Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Σεμπαστιαν Αμπρέου από τον Αρη, καθώς οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Ουρουγουανός έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του για την πατρίδα του, έχοντας βρει μάλιστα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Νασιονάλ της Ουρουγουάης τα έχει βρει με τον Αμπρέου, ο οποίος θα έχει για συμπαίκτη τον Αλεχάντρο Λέμπο. Ο πρώην παίκτης του Αρη ήθελε να βρει ομάδα στην οποία θα αγωνιζόταν συνεχώς, έτσι ώστε να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της εθνικής ομάδας.

Ο Αμπρέου θα πάρει 350.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του, 250.000 ευρώ λιγότερα από αυτά που θα λάμβανε αν παρέμενε στους "κίτρινους" μέχρι το τέλος της σεζόν.
καλα ρε δωσατε φραγκα και στο παλτο.... :headbang: :headbang:
ρε καριολη γαιμακανο οταν πηγαινατε στο αεροδρομιο και τον αποθεωνατε ηταν καλος δεν ηταν παλτο τωρα ξαφνικα ο αρχισκορερ της ουρουγουαης εγινε παλτο!!!!! ε ρε κλωτσιες που θελετε. παντως προσεξτε εκει πανω μην καταντησετε σαν τους αλλους [το αρθρο44] που κλεινανε προπονητες και μετα για να τους διωξουν τους πληρωνανε τα συμβολαια !!!!!!!!!!ρε μαλακα για πες τωρα τη θα κανεις με το γαυρο πολυ ησυχο σε βλεπω απο χθες :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο,πρωτον φερνεις το παλτο ως μεσσια και δευτερον το διωχνεις πριν παρεις καινουριο,αν τραυματιστουν δηλαδη οι Κοκε και Καμπορα στην προπονηση εγω θα παιξω μπροστα?Η λογικη λεει,παιρνω πρωτα παιχτη και μετα στο καλο...
ναι αλλα κ εσυ ησουν ενας απο αυτους που μας ζαλιζαν τ αρχιδια με τον λοκο
μην γινεσαι γυριστρουλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και τώρα Άρης φωνάζουμε και σε πιο δύσκολες καταστάσεις πάλι Άρης φωνάζαμε και πιο δυνατά.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι δεν πρέπει να βλέπουμε τα στραβά και να τα βρίσκουμε όλα ρόδινα,αυτό είναι άλλο!
εγω ειπα να τα βλεπουμε ολα ροδινα;;;;;;;; :headbang:
απο που προκυπτει αυτο;;;;;;

Επισκέπτης
Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο,πρωτον φερνεις το παλτο ως μεσσια και δευτερον το διωχνεις πριν παρεις καινουριο,αν τραυματιστουν δηλαδη οι Κοκε και Καμπορα στην προπονηση εγω θα παιξω μπροστα?Η λογικη λεει,παιρνω πρωτα παιχτη και μετα στο καλο...

Δεν είδες που ετοιμάζει τον Ιρλανδό?
Αλλά είπαμε μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην γινεσαι γυριστρουλα
μαλλον δεν τα θυμασαι καλα,γυρνα τις σελιδες να δεις ποιος τον πρωτοεκραξε μετα το ματς με τον βαζελο,οχι μετα που τον κραζαν ολοι,δες τα πρωτα και μετα πες μου,οι ομοιδεατες μου μαλλον θα θυμουνται οσα γραφαμε απο τοτε.Στην αρχη φυσικα ημουν ενθουσιασμενος αφου σαν ονομα ηταν απο τα καλα,δεν τρελλαθηκα κιολας,γενικως τα αεροδρομια τα χρησιμοποιω μοναχα για ταξιδια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαλλον δεν τα θυμασαι καλα,γυρνα τις σελιδες να δεις ποιος τον πρωτοεκραξε μετα το ματς με τον βαζελο,οχι μετα που τον κραζαν ολοι,δες τα πρωτα και μετα πες μου,οι ομοιδεατες μου μαλλον θα θυμουνται οσα γραφαμε απο τοτε.Στην αρχη φυσικα ημουν ενθουσιασμενος αφου σαν ονομα ηταν απο τα καλα,δεν τρελλαθηκα κιολας,γενικως τα αεροδρομια τα χρησιμοποιω μοναχα για ταξιδια...
κατ αρχην δεν εννοω μονο εσενα αλλα γενικα τους συνοπαδους σου κ οχι ομοιδεατες σου για ο αρης δεν ειανι ιδεα.δευτερον δεν παιζουν μπαλα τα ονοματα κ το εχετε μαθει καλυτερα απ ολους εσεις τα τελευταια χρονια κ τριτον ολοι μας ζαλιζατε με τα αεροδρομια κ τις πιπες.μηπως να τον πατε αλλοι τοσοι στο αεροδρομιο τωρα που φευγει?
κανει αρπαχτες το παλικαρι μια ζωη.γι αυτο δεν εχει μεινει σε καμια ομαδα πανω απο χρονο

