κ βεβαια....εσυ τα καταπιες ολοκληρα τα μελομακαρονα?χρόνια πολλά γλυκέ κωλοτρυπιδούλη. Τους ξεσκόνισες τους κουραμπιέδες?
ρε,τι ωρα παιζετε?
θελω να δω τον αναστασακο να σας ξεκωλιαζει
κ βεβαια....εσυ τα καταπιες ολοκληρα τα μελομακαρονα?χρόνια πολλά γλυκέ κωλοτρυπιδούλη. Τους ξεσκόνισες τους κουραμπιέδες?
βρε ουστ........Καλη χρονια Ντεκερ και προσωπικα υγεια ευτυχια και ο,τι αλλο επιθυμεις,και να μη σταυρωσει νικη ο παοκ(ειμαι και Σαββατογεννημενος).
εφτακ βεβαια....εσυ τα καταπιες ολοκληρα τα μελομακαρονα?
ρε,τι ωρα παιζετε?
θελω να δω τον αναστασακο να σας ξεκωλιαζει
Καλα ρε,θα επαναδιατυπωσω...να σταυρωσει και καμια νικη ο παοκ...βρε ουστ........
αργα παιζετε......πα για υπνο
να σκεπαστεις καλα γιατι δεν θελω να σε γαμαω συναχωμενοαργα παιζετε......πα για υπνο
οτι πεις...ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εχω λιωσει λεμε..
πολλα ναρκωτικα..
1..τελικα ο τελεμες τα αρπαξε τα σουτια του..
2..εσεις φυγατε 10 λεπτα πριν να τελειωσει το ματσακιον γιατι ρουφαγατε 3 & ετσι τα οσα γραφει ο μαλακας στο βιντεο ειναι ΓΤΠ..ποιος να ασχοληθει μαζι σας ρε???εμεις μειναμε να σηκωσουμε την κουπα,ενω εσεις σηκωνατε τα παπαρια μας για αλλη μια φορα..
3..δεν μας ειπε ο ποιητης ποσα ασθενοφορα χρειαστηκε να μαζεψουν αυτους που ειχαν σπασμενα κεφαλια..
4..ουτε τις καφριλες που κανατε μετα απο το 3-0(μπηκατε 2 φορες μεσα στο γηπεδο)..
περαστικα μοϊκανε..
τραγουδα μονος σου..
τα εχουμε ξαναπει εδω μεσα αυτα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
αντε καλα.σου ανταποδιδω τις ευχες......Καλα ρε,θα επαναδιατυπωσω...να σταυρωσει και καμια νικη ο παοκ...
ειμαι ηδη σκατα,γι αυτο δεν σε γαμαω πλεον,αναρωνω.....να σκεπαστεις καλα γιατι δεν θελω να σε γαμαω συναχωμενο
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ΦΕΤΟΣ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΡΣΥ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΡΕ.....;;;;;
Γριπώθηκες τζουτζούκο?ειμαι ηδη σκατα,γι αυτο δεν σε γαμαω πλεον,αναρωνω.....
αφου δεν δινεις εισητηρια ρε μαλεαααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσιιιιιιιιιιιιιιι..
σας δινουμε κανα βαθμο & μιλατε κιολας ετσι???
οκ..
ελα μωρη καριολα τελευταια αγωνιστικη στον ναο να τα δεις ολα λοιπον..
ρε αυριο εχουμε αγωνα με τον αρη ασχολεισαι γαμω την πουτανα μου.Του χρόνου που θα είναι ο Κούπερ από την αρχή θα πέσεις!
Του χρόνου που θα είναι ο Κούπερ από την αρχή θα πέσεις!
Μισό λεπτό να φέρω το πολυβόλο από μέσα!ρε αυριο εχουμε αγωνα με τον αρη ασχολεισαι γαμω την πουτανα μου.
Ηδη τεταρτοι σε τραγικη μεχρι τωρα χρονια κ με σφαγιαστικη αντιμετωπιση στις 6-7 αγωνιστικες..
Ετοιμαστειτε ρε μουνοπανα!!Οσο χαρηκατε χαρηκατε..