Προσοχη τους κουραμπιεδες,μην ερθεις χαλασμενος παλι...
προσοχη στα διπλα μεσα στο χαριλαου
Προσοχη τους κουραμπιεδες,μην ερθεις χαλασμενος παλι...
Ειναι σαν τους κουραμπιεδες,αν φας ενα,θες και δευτερο...
προσοχη στα διπλα μεσα στο χαριλαου
Λοιπόν επειδή λες μαλακίες, πάνε να φας μπας και στανιάρεις. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και δεν μιλάω αόριστα όπως εσύ. Καλή όρεξηστο εχω ξαναπει,αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω μην τα ριχνεις σε μενα αλλα στις αδυναμιες σου.μια χαρα απανταω.λεω οτι ακουω μαλακιες σημερα γιατι ολοι σας το λεγατε.τωρα ρουφα τη μυξα σου μιας κ θες να απανταμε σαν πενταχρονα,με τις ιδιες λεξεις για να καταλαβαινεις
Ευχαριστώ αδελφέ έχω το δικό μου στην 9. Αλλά με τον γάυρο θα παω στην 3 για γούρι όπως πέρσυπετρο ασε την γκρινια
σε περιμενει ενα εισητηριο διαρκειας στην θυρα 2
για να δουμε παρεα τον γαυρο
γαιμακανο θελω προβλεψη απο σημερα!!!!!τραυματιστηκε και ο νταριο να σε δω με ποιους θα παιξεις !!!πετρο ασε την γκρινια
σε περιμενει ενα εισητηριο διαρκειας στην θυρα 2
για να δουμε παρεα τον γαυρο
νατσο κ μαξιμος
συγνωμη που δεν γραφουν αλλοι εδω μεσα η αν γραφουν μια στο τοσο
Πότε ρε μαλάκα;
Βγάλτο και λέω δημοσίως ότι είμαι μαλάκας!
Αν όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο-που δεν υπάρχει-είσαι εσύ ο μαλάκας και μάλιστα μεγάλος!
Τον έχω κράξει όσο λίγοι εδώ μέσα!
Βγάλτο ρε μαλάκα ή κόψε τις μαλακίες τώρα!
Άστο. Αοριστίες και παπαρολογίες. Γνωστή τακτικήΠότε ρε μαλάκα;
Βγάλτο και λέω δημοσίως ότι είμαι μαλάκας!
Αν όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο-που δεν υπάρχει-είσαι εσύ ο μαλάκας και μάλιστα μεγάλος!
Τον έχω κράξει όσο λίγοι εδώ μέσα!
Βγάλτο ρε μαλάκα ή κόψε τις μαλακίες τώρα!
Τα αρχίδια μας τι σου φταίνε και τα κάνεις τσουρέκια κάθε μέρα?μια ζωη το κατεστημενο της αθηνας τους φταιει μποντο
Άστο. Αοριστίες και παπαρολογίες. Γνωστή τακτική
Ελα μωρέ μην τα παίρνεις τόσο. Αν θέλει να το γυρίσει σε αυτό το μοτίβο, γράψ'τον στ'αρχίδια σουΚάτσε ρε μαλάκα,είπαμε εντάξει ο ντέκερ χαβαλέ κτλ. αλλά παραπήγε το θεματάκι του σήμερα!
Ας αποδείξει αν μπορεί τις παπαρολογίες του αλλιώς ας πάει να γαμηθεί να ηρεμήσει!
Ελα μωρέ μην τα παίρνεις τόσο. Αν θέλει να το γυρίσει σε αυτό το μοτίβο, γράψ'τον στ'αρχίδια σου
Τράβα γαμήσου ρε κωλοτρυπίδη και μην ασχολείσαι μαζί μουσας ποναει παρακμιακοι