Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Θα τρελλαθουμε,μιλανε για φιλιες με γαβρους αυτοι που τους υποστηριξαν στο Βολο,τι αλλο θα πουν οι προπαγανδιστες...
δεν ειναι μονο φιλογαυροι οι εξ ανατολης εχουν πολλες δημοσιες σχεσεις τελευταια...... με γριες με κοτες με ξανθη κτλ κτλ. τωρα λεει απαγορευουν να μεταδοθει η τσονταρα στο ναο μας τι πραμα ειναι αυτη ρε πουστη μου μονο αυτη θελουν να το δουν live στο τζαμι,μην το δει κανεις αλλος και χαρει.......

Επισκέπτης
warhol Ωρα διαβάζω η sportday, εγώ πιο πολύ απάντησα λόγο του φίλου Ολυμπιακού που χώθηκε και άρχισε να λέει τα δικά του και αν κατάλαβες καλά τι είπα στο τέλος είναι το ότι δεν θα πάτε μπροστά ποτέ αν όλοι οι οπαδοί σας είναι τόσο κολλημένοι με τον ΠΑΟΚ, ακούω ραδιόφωνο μιλάω και με φίλους Αρειανούς και βλέπω ένα απίστευτο κόλλημα με τον ΠΑΟΚ που δεν σας αφήνει να έχετε παραπάνω βλέψεις, οι "εχθροί" που δεν θέλουν να δούν να γιγαντώνεσται δεν είναι εδώ πάνω είναι κάτω, πιό πρόσφατο παράδειγμα? Βλέπε πέναλντι Κοβάσεβιτς η την κόκκινη που δεν πήρε ο Σέζαρ!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσυ στο Ολυμπιακος-Αρης ποιον υποστηριζες?(ειλικρινα)επειτα εσεις στηθηκατε με Καλαμαρια και χασατε για να πεσουμε και μιλατε για κολλημα?Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κακα τα ψεμματα για την Αθηνα η πολη μας ειναι επαρχια ουτε καν μας υπολογιζουν οπως υπαρχει το Αθηναικο el classico υπαρχει και εδω το δικο μας, με τις ομαδες του ΠΟΚ δεν κερδιζει ο καλυτερος αλλα αυτος που ευννοειται απο τα κορακια και τελευταια αυτος που εχει καλο δικηγορο..... για μας πρωταθλητης ειναι η 4η θεση, εχουν κανει το πρωταθλημα μπουρδελο οι κατω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δεν ειναι μονο φιλογαυροι οι εξ ανατολης εχουν πολλες δημοσιες σχεσεις τελευταια...... με γριες με κοτες με ξανθη κτλ κτλ. τωρα λεει απαγορευουν να μεταδοθει η τσονταρα στο ναο μας τι πραμα ειναι αυτη ρε πουστη μου μονο αυτη θελουν να το δουν live στο τζαμι,μην το δει κανεις αλλος και χαρει.......

Κρίμα να σκέφτεσαι έτσι...  Τσοντάρες, ναούς, τζαμιά, πούστηδες και άλλα...  Αν εσύ εκφράζεις την πλειοψηφία των Αρειανών λυπάμαι...
Μόνο με την παρακάτω φωτο μπορώ να συσχετίσω τα γραφόμενά σου

Συνημμένα

• kar_xatz_trans.gif
    kar_xatz_trans.gif
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 160

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εσυ στο Ολυμπιακος-Αρης ποιον υποστηριζες?(ειλικρινα)επειτα εσεις στηθηκατε με Καλαμαρια και χασατε για να πεσουμε και μιλατε για κολλημα?Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.
Καλά ρε σεις, τόσο κολλημένοι;  σας φταίει ο ΠΑΟΚ κι ο Ηρακλής που πέσατε;  Το οτι η διοίκησή σας είχε τελευταίους 2 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν σας λέει τίποτα;  Εσείς στη θέση μας τί θα κάνατε;  Θα κερδίζατε την καλαμαριά για να σωθεί ο ΠΑΟΚ; (υποθετικό σενάριο που δεν θα συμβεί ποτέ, βέβαια...)

Επισκέπτης
Eγώ φίλε μου σαν AEK πού είμαι υποστήριζα τον Αρη φυσικά γιατί ήθελα να κόψεις βαθμούς απο τον ολυμπιακό και δεν νομίζω εγώ να έκατσα να χάσω απο την Καλαμαριά για να πέσεις!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εμεις με νικη σας δωσαμε πρωταθλημα καποτε,μη με κανεις και τα θυμαμαι...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο καραγκιοζης γνωστος και ως μαυροματης η μεταφραση του στα Ελληνικα καρα μαυρο και γκιοζ ματι σημαινουν ηταν καποιος κατοικος της Πολης μερια ο οποιος ζουσε στην αυλη του τουρκου πασα και ηταν η συμπαθεια του για αυτο τον βοηθουσε πολυ. ειχε 3 γιους και παντρεμενος με την αγλαια. ο ταφος του ειναι ακομα σε ενα προαστιο της πολης..... δεν βλεπω να εχω κανα κοινο με τον εν λογο κυριο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Eγώ φίλε μου σαν AEK πού είμαι υποστήριζα τον Αρη φυσικά γιατί ήθελα να κόψεις βαθμούς απο τον ολυμπιακό και δεν νομίζω εγώ να έκατσα να χάσω απο την Καλαμαριά για να πέσεις!!!
ετσι εξηγειται,οπαδος της ΑΕΚ,γιατι οι αλλαοι δε μπορουν να μιλαν για κολλημα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εμεις με νικη σας δωσαμε πρωταθλημα καποτε,μη με κανεις και τα θυμαμαι...
ναι, γιατί είχατε συμφέρον να νικήσετε, βγήκατε ευρώπη τότε...
Αστα αυτά, αν ήσασταν αδιάφοροι όπως εμείς (ευρώπη εξασφαλισμένη), τότε να βλέπαμε τί θα κάνατε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παντως μιλας υποθετικα,εδω εχουμε γεγονοτα.Τελος παντων για αυριο τι προβλεπεις?Αντικειμενικα τωρα(εδω γελαμε!!)

