάνετε το λάθος να ασχολείστε με την τοπικότητα οπως ο ΠΑΟΚ που είναι ο μόνιμος 4ος στην Ελλάδα γιατί μπορεί να σας κρατήσει χαμηλά αυτή η αντιπαράθεση!

Επισκέπτης
Εγώ δεν σου είπα πως ο ΠΑΟΚ είναι Άγιος, καμία σχέση! Μην κάνετε το λάθος να ασχολείστε με την τοπικότητα οπως ο ΠΑΟΚ που είναι ο μόνιμος 4ος στην Ελλάδα γιατί μπορεί να σας κρατήσει χαμηλά αυτή η αντιπαράθεση!
εμεις κοιταμε την ομαδα μας και προσπαθουμε να ανεβαινουμε αργα αλλα σταθερα!ηδη τα πρωτα αποτελεσματα φαινονται!και θελουμε τον παοκ ανταγωνιστικο για να ανεβει και ολη η πολη!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εμεις κοιταμε την ομαδα μας και προσπαθουμε να ανεβαινουμε αργα αλλα σταθερα!ηδη τα πρωτα αποτελεσματα φαινονται!και θελουμε τον παοκ ανταγωνιστικο για να ανεβει και ολη η πολη!
ναι, ειδικά το τελευταίο....
Αντε ρε απο εδω

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
warhol ή όποιος άλλος Αρειανός θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό, απάντηστε μου σοβαρά σας παρακαλώ.  Πιστεύετε οτι στα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η νετμεντ κρύβεται δάκτυλος του ΠΑΟΚ από πίσω, όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση της ομάδας σας;
Εχεις ακουσει κατι για mail που δεχοταν η netmed ολη την εβδομαδα, στα οποια μαλιστα αναφεροταν συγκεκριμενα πως θιγονται τα συμφεροντα της ομαδας που προβαλει (Παοκ) απο αλλη ομαδα που δεν ειναι πελατης της?(Αρης) Παρολα αυτα η εταιρια εκανε "τα στραβα ματια", οπως ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ που ειδαμε το ματς σε οθονη στο Χαριλαου, γιατι αν και παρατυπο, ηταν πιο συμφερον - πιστευω - γι αυτους να γινει η προβολη μπροστα σε 100, 500, 1000, 10000 ατομα (οποιον αριθμο θελεις κρατα) παρα να κανουν ολη αυτη την κατασταση που εγινε φετος και να στραβωσουν 100, 500, 1000, 10000 συνδρομητες της (ξανακρατα οποιον αριθμο θελεις).
Απο καπου ομως ασκηθηκε πιεση, δεν εννοω απαραιτητα τον Παοκ και εξηγω.... (τα λιγα που ΞΕΡΩ).....
Ποια διαφημιστικη εταιρεια "πουλαει" τα δικαιωματα της Παε Παοκ???
Τι σχεση εχει με "μεγαλο" ομιλο ΜΜΕ της πολης, που περιλαμβανει και διαφημιστικη εταιρεια?
Τι σχεση εχουν μελη του ομιλου αυτου, με τον ιδιο τον Παοκ και (κυριως)  ΓΙΑΤΙ????
Τι σταση κραταει αυτος ο ομιλος απεναντι στη δικη μου ομαδα και (κυριως)  ΓΙΑΤΙ???

Αυτα και πολλα αλλα συμβαινουν στην πολη και θα πρεπει να σε προβληματισουν και εσενα, οπως καποτε και εμενα, για να μαθεις τι γινεται στην ομαδα σου, οσο μπορεις και κυριως ΠΟΙΟΙ την κουμανταρουν και με ποιο τροπο. Ουτε φανφαρες γραφω, ουτε φαντασματα βλεπω και στο κατω κατω φιλε μου, δεν προκειται αυτο που εγινε ουτε το παιχνιδι να επηρεασσει, ουτε την ομαδα μου, ουτε φυσικα την ηρεμια μου, αλλα καταφεραν με τον τροπο τους να μας κανουν μυλο!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ του Σνάουτσερ, Μπαλάφα, Σάλμον και Χαραλάμπους
Αυριο θα δείξει αν είστε και καλύτερη από τον ΠΑΟΚ του Γκάβρανσιτς, Βερόν, Ίλιεφ και [glow=red,2,300]Κονσεισάο,[/glow] έστω και με 2 εβδομάδες προπόνηση όλοι αυτοί μαζί
(οι τελευταίοι θα αντικαταστήσουν τους πρώτους αν δεν το κατάλαβες)

Και μήν ξεχνάς οτι δεν παίζει ο Ορφανός, το δώρο του Σάντος προς εσάς στον πρώτο γύρο

Κανε μια μικρη "ερευνα" γιατι εφυγε ο επι 12 χρονια γιατρος της ομαδας σου και τι σχεση εχει με τις εξετασεις του καινουριου ποδοσφαιριστη που πηρες και σιγα σιγα αρχισαν - διακριτικα παντα - να τον αποκαλουν "γλυκουλη"??
Και μη νομιζεις οτι λεω κατι απο εμπαθεια, ουτε βεβαια και απο ενδιαφερον, αλλα μου τη σπαει η υποκρισια και το ψεμα, οταν παιζουν με τη νοημοσυνη μας και την τρελα που εχουμε - αλλος λιγοτερο,αλλος περισσοτερο - με μια ομαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom