Επισκέπτης
αρχιζει & διαιτα εμαθα..Μα γιατί, τα λέει τόσο όμορφα και πιστευτά μπουαχαχαχαχαχα
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αρχιζει & διαιτα εμαθα..Μα γιατί, τα λέει τόσο όμορφα και πιστευτά μπουαχαχαχαχαχα
Βραστό ραδικάκι με μπόλικο λεμόνι. Έχει αποξηράνει και μερικά για να τα καπνίζει όταν τον πιάνουν οι κρίσεις της μέσης ηλικίαςαρχιζει & διαιτα εμαθα..
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Έχετε εκδρομή με τα ΚΑΠΗ τρελόπαιδα?μέχρι την παρασκευή
Έχετε εκδρομή με τα ΚΑΠΗ τρελόπαιδα?
Τις έδιωξες ρε γίγαντα?oooooυ γιεςςςςςςςςςςς
χωρίς καπη όμως αλλά εντελώς ΜΟΝΟΣ!
Τις έδιωξες ρε γίγαντα?
Α το μουνί της λάσπηηηηηης. Τι μαγκιές είναι αυτές σκατόγερε?Όχι..εγώ την κάνω για 10 μέρες!
Α το μουνί της λάσπηηηηηης. Τι μαγκιές είναι αυτές σκατόγερε?
πλεζουρα να τι εγινε στη πατρααυτος ο τελεμες με την σημαια,βγηκε απο το νοσοκομειο γαμαϊκανε???
Καλη χρονια να χουμε σκουληκαντερες μου...
καλη χρονιαΚαλη χρονια να χουμε σκουληκαντερες μου...
Πιο πιθανό είναι να κληρονομήσεις κανένα τίτλο ιδιοκτησίας από καμιά μακρυνή θεία αχαχαχαχαχαααααααααααΝα γαμαμε να ροκαρουμε και να μας κατσει κανας τιτλος...
Δε θα με χαλουσε καθολου και να παν να γαμηθουν οι υπολοιποι τιτλοι...Πιο πιθανό είναι να κληρονομήσεις κανένα τίτλο ιδιοκτησίας από καμιά μακρυνή θεία αχαχαχαχαχααααααααααα
χρόνια πολλά γλυκέ κωλοτρυπιδούλη. Τους ξεσκόνισες τους κουραμπιέδες?που ειστε ρε πουτανακια?
καιρο εχουμε να τα πουμε...
ολα καλα?
καλη χρονια να εχουμε κ χρονια πολλα.μακαρι το 2010 να ειναι οπως το 2009 για σας κ για μας ακομα καλυτερο
Καλη χρονια Ντεκερ και προσωπικα υγεια ευτυχια και ο,τι αλλο επιθυμεις,και να μη σταυρωσει νικη ο παοκ(ειμαι και Σαββατογεννημενος).που ειστε ρε πουτανακια?
καιρο εχουμε να τα πουμε...
ολα καλα?
καλη χρονια να εχουμε κ χρονια πολλα.μακαρι το 2010 να ειναι οπως το 2009 για σας κ για μας ακομα καλυτερο
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..πλεζουρα να τι εγινε στη πατρα
εμεις δεν ειμεθα βαζελια αγορινα μου
ειμαστε παντελοντατοι