Επισκέπτης
Αντιπαραθέτω απόψεις 2 μελών του σαιτ φίλων ολυμπιακού για το θέμα με την επανάληψη με την 
Καλαμαριά:
το θεμα ειναι οτι ΕΠΡΕΠΕ να παρουμε το παιχνιδι στα χαρτια.
φιλαθλοι,οπαδοι,κοσμος,παιχτες κ οτιδηποτε αλλο στα @@ μας,το θεμα ηταν να παιρναμε το παιχνιδι παση θυσια αφου το δικαιουμαστε νομικα κ ας ελεγαν ολοι οτι μαλακια ηθελαν,αντιπαλοι κ μη.θα μοιραζαμε κλασσικα χαρτομαντηλα.
πιστευω οτι πρεπει να γινονται τα παντα ωστε ο θρυλος να εξασφαλιζει το πρωταθλημα,ειτε πεναλτυ απ'την σεντρα,ειτε μη καταλογισμος οφσαιντ κ ολα τα σχετικα.
για να μην μακρυγορω,ο θρυλος να νικαει κ ας πανε ολοι να γαμηθουν παρτουζα.

δεν θα σχολιασω οτιδηποτε σχετικο γραφτει με το ποσταρισμα μου,ειτε απο τους θρυλιμπαν του σαιτ ειτε απο τους αιωνιους ανυπαρκτους γιατι πολυ απλα δεν θα αλλαξω αποψη κ μαλλον θα τσακωθουμε.

ελπιζω να εκμεταλλευτουμε αυτη την αποφαση και ο οσφπ να πεταξει στους ανυπαρκτους μια 4αρα.

μαλακια αποφαση ειναι,σολομωντεια λυση.τελος παντων μας συμφερει και ετσι
σκεψου θα τους παρουμε και δεν θα μπορουν να πουν κουβεντα...
αντρικα-παντελονατα

Aντρικά και παντελονάτα ε? Αν συμφωνείτε με τέτοιους οπαδούς όπως χθές το βράδυ με κάποιον ολυμπιακό που μπήκε εδώ και έλεγε τα δικά του τότε μήν περιμένετε και πολλά πολλά στον Ελληνικό πρωτάθλημα!

Επισκέπτης
παντως μιλας υποθετικα,εδω εχουμε γεγονοτα.Τελος παντων για αυριο τι προβλεπεις?Αντικειμενικα τωρα(εδω γελαμε!!)
Μου είπε ένας φίλος μου να πάμε και του λέω τρελός είσαι ρε στο 0-2 στο ημίχρονο θα μπούν τα ορκ μέσα και θα έχουμε τρεχάματα!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ετσι μαθανε ρε φιλε,χρονια τωρα,σημερα θα αλλαξουν?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ του Σνάουτσερ, Μπαλάφα, Σάλμον και Χαραλάμπους
Αυριο θα δείξει αν είστε και καλύτερη από τον ΠΑΟΚ του Γκάβρανσιτς, Βερόν, Ίλιεφ και Κονσεισάο, έστω και με 2 εβδομάδες προπόνηση όλοι αυτοί μαζί
(οι τελευταίοι θα αντικαταστήσουν τους πρώτους αν δεν το κατάλαβες)

Και μήν ξεχνάς οτι δεν παίζει ο Ορφανός, το δώρο του Σάντος προς εσάς στον πρώτο γύρο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Aντρικά και παντελονάτα ε? Αν συμφωνείτε με τέτοιους οπαδούς όπως χθές το βράδυ με κάποιον ολυμπιακό που μπήκε εδώ και έλεγε τα δικά του τότε μήν περιμένετε και πολλά πολλά στον Ελληνικό πρωτάθλημα!
Συμφωνούν με όσους οπαδούς κράζουν τον ΠΑΟΚ... 
Δεν είδες τα μέλια και τα σορόπια μεταξύ τους, 2 σελίδες πρίν;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
με Καλαμαρια εγινε το εξης...... φορτωθηκε το διπλο του 1,50 στον θρυλο και βγηκανε ολοι εξω πεσαν χοντρα λεφτα αλλα επειδη ο Σωκρατες τα εχει παρει αγρια με την μαλακια του τζιγκερ που ειχε πει στην κοπη της πιτας θελει παση θυσεια την κουπα οποτε ανακαλυψαν την''παρατυπια''.Ολα ηταν μαγειρεμενα οτι θα γινουν ετσι και ο Δαμηλος θα οικονομησε και οι μανατζαραιοι και οι μπουκερ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω το βλεπω τριπλη,σε οποιον κατσουν οι φασεις,οπως περισυ που εκατσε σε σας με τη μαλακια του Χαλκια.Ουτε ξερος ασσος ειναι (οπως βλεπουν καποιοι "φωστηρες"δημοσιογραφοι της πολης)ουτε βεβαια διπλο.

Επισκέπτης
Με 3 αμυντικά χαφ θα κατέβει απο οτι ακούσα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom