Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λιγο στο τελος;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο πεναλτυ εβλεπε πολυ καλα,μπροστα ηταν και τον εδειξε το ριπλευ.
κοίτα οι αεκτζήδες έχετε γίνει τραγικά μαλάκες. εάν δεις ξανά τη φάση και ξέρεις δράμι μπάλλα μπροστά του είναι παίκτης του ολυμπιακού και ο Ντουντου κάνει κίνηση και με το κεφάλι...
ασε που είναι τελείως αψυχολόγητο αυτό που έκανε.
Τεσπα για μένα ο τραγικός είναι ο Επόπτης που θυμίζει ότι έχει αγοράσει τετραγωικά στην γνωστή παράγκα.
Πολύ καιρό έχω να δω τόσο προκλητικό λάινσμαν υπέρ του γάβρου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τα γούρια μου μαλάκα θα σου ξηγάω τώρα;
κάνε παρέα στους φίλους σου στο πασαλιμάνι... πούτσα διπλή για τις εορτές.....

Υ.Γ.
δεν περίμενα πάντως ο Αρης να παίξει έτσι.
Τα τραγικό με τα γαβράκια τους φίλους σου είναι ότι ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.
Το ρίξαμε στα γούρια τώρα ε?
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω... :2funny:

Στα πελέδια μου τι έκανε ο γαύρος...μπα τώρα είναι φίλοι μου???δικοί σου δεν είναι???

Τεσπα...θυμήσου το πρωτάθλημα θα το χασεις όπως το 2003 στους Ζωσιμάδες... :birdman:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δλδ μου λες ότι ο χθεσινός βάζελας θα πέρναγε τον σημερινό ΑΡΗ;

ναι,γιατί εσύ θα έβαζες ένα γκόλ ενώ ο άρης πιθανότατα κανένα..θυμήσου το...στο χαριλάου θα επαναληφθεί το μάτς ηρακλής-παο και θα ληξει μάλλον πάλι 0-1

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δλδ μου λες ότι ο χθεσινός βάζελας θα πέρναγε τον σημερινό ΑΡΗ;
παιρνεις ακραιες περιπτωσεις περσονα..το καταλαβαινεις..
ενας μετριος-ως αδιαφορος χθεσινος βαζελος κοντρα στον νεοφωτιστο εντος εδρας(ελεος δηλαδη)
κοντρα στον ψυχωμενο αρη,που διψα να δωκει μια χαρα στον κοσμο του και με εναν κουπερ που δεν ειχε κανει και το καλυτερο ξεκινημα...

Ο καλος βαζελος,που ξερει οτι παιζει ενα απο τα ματς που κρινουν τιτλο, περναει απο το χαριλαου...
Αμυντικα ο αρης ειναι για γελια(πλην νασουτι)...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κοίτα οι αεκτζήδες έχετε γίνει τραγικά μαλάκες. εάν δεις ξανά τη φάση και ξέρεις δράμι μπάλλα μπροστά του είναι παίκτης του ολυμπιακού και ο Ντουντου κάνει κίνηση και με το κεφάλι...
ασε που είναι τελείως αψυχολόγητο αυτό που έκανε.
Τεσπα για μένα ο τραγικός είναι ο Επόπτης που θυμίζει ότι έχει αγοράσει τετραγωικά στην γνωστή παράγκα.
Πολύ καιρό έχω να δω τόσο προκλητικό λάινσμαν υπέρ του γάβρου.
Σωστός...ο Παμπορίδης ήταν σε γενικές γραμμές καλός...οι πλάγιοι όμως ήταν προκλητικότατοι!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ρίξαμε στα γούρια τώρα ε?
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω... :2funny:

Στα πελέδια μου τι έκανε ο γαύρος...μπα τώρα είναι φίλοι μου???δικοί σου δεν είναι???

Τεσπα...θυμήσου το πρωτάθλημα θα το χασεις όπως το 2003 στους Ζωσιμάδες... :birdman:

το πρωτάθλημα το έχω χάσει απ το καραισκάκη.
Βου γύρο με ΑΡΗ ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκτός ο βάζελος αυτός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Να χέσω τα γούρια σου ρε,δεν τσιμπάω...
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιρνεις ακραιες περιπτωσεις περσονα..το καταλαβαινεις..
ενας μετριος-ως αδιαφορος χθεσινος βαζελος κοντρα στον νεοφωτιστο εντος εδρας(ελεος δηλαδη)
κοντρα στον ψυχωμενο αρη,που διψα να δωκει μια χαρα στον κοσμο του και με εναν κουπερ που δεν ειχε κανει και το καλυτερο ξεκινημα...

Ο καλος βαζελος,που ξερει οτι παιζει ενα απο τα ματς που κρινουν τιτλο, περναει απο το χαριλαου...
Αμυντικα ο αρης ειναι για γελια(πλην νασουτι)...

ποιος βάζελας ρε σουρουκλεμέ αδιάφορος;
κάθε παίγνιο παίζουν το πρωτάθλημα αυτοί....
ξεκόλλα.
ο οποιοσδήποτε βάζελος με αυτή την άμυνα θα είχε δυό τρία απο τις πλαγιοκοπήσεις του Αρη.
Βεβαίως για να λέμε και του στραβού το δίκιο όλοι οι Αρειανοί σήμερα ήταν σε πολύ καλό βράδυ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να χέσω τα γούρια σου ρε,δεν τσιμπάω...
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...

παπαριές μου λες.
ο βάζελος για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να μαζέψει 10 πόντους με ΑΡΗ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΑΟΚ όξω και να πάρει άλλους 4 μέσα με ΑΕΚ γάβρο.
Απλά και νέτα.
Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πάπαλα.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γελάστε μαζί τους...
αναρωτιέμαι το μουνί ο αβραάμ τι σήκωσε το χέρι του να ζητήσει?
πορτοκαλάδα ή τα εργαλεία του ξυλοκόπου?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ποιος βάζελας ρε σουρουκλεμέ αδιάφορος;
κάθε παίγνιο παίζουν το πρωτάθλημα αυτοί....
ξεκόλλα.
ο οποιοσδήποτε βάζελος με αυτή την άμυνα θα είχε δυό τρία απο τις πλαγιοκοπήσεις του Αρη.
Βεβαίως για να λέμε και του στραβού το δίκιο όλοι οι Αρειανοί σήμερα ήταν σε πολύ καλό βράδυ.
ρε μαλακα αλλο ειναι να παιζεις με τα παγουρια εντος εδρας που ο παικτης ξερει οτι κατα 99% ευκολα ή δυσκολα θα το παρει το παιγνιο
και αλλο εκτος με τον αρη που ειναι ενα αντικειμενικα δυσκολο ματς(οχι ντερμπυ)....
Υ.Γ.Ποιος θα τα πεταγε μεσα τα 2-3??Ο κοκε?? :2funny:
απλα σημερα ολοι οι παικτες του αρη ηταν διακριθεντες..υπαρχουν και αυτες οι μερες στη μπαλα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ξέχασες γιάννενα-ξάνθη-ατρόμητο-λάρισα....αλλά και εμείς έχουμε εργοτέλη-ηρακλη-αστέρα-καβαλα-πανιώνιο και ΠΟΑ στο ΟΑΚΑ..άσε που φοβάμαι ότι τα εντός έδρας ματσάκια με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΞΑΝΘΗ εγκυμονούν κινδύνους....δεν πιστεύω ότι θα είσαι πίσω πρίν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ...κάποια μάτς θα τα χάσουμε...τα δικά σας εντός είναι όλα για πάρτι πάνω κάτω...αν εξαιρέσουμε κάπως την ΑΕΚ οπότε πάλι πιό δύσκολο είναι το πρόγραμμά μας μου φαίνεται....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα αλλο ειναι να παιζεις με τα παγουρια εντος εδρας που ο παικτης ξερει οτι κατα 99% ευκολα ή δυσκολα θα το παρει το παιγνιο
και αλλο εκτος με τον αρη που ειναι ενα αντικειμενικα δυσκολο ματς(οχι ντερμπυ)....
Υ.Γ.Ποιος θα τα πεταγε μεσα τα 2-3??Ο κοκε?? :2funny:
απλα σημερα ολοι οι παικτες του αρη ηταν διακριθεντες..υπαρχουν και αυτες οι μερες στη μπαλα..

κυριακή κοντή γιορτή....
σου είπα...
ο βάζελα στα 6 παίγνια που ανέφερα πρέπει να μαζέψει βου γύρο 14 πόντους......
θα το δεις... 1 πιο λίγος σημαίνει χαμένο πρωτάθλημα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
παπαριές μου λες.
ο βάζελος για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να μαζέψει 10 πόντους με ΑΡΗ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΑΟΚ όξω και να πάρει άλλους 4 μέσα με ΑΕΚ γάβρο.
Απλά και νέτα.
Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πάπαλα.
Μόνο με Αρη και Πανιώνιο σε φοβάμαι...τον ΠΑΟΚ τι τον έβαλες μέσα???Αφού είσαι ο μέγας χορηγός του.... :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξέχασες γιάννενα-ξάνθη-ατρόμητο-λάρισα....αλλά και εμείς έχουμε εργοτέλη-ηρακλη-αστέρα-καβαλα-πανιώνιο και ΠΟΑ στο ΟΑΚΑ..άσε που φοβάμαι ότι τα εντός έδρας ματσάκια με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΞΑΝΘΗ εγκυμονούν κινδύνους....δεν πιστεύω ότι θα είσαι πίσω πρίν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ...κάποια μάτς θα τα χάσουμε...τα δικά σας εντός είναι όλα για πάρτι πάνω κάτω...αν εξαιρέσουμε κάπως την ΑΕΚ οπότε πάλι πιό δύσκολο είναι το πρόγραμμά μας μου φαίνεται....

ασε μας ρε παπάρα....
αυτά είναι διπλά από τα αποδυτήρια....
ανάθεμα τη μπάλλα που ξέρεις......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα άντε κλάψε και όταν καταφέρεις να πάρεις ματς από ομάδα του ΠΟΚ ξαναέλα!

δλδ ποτέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
ειναι λογικο οι μικρες ομαδες να χαιρονται  οταν νικουν κανα μεγαλο
σημασια εχει η βαθμολογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom