PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλυτερα στη β εθνικη παρα με αφεντικο τον κοκαλη
Δώσε μου αποδείξεις και θα συμφωνήσω ότι έχω αφεντικό είτε τον κοκκαλη είτε τον βγενόπουλο είτε όποιον θέλεις εσύ μη σου χαλάω τη διάθεση. Εγώ αυτό που ξέρω ότι μια ζωή γαμάω την κιτρινόμαυρη ιερόδουλη της οδού παπαναστασίου...καλυτερα στη β εθνικη παρα με αφεντικο τον κοκαλη
Μπορεί να έχουμε και τον παπουτσάκη. Δεν είναι ύποπτο ότι ο μεσιανικούλης ήρθε ΠΑΟΚ;;;;;;τον Κοκαλη;
οχι τον Βγενο;
ουτε τον Πατερα;
Μου αρεσει να νικαμε για να βγαινουν οι κομπλεξικοι της πολης,οχι για αλλο λογο,αυτοι με το συνδρομο κατωτερωτητας του 80...Με ένα διπλό ρουτίνας (για εμάς) πάλι έβγαλαν γλωσσίτσα. Να μου πεις δεύτερη συνεχόμανη νίκη έχουν να κάνουν από τη β' εθνική
Μου αρεσει να νικαμε για να βγαινουν οι κομπλεξικοι της πολης,οχι για αλλο λογο,αυτοι με το συνδρομο κατωτερωτητας του 80...
Ενα ματς δεν ειδα φετος και καναμε χαι σκορ,λες να το καθιερωσω ρε Νατσο?Ο δικος σου παντως την εκανε τη μαγικη ασσιστ αν και ειχε καιρο να πιασει τοπι...Μην ασχολείσαι,άστα να βράζουν στο ζουμί τους.
Έρχεται η ώρα τους!
Ενα ματς δεν ειδα φετος και καναμε χαι σκορ,λες να το καθιερωσω ρε Νατσο?Ο δικος σου παντως την εκανε τη μαγικη ασσιστ αν και ειχε καιρο να πιασει τοπι...
Χαλάρωσε τον ατρόμητο κέρδισες. Και επίσης μη ξεχνάς ότι όταν κέρδισες τον γαύρο εγώ και συγχαρητήρια σου έδωσα.Μου αρεσει να νικαμε για να βγαινουν οι κομπλεξικοι της πολης,οχι για αλλο λογο,αυτοι με το συνδρομο κατωτερωτητας του 80...
και οχι μονο εσυ!!!!! ;)Χαλάρωσε τον ατρόμητο κέρδισες. Και επίσης μη ξεχνάς ότι όταν κέρδισες τον γαύρο εγώ και συγχαρητήρια σου έδωσα.
Και επίσης μη ξεχνάς ότι στο άθλημά σου ΕΓΩ από αυτοκράτορα σε έκανα κλητήρα.
Βασικα στο "αθλημα" μου εισαι μονιμα κλητηρας που τις αποκριες φοραει και καμια μασκα για να ξεχνιεται,οσο για τη μπαλα,δε βλεπω το λογο να σπαζεστε,ακριβως,τον Ατρομητο κερδισα οχι τον Ολυμπιακο που σε εχει στη πιπα μονιμα,εκει το καταλαβα να εχεις σπαστει,αλλα γιατι να σε τρωει και για χθες?Μια απλη νικη ηταν...Χαλάρωσε τον ατρόμητο κέρδισες. Και επίσης μη ξεχνάς ότι όταν κέρδισες τον γαύρο εγώ και συγχαρητήρια σου έδωσα.
Και επίσης μη ξεχνάς ότι στο άθλημά σου ΕΓΩ από αυτοκράτορα σε έκανα κλητήρα.
Δε λες που δε χασαν,τους επαιζε ο Ατρομητακος...
Έτσι για να μη λέμε μαλακίες:
Που είναι η νίκη ρουτίνας για τον ζμπάουγκ οεο;
Άλλα βλέπω εγώ στο link!
Δε λες που δε χασαν,τους επαιζε ο Ατρομητακος...