Επισκέπτης
εγω ειπα να τα βλεπουμε ολα ροδινα;;;;;;;; :headbang:
απο που προκυπτει αυτο;;;;;;

Τόσο καιρό ονείρατα μα τον Αμπρέου δε βλέπεις;
Ο άνθρωπος σέρνεται απ'όταν πάτησε το πόδι του εδώ κι εσύ το χαβά σου!
Μέχρι που βγήκε η βρώμα ότι φεύγει κι ευχόσουνα να σπάσει τα πόδια του!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην γινεσαι γυριστρουλα
Μιλησες προσωπικα για μενα,μηπως εσυ τωρα γινεσαι γυριστρουλα?Σιγα μην απολογηθω για τον καθε ομοιδεατη μου(ο Αρης ειναι ιδεα)ξεχωριστα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μιλησες προσωπικα για μενα,μηπως εσυ τωρα γινεσαι γυριστρουλα?Σιγα μην απολογηθω για τον καθε ομοιδεατη μου(ο Αρης ειναι ιδεα)ξεχωριστα...
αντε παλι
στο πρωτο μην το ελεγα για σενα αλλα κ γενικα
κ στο δευτερο το τονιζω για σενα αλλα γιατι κ εσυ τα ελεγες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Νομίζω λες παπαριές και δεν το έγραψαν ποτέ. Αν εχεις δίκιο, ρουφάω τη μύξα μου

οτι να ναι ειστε τελικα
οτι να ναι
φατε τωρα το πιστολι κ δωσ τε κ παραπανω χρηματα κ αντε γεια
ουτε με ενδιαφερει τι λεγατε το καλοκαιρι αν κ ολοι σας ειχατε την ιδια καραμελα.εχρεται το μεγαλυτερο σεντερ φορ κτλ κτλ
να το χαιρεστε οπως επισης να χαιρεστε κ το ημιπαλτο τον γκρασιαν ο οποιος ηταν το δευτερο δεκαρι της μποκα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γλεντια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλο σας μεσημερι κυριοι
παω να φαω κ μετα εχω δουλεια.μπορειτε να κλαψετε μονοι σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οτι ολοι οι συνοπαδο σου
οτι ειναι σεντερφοραρα κ οτι θα εχει παιχνιδι κ γκολ
Αν εχω πει κατι ειναι οτι σαν ονομα ειναι καλο,μενει να τον δουμε και στο χορτο,μολις τον ειδα με παο ημουν ο πρωτος που τον χαρακτηρισε παλτο,ουτε ο Πετρος εχει πει κατι,ουτε το Νατσο θυμαμαι να θριαμβολογει,γενικα και το υφος αυτων που γραφει ειναι πολυ σοβαρο,παιρνεις 1-2 περιπτωσεις και γενικευεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οτι να ναι ειστε τελικα
οτι να ναι
φατε τωρα το πιστολι κ δωσ τε κ παραπανω χρηματα κ αντε γεια
ουτε με ενδιαφερει τι λεγατε το καλοκαιρι αν κ ολοι σας ειχατε την ιδια καραμελα.εχρεται το μεγαλυτερο σεντερ φορ κτλ κτλ
να το χαιρεστε οπως επισης να χαιρεστε κ το ημιπαλτο τον γκρασιαν ο οποιος ηταν το δευτερο δεκαρι της μποκα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γλεντια
Έχεις πάθει κρίση μαλακίας σήμερα. Τι σου γράφω ρε μαλάκα και τι απαντάς?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έχεις πάθει κρίση μαλακίας σήμερα. Τι σου γράφω ρε μαλάκα και τι απαντάς?
στο εχω ξαναπει,αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω μην τα ριχνεις σε μενα αλλα στις αδυναμιες σου.μια χαρα απανταω.λεω οτι ακουω μαλακιες σημερα γιατι ολοι σας το λεγατε.τωρα ρουφα τη μυξα σου μιας κ θες να απανταμε σαν πενταχρονα,με τις ιδιες λεξεις για να καταλαβαινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom