Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η φράση «λαϊκά δικαστήρια» είναι πολύ λίγη…για να εξηγήσει το τι ακριβώς διαδραματίστηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Άρη, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την θύρα 1, βγήκε αμέσως έξω από το γήπεδο. Παράλληλα ακριβώς μπροστά στα αποδυτήρια,
Μετά από κάποια διάστημα τα επεισόδια
για αυτο αργησες να μπεις χτες το βραδυ ρε?? :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
γαιμακανο πες μου ρε μαλακα με κοντρα διατησια με μιση ομαδα και δεν εχασα πες μου ρε μαλακα που θα χασω; ειδες μαλακα παλι μπαλαρα με δεκα επαιζα και τους γαμησα και αν δεν ηταν ο σκατοψυχος ο δαλουκας θα εοχα παρει το διπλο. βλεπεις μαλακα ποιες ειναι οι ομαδες και ποια ειναι τα μπουρδελα!!!!!!!! τωρα αντε πιασεμε μαλακα ουτε τα αρχιδια μου δεν θα βλεπεις σε λιγες αγωνιστηκες!!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο πες μου ρε μαλακα με κοντρα διατησια με μιση ομαδα και δεν εχασα πες μου ρε μαλακα που θα χασω; ειδες μαλακα παλι μπαλαρα με δεκα επαιζα και τους γαμησα και αν δεν ηταν ο σκατοψυχος ο δαλουκας θα εοχα παρει το διπλο. βλεπεις μαλακα ποιες ειναι οι ομαδες και ποια ειναι τα μπουρδελα!!!!!!!! τωρα αντε πιασεμε μαλακα ουτε τα αρχιδια μου δεν θα βλεπεις σε λιγες αγωνιστηκες!!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
η καποτα του μετιν ειναι ακομα ζεστη :boobies: :boobies: :boobies:
το αποτελεσμα του τυριου μας δινει βασιμες ελπιδες για την εισοδο μας στα play-off
μην με μιλας για σφαγες
γιατι και συ με  γκολ οφσαιντ με ισοφαρισες

Επισκέπτης
η καποτα του μετιν ειναι ακομα ζεστη :boobies: :boobies: :boobies:
το αποτελεσμα του τυριου μας δινει βασιμες ελπιδες για την εισοδο μας στα play-off
μην με μιλας για σφαγες
γιατι και συ με  γκολ οφσαιντ με ισοφαρισες
ρε μαλακα πες μου που θα χασω!!ουτε με μιση ομαδα δεν χανω. οσο για το τη ισοφαριζα ας εβγαζε το σηφακη με πεντακαθαρη κοκινη ας μου εδινε το πεναλτυ και ας μην μετραγε το γκολ. γουσταρω να σε βλεπω να πανυγυριζεις που με ισοφαρισαν στο 90!!!!!!!!την επομενη μαλακα γαιμακανο θα ειμαστε στο +6!!τοτε θα εχεις βασιμες ελπιδες να μου κλασεις τα αρχιδια!!!μαλακα γαιμακανο εχεις δει τετοια μπαλα απο το μπουρδελο σου!!ρε μαλακα με τα δευτερα επαιζα και με δεκα και παλι δεν χανω!!!!!!!!εσενα θα σε γαμησω χωρις ανασα κοιτα να μαθαινεις!!!! :fuck1: :fuck1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα πες μου που θα χασω!!ουτε με μιση ομαδα δεν χανω. οσο για το τη ισοφαριζα ας εβγαζε το σηφακη με πεντακαθαρη κοκινη ας μου εδινε το πεναλτυ και ας μην μετραγε το γκολ. γουσταρω να σε βλεπω να πανυγυριζεις που με ισοφαρισαν στο 90!!!!!!!!την επομενη μαλακα γαιμακανο θα ειμαστε στο +6!!τοτε θα εχεις βασιμες ελπιδες να μου κλασεις τα αρχιδια!!!μαλακα γαιμακανο εχεις δει τετοια μπαλα απο το μπουρδελο σου!!ρε μαλακα με τα δευτερα επαιζα και με δεκα και παλι δεν χανω!!!!!!!!εσενα θα σε γαμησω χωρις ανασα κοιτα να μαθαινεις!!!! :fuck1: :fuck1:
τελικα οι τουρκικες ψωλες σας εχουν μεινει αμανατι απο παλια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπου σας βρισκουν τα μουσουλμανοπαιδα σας γαμαν χωρις οικτο
ρε μαλακα με το διαλυμενο τυρογαλο επαιζες
χαλαρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
τελικα οι τουρκικες ψωλες σας εχουν μεινει αμανατι απο παλια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπου σας βρισκουν τα μουσουλμανοπαιδα σας γαμαν χωρις οικτο
ρε μαλακα με το διαλυμενο τυρογαλο επαιζες
χαλαρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε μαλακα με μιση ομαδα πηγα και δεν εχασα. εσυ επαιζες με τον ελειπη αστερα και εχασες και θες να βγεις και 5ος!!!!χοχοχοχοχοχο!!!ποιος ερχεται την αλλη αγωνιστικη χοχοχοχοχο +6

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα με μιση ομαδα πηγα και δεν εχασα. εσυ επαιζες με τον ελειπη αστερα και εχασες και θες να βγεις και 5ος!!!!χοχοχοχοχοχο!!!ποιος ερχεται την αλλη αγωνιστικη χοχοχοχοχο +6
ενα χ θα το παρω
+5,αν νικησεις τον μακαρο....
και μετα +2, μετα το κλαρινο στο τζαμι
και ολο θα πεφτει η διαφορα
εχει ακομα ψωμι σε λεω...
αυτη την στιγμη εχεις τον πρωτο λογο
αλλα καπου θα κλαταρεις...
ο τερματζης ειναι μικρος και απειρος θα χασετε απο αυτον βαθμους ρε μαλεα
μεταγραφες θα κανετε;
αφου δεν εχετε λεφτα....
εχει ψωμι ακομα
τωρα μπορεις να χαιρεσαι και να κοκορευεσαι
αργοτερα ειδωμεν...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ψιτ κύριος...σε μένα αναφέρεσαι????

Επειδή κοιμήθηκε ο Θεος με τις γριες πιστεύεις ότι θα περάσεις από την έδρα μου??? :zfuck:

Μη φας θα έχουμε και γλάρο μετά... :birdman:

Επισκέπτης
ενα χ θα το παρω
+5,αν νικησεις τον μακαρο....
και ολο θα πεφτει η διαφορα
εχει ακομα ψωμι σε λεω...
αυτη την στιγμη εχεις τον πρωτο λογο
αλλα καπου θα κλαταρεις...
ο τερματζης ειναι μικρος και απειρος θα χασετε απο αυτον βαθμους ρε μαλεα
μεταγραφες θα κανετε;
αφου δεν εχετε λεφτα....
εχει ψωμι ακομα
τωρα μπορεις να χαιρεσαι και να κοκορευεσαι
αργοτερα ειδωμεν...
ρε μαλακα τα θες και τα λες η εχεις πιει τιποτα. εγω ρε μαλακα δεν εχω λεφτα ο τσακιρης αμα γουσταρει σε αγοραζει εσενα και το γηπεδο σου μαλακα. ειμαι η μοναδικη ομαδα που δεν χρωσταω πουθενα δεν το εχεις παρει χαμπαρι. τη θα παρεις με το γαυροοοοοοοοοοοοοοοο!!!! χ!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχο!!!!!!!! τωρα εδω γελαμε ρε μαλακα απο τον αστερα δεν μπορεις να παρεις χ θα παρεις απο το γαυρο εισαι τοσο μαλακας!!!! ρε παρτο χαμπαρι εσυ και το αρθρπ 44 θα παιξετε για την θεση αν και αυτοι τους βλεπω να διαλυονται ετσι οπως πανε!!!!! αλλα και παλι εσυ με την ομαδα που εχεις δυσκολα τα βλεπω!!εμενα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιυας τη μπαλαρα παιζω!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ψιτ κύριος...σε μένα αναφέρεσαι????

Επειδή κοιμήθηκε ο Θεος με τις γριες πιστεύεις ότι θα περάσεις από την έδρα μου??? :zfuck:

Μη φας θα έχουμε και γλάρο μετά... :birdman:
καταρχας αναφερομαι στο ματς με το περιστερι
αλλα και το γιαννενο θα το παρω
εχω πολυ καλη παραδοση
:rockon: :rockon: :rockon:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα τα θες και τα λες η εχεις πιει τιποτα. εγω ρε μαλακα δεν εχω λεφτα ο τσακιρης αμα γουσταρει σε αγοραζει εσενα και το γηπεδο σου μαλακα. ειμαι η μοναδικη ομαδα που δεν χρωσταω πουθενα δεν το εχεις παρει χαμπαρι. τη θα παρεις με το γαυροοοοοοοοοοοοοοοο!!!! χ!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχο!!!!!!!! τωρα εδω γελαμε ρε μαλακα απο τον αστερα δεν μπορεις να παρεις χ θα παρεις απο το γαυρο εισαι τοσο μαλακας!!!! ρε παρτο χαμπαρι εσυ και το αρθρπ 44 θα παιξετε για την θεση αν και αυτοι τους βλεπω να διαλυονται ετσι οπως πανε!!!!! αλλα και παλι εσυ με την ομαδα που εχεις δυσκολα τα βλεπω!!εμενα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιυας τη μπαλαρα παιζω!!!!
ΡΕ αμπαλοαμπαλε σμυρνιε
και το γιαννενο εφερε χ με γαυρο και εχασε με την γρια
τι σχεση εχει αυτο
ποδοσφαιρο ειναι
και περσυ ετσι τον πηρα
εχει να με νικησει 3 χρονια ρε
τι ειμαι σαν και εσενα
θυγατρικη του
οτι ειναι το ακλονητο φαβορι στο ματς
ΕΙΝΑΙ
δεν αντιλεγω

Επισκέπτης
εχω πολυ καλη παραδοση
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
καλα εχεις να φας πουτσα στο περιστερι απο εδω μεχρι τη σαλονικη μαλακα!!!οσο για τα γιαννενα εκει χλωμο σε βλεπω!!!!!!πουτσα που εχει να πεσει!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα εχεις να φας πουτσα στο περιστερι απο εδω μεχρι τη σαλονικη μαλακα!!!οσο για τα γιαννενα εκει χλωμο σε βλεπω!!!!!!πουτσα που εχει να πεσει!!!
εισαι ηλιθιος η τον παριστανεις
δες λιγο τα στατιστικα
απο ποτε εχω να χασω εκει μεσα
οπου τους βρισκω τους πηδαω

Επισκέπτης
ΡΕ αμπαλοαμπαλε σμυρνιε
και το γιαννενο εφερε χ με γαυρο και εχασε με την γρια
τι σχεση εχει αυτο
ποδοσφαιρο ειναι
και περσυ ετσι τον πηρα
εχει να με νικησει 3 χρονια ρε
τι ειμαι σαν και εσενα
θυγατρικη του
οτι ειναι το ακλονητο φαβορι στο ματς
ΕΙΝΑΙ
δεν αντιλεγω
ρε μαλακα σοβαρα πιστευεις αυτο το συνοθυλεμα που εχεις οτι μπορει να παιξει μπαλα!!!ενα γυρο εισαστε να σας κλαινε οι ρεγγες. ακου τη ειπες ρε μαλακα επειδη δεν κερδισε ο γαυρος μπορεις να κανεις το ιδιο και εσυ. μα νομιζεις οτι εσυ εισαι σαν το γαυρο; θα κανεις να δεις βαθμους τουλαχιστον 4 αγωνιστηκες μεχρι τοτε θα ειμαι στον +10!!!!!!!

Επισκέπτης
εισαι ηλιθιος η τον παριστανεις
δες λιγο τα στατιστικα
απο ποτε εχω να χασω εκει μεσα
οπου τους βρισκω τους πηδαω
εσυ ετσι να πας με τα στατιστικα και θα τρως τις πουτσες τη μια πισω απο την αλλη!!!!οπως κανεις και τωρα !!!!ρε μαλακα δεν μπορεις να κερδισεις το μισο αστερα στην εδρα σου και θες να κερδισεις εκτος!!!!!!!δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι ανυπαρκτος οποιος θελει σου περνει βαθμους. η πιο προβλεψιμη ομαδα .

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εχω πολυ καλη παραδοση