δε χανει ο αρης αυριο μαγκες
απο το στομα σου και στου τονι καλβο το αυτι..
αν και θα γουσταρω πολυ αν βαλει γκολ ο χαβιτο.. ;)
δε χανει ο αρης αυριο μαγκες
τι παρακαλετε τετοιο μπουρδελο που ειναι φετος το οικοδομημα της επιθεσης
Καλημέρα σκουληκαδέρφια!!!!!!!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.thunderkick.gr/wp-content/uploads/2008/05/353px-arisfc-crestsvg.png[/img[/URL]]
[move][b][size=20pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!![/size][/b][/move]
[/quote]καλημερα Νατσε με την φωτο του θεου!!! θα πας σημερα;
[move]ΑΡΗ μου εισαι η μαστουρα η μεγαλη το πιο σκληρο ναρκωτικο κι απ τη θολουρα που μου φερνεις στο κεφαλι ΑΡΗ να ξενερωσω δεν μπορω[/move]
καλημερα Νατσε με την φωτο του θεου!!! θα πας σημερα;
[move]ΑΡΗ μου εισαι η μαστουρα η μεγαλη το πιο σκληρο ναρκωτικο κι απ τη θολουρα που μου φερνεις στο κεφαλι ΑΡΗ να ξενερωσω δεν μπορω[/move]
παλι καλα που δεν τους εδειραν κιολαςΠέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους οι "Αρειανοί"
Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Οπαδοί του Άρη χτύπησαν το πούλμαν της ομάδας τους νομίζοντας πως είναι του ΟΣΦΠ, με την επέμβαση της αστυνομίας διαλύθηκε το πλήθος.
Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα κατά την άφιξη των δυο αποστολών τόσο του Άρη όσο και του Ολυμπιακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Οπαδοί των γηπεδούχων πήγαν να κάνουν... επίσκεψη στο πούλμαν των "ερυθρόλευκων", πετώντας κροτίδες και πέτρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή να σταματήσει και μόνο με την παρέμβαση των ΜΑΤ να συνεχίσει την πορεία της προς το γήπεδο.
Βέβαια στην συνέχεια και προς απογοήτευση των οπαδών διαπίστωσαν πως το πούλμαν που επιτέθηκαν δεν ήταν του Ολυμπιακού, αλλά της ομάδας τους!
Η ομάδα του Πειραιά πήγε μάλλον.. ανενόχλητη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", κάτι που τους προκάλεσε μάλιστα και την απορία.
Πέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους οι "Αρειανοί"
Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Οπαδοί του Άρη χτύπησαν το πούλμαν της ομάδας τους νομίζοντας πως είναι του ΟΣΦΠ, με την επέμβαση της αστυνομίας διαλύθηκε το πλήθος.
Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα κατά την άφιξη των δυο αποστολών τόσο του Άρη όσο και του Ολυμπιακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Οπαδοί των γηπεδούχων πήγαν να κάνουν... επίσκεψη στο πούλμαν των "ερυθρόλευκων", πετώντας κροτίδες και πέτρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή να σταματήσει και μόνο με την παρέμβαση των ΜΑΤ να συνεχίσει την πορεία της προς το γήπεδο.
Βέβαια στην συνέχεια και προς απογοήτευση των οπαδών διαπίστωσαν πως το πούλμαν που επιτέθηκαν δεν ήταν του Ολυμπιακού, αλλά της ομάδας τους!
Η ομάδα του Πειραιά πήγε μάλλον.. ανενόχλητη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", κάτι που τους προκάλεσε μάλιστα και την απορία.
γκολ ο καμπορα
τοσα επιασε να μην αφησει κ εναγκόλ ο νικοπολίδης μαζί με τον αμυντικό θές να πείς....αλλιώς γκόλ ο άρης δεν έβαζε ούτε στον αιώνα τον άπαντα...
παντως καλα παιζει ο Αρης
μηπως πριν απο καθε ματς πρεπει να κανετε ντου στους παιχτες σας και να τους ξυπνατε;
τοσα επιασε να μην αφησει κ ενα