Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βρε θα ε κανω μπανιο μες την λιμνη βρεεεε
σεβασμος ρε σε αυτον που σε εσωσε παλαιοθεν
ρε γαμαικανε τα θες μου φαινεται. :2funny: :2funny:
κρατα τη μπαλα χαμηλα....
μου κανεις και δηλωσεις...
μετα αυτος θα φταιει να αρχισει τα :fuck1: :zfuck: :pipa2: :pipa1:??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε γαμαικανε τα θες μου φαινεται. :2funny: :2funny:
κρατα τη μπαλα χαμηλα....
μου κανεις και δηλωσεις...
μετα αυτος θα φταιει να αρχισει τα :fuck1: :zfuck: :pipa2: :pipa1:??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να μου την λενε οι πανθηρες θεμιτο
αλλα οχι ρε και αυτοι που τον ηπιαν απο την γρια
και ειναι απο κατω μου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτοι που την πεφτουν στους παιχτες ειναι το λιγοτερο μπουφοι,αν δεν τους αρεσει η ομαδα να καθονται σπιτι τους,δεν φταιν οι παιχτες που δεν μπορουν,αλλα αυτοι που τους φερνουν και οργανωνουν τις υποδοχες στα αεροδρομια...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτοι που την πεφτουν στους παιχτες ειναι το λιγοτερο μπουφοι,αν δεν τους αρεσει η ομαδα να καθονται σπιτι τους,δεν φταιν οι παιχτες που δεν μπορουν,αλλα αυτοι που τους φερνουν και οργανωνουν τις υποδοχες στα αεροδρομια...
οταν βγηκαν 4οι
τοτε μπορουσαν ε;
για τα αεροδρομια εχεις δικιο
ποτε μου δεν πηγα σε αυτες τις γελιοτητες

Επισκέπτης
οταν βγηκαν 4οι
τοτε μπορουσαν ε;
αστα αυτα γαιμακανε εσυ δεν εισαι αυτος που κραταγε το καπνογονο οταν ηρθε ο αμπρεου και ο κουπερ :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οταν βγηκαν 4οι
τοτε μπορουσαν ε;
Καμια σχεση η ομαδα που βγηκε 4η με την περσινη και την φετεινη,ειχε αρχισει ηδη το σχεδιο διαλυσης του υλικου απο τον Λαμπρο,επειτα παιχτες σαν τον Χαβιτο εχουν μεινει στασιμοι,ενω βασικες μοναδες(Νεμπε,Π.Κοστα,Αβρααμ),δεν αντικαταστηθηκαν επαξια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
απο αυτους εφυγαν Βιτολο,Αβρααμ,Νεμπεγλερας και αλλοι που δεν τους αντικαταστησες επαξια
και σημαντικο για μενα οτι λειπει ο Νατσο Γαρσια
ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ
αβρααμ-νασουτι
βιτολο-ναφτι
καλα για νεμπε δεν το σχολιαζω :headbang: αλλα σου λεω νταριο
απλα εγιναν τραγξκα λαθη με αμπρεου,γκρατσιαν
και προπονητες στυλ μαζινιους,ερναντεθ,
σε συνδιασμο οτι μερικοι παικτες καναν τον κυκλο τους στον ΑΡΗ
(κοκε,χαβιτο,γκιαρο)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καμια σχεση η ομαδα που βγηκε 4η με την περσινη και την φετεινη,ειχε αρχισει ηδη το σχεδιο διαλυσης του υλικου απο τον Λαμπρο,επειτα παιχτες σαν τον Χαβιτο εχουν μεινει στασιμοι,ενω βασικες μοναδες(Νεμπε,Π.Κοστα,Αβρααμ),δεν αντικαταστηθηκαν επαξια.
ποιος κοστα ρε και νεμπε
ρε αδελφε εισαι καλα;
αυτοι στα αζητητα ειναι τωρα
για χαβιτο,κοκε εχεις δικιο
τα λεω παραπανω
ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ποιος κοστα ρε και νεμπε
ρε αδελφε εισαι καλα;
αυτοι στα αζητητα ειναι τωρα
για χαβιτο,κοκε εχεις δικιο
τα λεω παραπανω
ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημα..
τωρα ειναι στα αζητητα ρε φιλε αλλα τοτε στην ομαδα προσεφεραν τα μεγιστα και οταν τους εδιωξες δεν τους αντικατεστησες επαξια,δε σου λεω οτι τους θελω πισω,καταλαβε τι σου λεω...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αν οι παίκτες του Αρη βάλθηκαν να μας στείλουν όλους στον… τρελογιατρό, που λέει και το αγαπημένο σύνθημα των οπαδών τους, καλό θα ήταν να μας το πούνε. Τώρα.

