Επισκέπτης
κατι ακουστηκε οτι θα πατε για ρεκομπα ειπαμε εκει που χυνω γλειφεις
βγαλε νταλκα σμυρνιε...ο ζαρτιερας πουτσα στο μπασκετ απο το αεκ τετοια ψωλια ολο το βραδυ μεσα στην κωλαρα και αυριο επεται συνεχεις. μα πως την αντεχει τοση πουτσα
λαε του αρη μη σκύβεις το κεφάλι η β εθνικη σε περιμένει πάλιβγαλε νταλκα σμυρνιε...
γιατι μετα απο 10 χρονια θα ξαναδεις τον νιωνιο πανω απο τον θεο
τραγουδα, πιες,χορεψε,χυσε ολες τις πουτανες,διασκεδασε μεχρι πρωιας
γιατι σε λιγο θα λαβεις την θεση που σου αρμοζει
..................στις κουραδες και στην σαπηλα των στημενων................
Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
γαιμακανο εδω και χρονια ειμαι απο επανω απλα εσυ δεν το εχεις παρει χαμπαρι. σε εχω για την πλακα μου καταφερες και εχασες απο αυτους που δεν ξερανε αν θα παιξουν στο πρωταθλημα μεγαλη ξεφτιλα ο θεος εχετε γινει η καλυτερη πουτανα ολων οποιος θελει μπαινει γαμαει και φευγειβγαλε νταλκα σμυρνιε...
γιατι μετα απο 10 χρονια θα ξαναδεις τον νιωνιο πανω απο τον θεο
τραγουδα, πιες,χορεψε,χυσε ολες τις πουτανες,διασκεδασε μεχρι πρωιας
γιατι σε λιγο θα λαβεις την θεση που σου αρμοζει
..................στις κουραδες και στην σαπηλα των στημενων................
Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ασε φετος δεν προλαβαινουν ομως του χρονου με κουπερ ειναι το πρωτο φαβοριλαε του αρη μη σκύβεις το κεφάλι η β εθνικη σε περιμένει πάλι
5 πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού και ένα γύρο μπροστά μας δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο για μια ομάδα της κλάσης του ρούληασε φετος δεν προλαβαινουν ομως του χρονου με κουπερ ειναι το πρωτο φαβορι
καλα καλαασε φετος δεν προλαβαινουν ομως του χρονου με κουπερ ειναι το πρωτο φαβορι
σε αυτο τον παραδεχομαι τον μποντοςκαλα καλα
κοιτα μποντουλη λουγκρουλη
οταν γυρισει ο τροχος και ο ΘΕΟΣ παρει τα πανω του
μου υποσχεθηκες οτι δεν θα την πουλεψεις απο το φορουμ
αν την κανεις θα εισαι λουγκριτιανη βοργια
οκ;
τωρα καλα κανεις και τραγουδας και χοροπηδας σαν να πηδηξες την βανα μπαρμπα
αλλα......δεν θα την γλιτωσεις
τα 40 χρονια τα εβαλες τυχαια;Έτσι..
κάνει χαρά το κάθε τελευταίο
χαρείτε ανύπαρκτα......μετά από 40 χρόνια πάλι
(αν υπάρχετε)
αρκετά καλαμπουρίσαμε με την ανυπαρξία σας
ψάξτε αλλού πλέον απεγννωσμένα να αποκτήσετε οντότητα
όσο και να ψάξετε όμως
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
τέλος!
ρε μαλακα οταν στην αρχη κραζατε ολοι ημουν μονος και ολοι σας τωρα καποιοι την εχουν κανει και φορανε ζαρτιερες!!!!εγω ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ και οταν εχανα!!!!!!!!!τωρα θα σας κραζω αλλα τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ειναι γιαυτους που ειναι κρυμενοι στις τρυπες και δεν βγαινουν!!!!!ρε φατε τωρα πουτσα και μην μιλατε καθολου ολοι σας γαμανε και δεν θα μιλατε.καλα καλα
κοιτα μποντουλη λουγκρουλη
οταν γυρισει ο τροχος και ο ΘΕΟΣ παρει τα πανω του
μου υποσχεθηκες οτι δεν θα την πουλεψεις απο το φορουμ
αν την κανεις θα εισαι λουγκριτιανη βοργια
οκ;
τωρα καλα κανεις και τραγουδας και χοροπηδας σαν να πηδηξες την βανα μπαρμπα
αλλα......δεν θα την γλιτωσεις
εσυ τωρα γιατι ριχνεις αλατι στο κορμακι της πουταναςτα 40 χρονια τα εβαλες τυχαια;
καλα μαλακαρε μαλακα οταν στην αρχη κραζατε ολοι ημουν μονος και ολοι σας τωρα καποιοι την εχουν κανει και φορανε ζαρτιερες!!!!εγω ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ και οταν εχανα!!!!!!!!!τωρα θα σας κραζω αλλα τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ειναι γιαυτους που ειναι κρυμενοι στις τρυπες και δεν βγαινουν!!!!!ρε φατε τωρα πουτσα και μην μιλατε καθολου ολοι σας γαμανε και δεν θα μιλατε.
και εσυ μαθηματα πουτσας γιατι παλι πουτσα εχει αυριο μαλακα .παιζεις με αυτους περσι αφησαν το αλογακι να κανει σουζακαλα μαλακα
αυριο κοιτα να παιρνεις οπαδικα μαθηματα κερκιδας