Αυτό που συνέβη μέσα σε μία εβδομάδα, από τον Αρη της Λιβαδειάς μέχρι τον χθεσινό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δεν έχει εξήγηση. Λογική εξήγηση, εννοούμε. Πάνω που έκανε ένα βήμα στη μπρος στη Λιβαδειά και περίμεναν όλοι ότι θα κάνει άλλα δύο με την Τρίπολη, κάνει δύο πίσω και χύνει την καρδάρα με το γάλα. Τι να φταίει; Ο καθένας μπορεί να δώσει από μία διαφορετική απάντηση, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες συνεχίζουν να αδικούν τους εαυτούς τους. Κάποιοι αρχίζουν σιγά σιγά να πιστεύουν ότι ίσως να υπερεκτιμήθηκε το υλικό της ομάδας, αυτό που όλοι οι Αρειανοί συμφωνούσαν το καλοκαίρι ότι είναι το καλύτερο της τελευταίας 20αετίας.

Ισως να ‘ναι κι έτσι. Ακόμη όμως και σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν νομίζουμε ότι μ’ αυτό το ρόστερ που έχει δεν μπορεί να κερδίζει ματς τύπου Αστέρα Τρίπολης ή Καβάλας νωρίτερα, ή Πανθρακικού και κάνα δύο ακόμη (χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης των συγκεκριμένων ομάδων). Πόσο, δε, όταν τα πιο πολλά έγιναν μέσα στο Χαριλάου και ο Αρης τελείωσε κάποια με παίκτη παραπάνω (για την ακρίβεια τελείωσε συνολικά πέντε παιχνίδια με αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δεν κέρδισε κανένα, προχθές κατάφερε να χάσει κιόλας). Η δική μας αίσθηση είναι η εξής: Αποδεικνύεται πως ορισμένοι παίκτες δεν έχουν το «μέταλλο» για το οποίο έκανε λόγο ο Κούπερ την περασμένη εβδομάδα. Δεν αντέχουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού και δυστυχώς συμβαίνει να είναι κομβικοί παίκτες στο 4-4-2 που παίζει ο Κούπερ (υπάρχει και πρόβλημα προσαρμογής σ’ αυτό). Ισως μερικοί να έφτασαν και στα όριά τους. Αυτή είναι η δική μας άποψη.

Ασφαλώς φταίει και ότι ο Αρης δεν εισέπραξε ακόμη αυτά που περίμενε από τις δύο ακριβότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, τον Αμπρέου και τον Γκρασιάν. Ο πρώτος δυστυχώς δεν ταίριαξε με τη «χημεία» της ομάδας. Ηρθε για το καλό συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Αρης, αλλά το μυαλό του ήταν «κολλημένο» στην εθνική Ουρουγουάης. Γι΄ αυτό και φεύγει με εισήγηση του Κούπερ. Κρίμα που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Ο Γκρασιάν ήρθε για «δεκάρι» αλλά μόνο σ’ αυτήν την θέση δεν έχει αγωνιστεί. Ο Μαζίνιο τον χρησιμοποιούσε αριστερό χαφ, ο Κούπερ τώρα προσπαθεί να του βρει ρόλο στην δεξιά πτέρυγα, αφού στο 4-4-2 στη ευθεία δεν χωράει. Ο Γκρασιάν δεν το έχει όμως. Δεν μπορεί να βρει πατήματα, αλλά δίνει την εντύπωση ότι δεν προσπαθεί κιόλας όσο πρέπει.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Αρης διέρχεται μία δύσκολη φάση αλλά ο πανικός είναι κακός σύμβουλος τούτες τις στιγμές. Χειρότερα θα κάνει τα πράγματα, όχι καλύτερα. Εχει την τύχη να διαθέτει έναν Κούπερ που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και οφείλει να ποντάρει πάνω του. Ο Εκτορ ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει για να βγάλει την ομάδα από αυτήν την κατάσταση, όπως και τι χρειάζεται τον Ιανουάριο. Η ήττα από τον Αστέρα θα τον βοηθήσει υπό την έννοια ότι είδε ξεκάθαρα, πια, τις αδυναμίες της ομάδας. Επειδή όμως η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη για να βρεις τους παίκτες που θέλεις στα λεφτά που μπορείς, καλού κακού ας φέρει μαζί κι έναν… ψυχίατρο. Αχρείαστος να είναι, αλλά ας βρίσκεται γιατί αυτός ο απρόβλεπτος Αρης είναι ικανός να κερδίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό και να μας αποτρελάνει εντελώς. Όπως έκανε πέρσι…

Υ.Γ: Υπό άλλες συνθήκες θα ασχολούμασταν σήμερα περισσότερο με τη συμφωνία της διοίκησης με τον Κούπερ ως το καλοκαίρι του 2011. Αποτελεί πραγματικά την πιο μεγάλη «είδηση» για τον Αρη και την μεγαλύτερη επιτυχία της διοίκησης. Παίκτη σαν τον Αμπρέου ο Αρης μπορεί να βρει, προπονητή σαν τον Κούπερ όμως δεν νομίζουμε…

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Αρειανοί, θα παίξετε φέτος ενα ματς που να ειστε 11 με 11?

Επισκέπτης
σωστα γαιμακανο τετοιο προπονητη που τον εχουν πεταξει εξω απο τη γεωργια που εριξε σε δυο χρονια μαγιορκα και παρμα και που ηταν στα αζητητα μονο εσεις μπορουσατε να τον φερετε και να τον κανετε ηρωα. μεχρι τωρα εχει να επιδειξει μια 4αρα μια ισοπαλια μια νικη επι του λεβαδειακου και μια ηττα απο αστερα :2funny: :2funny: :2funny: κρατηστετον του χρονου θα εχετε πεσει απο τον πρωτο γυρο :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σωστα γαιμακανο τετοιο προπονητη που τον εχουν πεταξει εξω απο τη γεωργια που εριξε σε δυο χρονια μαγιορκα και παρμα και που ηταν στα αζητητα μονο εσεις μπορουσατε να τον φερετε και να τον κανετε ηρωα. μεχρι τωρα εχει να επιδειξει μια 4αρα μια ισοπαλια μια νικη επι του λεβαδειακου και μια ηττα απο αστερα :2funny: :2funny: :2funny: κρατηστετον του χρονου θα εχετε πεσει απο τον πρωτο γυρο :2funny: :2funny:
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΦΥΤΟ
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ
ελπιζω μονο να μην την σκαπουλαρεις απο το σαιτ με την παροδο του χρονου
τωρα καρακαηδονα μου, μπορεις να κελαηδας οσο θες
δεν μπορω να κανω κατι
ειμαι απο κατω...
αλλα αν γυρισει ο τροχος και θα αρχισουν οι σφαλιαρες
μην τυχον και εξαφανιστεις
θα κατεβω στην πλατεια και θα σε ψαχνω να σε βρω να στα πω :tickedoff:

Επισκέπτης
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΦΥΤΟ
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ
ελπιζω μονο να μην την σκαπουλαρεις απο το σαιτ με την παροδο του χρονου
τωρα καρακαηδονα μου, μπορεις να κελαηδας οσο θες
δεν μπορω να κανω κατι
ειμαι απο κατω...
αλλα αν γυρισει ο τροχος και θα αρχισουν οι σφαλιαρες
μην τυχον και εξαφανιστεις
θα κατεβω στην πλατεια και θα σε ψαχνω να σε βρω να στα πω :tickedoff:
γαιμακανο εχεις δει οτι εγω ειμαι εδω απο την αρχη. οταν ετρωγα τις σφαλιαρες ημουν εδω και με κραζανε απο το αρθρο 44 καποιοι εσυ και καποιοι δικοι σου που τωρα εχουν λουφαξει γιατι ειναι κοτουλες. εσυ εισαι ο μονος που βγαινεις ασχετα αν λες και μερικες μαλακιες  :2funny: και δεν βλεπεις τα αυτονοητα οτι φετος δεν υπαρχεις. αν παντως κατεβεις δεν θα χρειαστεις να με ψαξεις θα ερθεις να με βρεις να σε κερασω καφε μετα θα σε κερασω  :fuck1: στο ναο και μετα για να σε γλυκανω θα σε παω για πιπινια που τοσο πολυ σου αρεσουν :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο εχεις δει οτι εγω ειμαι εδω απο την αρχη. οταν ετρωγα τις σφαλιαρες ημουν εδω και με κραζανε απο το αρθρο 44 καποιοι εσυ και καποιοι δικοι σου που τωρα εχουν λουφαξει γιατι ειναι κοτουλες. εσυ εισαι ο μονος που βγαινεις ασχετα αν λες και μερικες μαλακιες  :2funny: και δεν βλεπεις τα αυτονοητα οτι φετος δεν υπαρχεις. αν παντως κατεβεις δεν θα χρειαστεις να με ψαξεις θα ερθεις να με βρεις να σε κερασω καφε μετα θα σε κερασω  :fuck1: στο ναο και μετα για να σε γλυκανω θα σε παω για πιπινια που τοσο πολυ σου αρεσουν :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο για τα πιπινια ειναι δεσμευση :grin: :grin:
δεν νομιζω να με δωσεις στεγνα στους πανθηρωνιους
γιατι οπως ξες θα ειμαι ντυμενος απο κατω μεχρι πανω ΘΕΟΣ
μεχρι και το σωβρακο κιτρινομαυρο ειναι
ΑΡΗΣ ρε μποντο
[move]ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ [/move]

Επισκέπτης
αυτο για τα πιπινια ειναι δεσμευση :grin: :grin:
δεν νομιζω να με δωσεις στεγνα στους πανθηρωνιους
γιατι οπως ξες θα ειμαι ντυμενος απο κατω μεχρι πανω ΘΕΟΣ
μεχρι και το σωβρακο κιτρινομαυρο ειναι
ΑΡΗΣ ρε μποντο
[move]ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ [/move]
οπου κορυφη βλεπε 6 θεση :2funny: :2funny:ρε μαλακα τη με περασες να σε δωσω ατραξιον θα εισαι μεσα στο γηπεδο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom